De samenwerking binnen mijn team verloopt niet optimaal. Hoe nu verder?

Feedback geven én ontvangen


De training feedback geven én ontvangen zou een passende oplossing kunnen zijn. Feedback is misschien wel de belangrijkste brandstof om een team goed op gang te houden. Door middel van feedback creëer je een lerend team en daarmee een lerende organisatie. Echter, feedback vragen, geven en ontvangen is vaak niet zo vanzelfsprekend. Onze feedback training is een training waarin je als team vaardigheden leert op het gebied van feedback en feedforward. Feedforward heeft als voordeel dat het zich richt op gewenst en positief gedrag in de toekomst. Daarmee kun je als team oplossingsgericht en positief samenwerken. Tijdens de training staan we stil bij wat ervoor nodig is om een ‘lerende cultuur’ met elkaar te creëren. 

Training op maat

Heb je de wens om jouw team naar een hoger niveau te brengen qua samenwerking en open en oprechte feedback? Dan is deze training echt iets voor jouw organisatie. Na een uitgebreide intake maken wij een maatwerk voorstel voor jouw team. Voorafgaand aan de feedbacktraining zelf, krijgen alle teamleden een uitnodiging om de zogenaamde DISC-test in te vullen. Deze test brengt het gedrag en de drijfveren van ieder individu uitstekend in beeld. Kwaliteiten en valkuilen worden hierdoor inzichtelijk voor zowel het gehele team als de individuele teamleden. Door zelfkennis en kennis over elkaar ontstaat er nog meer begrip en vertrouwen over en weer. De test wordt individueel met de trainer/coach besproken. De training zelf duurt -afhankelijk van de groepsgrootte- een dag en vooraf vinden er individuele gesprekken met de teamleden plaats. 

Enorme investering

Ten onrechte wordt vaak gedacht dat een training een enorme investering is, terwijl dit in de praktijk qua kosten vaak erg meevalt. Het is wel een enorme investering in het team / de organisatie. Op verzoek kunnen we voorzien in referenties van organisaties die deze training doorlopen hebben en hier tot op de dag van vandaag de positieve effecten van ervaren.

Wij hebben wel interesse in een training!

Deze training wordt gegeven door Erwin Wupkes (zijn profiel is te zien op de pagina “over ons”). Erwin is een doorgewinterde trainer en (loopbaan)coach. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op!Deel dit bericht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op HR gebied, openstaande vacatures en trainingen en workshops.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op HR gebied, openstaande vacatures en trainingen en workshops.

Alle HR Services onder één dak

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?