Career Services

Wij bieden een heel breed scala aan diensten aan. Klik op een onderwerp om de dienst te bekijken.

Panthion: Jouw partner voor HR en career services

Bij Panthion begrijpen we dat jouw carrière een van de belangrijkste aspecten van je leven is. Het is niet alleen een bron van inkomsten, maar ook een manier om je passie na te streven, je vaardigheden te ontwikkelen en je dromen waar te maken. Daarom zijn wij er om je te ondersteunen bij elke stap van je professionele reis met onze uitgebreide career services (ook wel loopbaan advies genoemd). Veelal worden deze career services ingezet door de werkgever en is er een gesprek met HR aan vooraf gegaan. De HR-professional schakelt vervolgens ons bureau in en doorgaans wordt gestart met een vrijblijvende kennismaking.

Wat houden onze career services in?

Onze career services zijn ontworpen om jou (of jouw medewerker) te helpen het beste uit jezelf en je carrière te halen. We bieden een breed scala aan diensten, waaronder:

  • Loopbaancoaching: Onze ervaren coaches werken nauw met je samen om je sterke punten te identificeren, je doelen te bepalen en een actieplan op te stellen om deze te bereiken;
  • Outplacement: Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, helpen we je bij het vinden van de perfecte match met behulp van ons uitgebreide netwerk en onze expertise in het vinden van een passende nieuwe baan op de arbeidsmarkt (85% slagingskans);
  • Loopbaan APK: Net zoals je auto regelmatig een onderhoudsbeurt nodig heeft, verdient je carrière ook aandacht. Onze loopbaan APK biedt een grondige analyse van je huidige situatie en geeft aanbevelingen voor verdere groei en ontwikkeling (wij zorgen voor een plan B in je loopbaan);
  • Carrière planning: We helpen je bij het uitstippelen van je carrièrepad op de lange termijn, rekening houdend met je ambities, vaardigheden en de veranderende arbeidsmarkt;
  • Mobiliteitsdienstverband: Onze experts begeleiden je bij het navigeren door transities in je carrière, of het nu gaat om het veranderen van baan, het maken van een overstap naar een nieuwe sector of het ondernemen van een internationale stap. Bij een mobiliteitsdienstverband nemen wij zelfs medewerkers in dienst (met behoud van salaris, arbeidsvoorwaarden en ABP pensioen).

Waarom kiezen voor Panthion als dienstverlener?

Bij Panthion zetten we ons in voor jouw succes. We geloven dat iedereen het potentieel heeft om te groeien, zich te ontwikkelen en te slagen in zijn of haar carrière. Door te kiezen voor Panthion profiteer je van:

Klaar om jouw HR naar een hoger niveau te tillen?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Panthion’s HR consultancy jouw organisatie kan versterken. Samen werken we aan het creëren van een bloeiende, toekomstbestendige organisatie waar jouw medewerkers zich gewaardeerd en betrokken voelen.

Waarom Panthion?

Jackling Engineering
Jackling Engineering
Lees verder
"Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!"
John van Lent
Lees verder
"Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search. "

Reviews

“Na ruim 16 jaar bij mijn vorige werkgever was het voor mij einde oefening en moest ik op zoek naar een nieuwe baan. Via internet ben ik bij Panthion terecht gekomen en bij het intakegesprek met mijn loopbaanadviseur was er gelijk een klik en een goed gevoel. De verdere begeleiding van mijn outplacement traject was fantastisch, ik kan niet anders zeggen. Duidelijke communicatie en afspraken, goed en vakkundig advies en begeleiding, aanstekelijk enthousiasme. De uitstekende begeleiding bij het schrijven van mijn brieven en de goede voorbereiding op sollicitatiegesprekken hebben mij enorm geholpen. De LinkedIn workshop was ook zeer leerzaam en waardevol. En na 5 maanden outplacement via Panthion heb ik een fantastische baan gevonden waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. Al met al een enorme positieve ervaring!”
Claudia Winkelman
“Ik ken Rik als een bescheiden, goed gekwalificeerde professional met oog voor het detail. Actief betrokken bij hetgeen noodzakelijk is, zonder op de voorgrond te treden, maar wel duidelijk het beoogde doel voor ogen houdend. Ik heb de gesprekken vanuit Panthion als positief inspirerend ervaren. Mijn coach gaf mij via deze gesprekken en opdrachten een mooie spiegel voor. Ik kijk met veel plezier terug op onze gevoerde gesprekken en ben blij met de behaalde resultaten.”
Stefan van de Korput
“De medewerkers die Panthion in coach begeleiding heeft zijn beiden vol lof over de coaches. De gesprekken en opdrachten geven hen veel inzichten en het lukt ook in actie te komen om wat te gaan doen met die inzichten. ”
Logo Vektis
Vektis business intelligence centrum voor de zorg
Karin de Jong - HR Business Partner
“5 sterren! Dik verdiend!! Ik ben fantastisch geholpen door Panthion. Zij hebben mij niet alleen geholpen met sollicitatie brieven schrijven, want ja, hoe ging dat ook alweer, maar ook altijd een luisterend oor. Adviezen en een hart onder de riem in overvloed. Heb nu een leuke interessante baan gevonden. Door mijn coach van Panthion ben ik altijd in mijzelf blijven geloven. Dank je wel!”
Jordy Bakker
“Ik heb een outplacement traject via Panthion doorlopen. Dit was soms best lastig en confronterend. Het traject was intensief, maar heeft mij veel nieuwe inzichten opgeleverd en niet te vergeten: een nieuwe baan!”
Ronald Molenbeek
“Ik ben overgestapt van een gemeente via een mobiliteitsdienstverband voor de duur van een jaar. Binnen zeven maanden heeft Panthion mij geplaatst bij een nieuwe werkgever. Dit had mij eigenlijk jaren eerder moeten gebeuren...”
Johan Kamerling

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?