1,3 miljoen Nederlanders zitten thuis door burn-out

Als bestaande oplossingen niet effectief zijn, hoe los je dat als werkgever dan op? Iedere verzuimende medewerker brengt ca € 250,- per dag aan kosten met zich mee.

In onze trajecten rond vitaliteit, (werk) stress en burn-out merken we dat de combinatie van buiten coaching en ademhalingstraining de stressweerbaarheid vergroot, de omgang met werkdruk verbetert en de verzuimperiode verkort. We hebben gekozen voor een samenwerking met Glimp. Panthion mag als samenwerkingspartner de Glimp Pebbles (zie onderstaand de afbeelding van de Pebbles) gebruiken als ondersteuning bij onze coachingsessies.

Effectief merken we dat de combinatie van vitaliteitscoaching en ademhalingstherapie resulteert in 73% herstel binnen 120 dagen.

Effectieve aanpak van ziekteverzuim
Het mooie van onze vorm van vitaliteitscoaching (buiten wandelen) is, dat mensen letterlijk en figuurlijk lucht krijgen en stappen zetten. Er is sneller progressie in het herstel, meer overzicht en dus regie op de totale situatie en meer ruimte om na te denken en keuzes te maken. Daarnaast ondersteunen we in gefaseerde opbouw richting werk en een doelgerichte aanpak met advies rond verzuimpreventie.

De handzame Pebbles van Glimp

De Pebbles van Glimp ondersteunen (naast onze vitaliteitscoaching) bij het trainen van de ademhaling. Hierdoor kun je “een gewoonte maken” van een rustige ademhaling. De (weten­­schappelijk onderbouwde) ademhalings­oefeningen helpen het lichaam op natuurlijke wijze te ontspannen. Je ervaart snel meer rust, controle en ontspanning en onze vitaliteitscoaches hebben zicht op de voortgang. De Pebbles bieden begeleide ademhalingsoefeningen door middel van haptische en auditieve feedback. Je hoeft de Pebbles niet aan te schaffen. Die maken onderdeel uit van het traject.

Onze coaching in combinatie met de Pebbles helpt ook bij het beter onder controle krijgen van angst en paniek door een betere ademhaling.

Iets voor jou of je collega(‘s)?

Vul het formulier in via deze link. Bel ons via 085-4018200 of mail ons via hoekanikjehelpen@panthion.nl Via onze website is een app bericht ook mogelijk. Op dit moment bieden we vitaliteitscoaching aan voor drie maanden met exclusief gebruik van de Pebbles voor
€ 595,-

Deel dit bericht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op HR gebied, openstaande vacatures en trainingen en workshops.

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?