Een beloning voor het harde werken..

Vanuit ervaring -ik ben zelf vijftien jaar HR professional geweest- weet ik dat de “gemiddelde” HR adviseur het altijd druk heeft, maar eigenlijk te weinig waardering krijgt. “HR moet zich meer profileren” wordt er dan al snel geroepen. Maar hoe doe je dat in een continu veranderende organisatie waar je in de lijn je positie waar moet maken als sparringpartner voor management en directie en tegelijk adviseur moet zijn voor de medewerkers. Als HR adviseur ben je business partner en ontbreekt het vaak aan tijd en expertise om aandacht te geven aan thema’s als duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, werkgeluk en bevlogenheid. Vanuit onze organisatie bieden wij heel concreet vier diensten (welke nader zijn toegelicht op onze website):

  • Mobiliteitsdienstverbanden met behoud van ABP pensioen en begeleiding naar een nieuwe functie;
  • (Loopbaan) coaching met focus op resultaat;
  • Outplacement met 82% plaatsing binnen zes maanden;
  • Begeleiding bij stress en burnout (vitaliteit).

Naast onze maatwerk aanpak, is het voordeel dat al onze professionals een HR achtergrond hebben en daarnaast specialist zijn op hun vakgebied. Om die reden zijn wij goed in staat om de belangen van organisatie en medewerker dichter bij elkaar te brengen. Wilt u een keer met mij sparren en/of is de snoeppot leeg? Dan kom ik graag persoonlijk bij u langs.

Voor nu: maak uzelf en uw collega’s blij met deze snoeppot als beloning voor uw inzet. Wil u een goed beeld krijgen van wie wij zijn als persoon en organisatie? Dan nodig ik u uit om deze korte impressie te bekijken (1.16 minuten): https://www.panthion.nl/wp-content/uploads/2020/05/Aftermovie-HR-event-Panthion.mov

Hartelijke groet,

Rik Berghout
Directeur Panthion HR & Career Services B.V.
085-4018200
RikBerghout@Panthion.nl

Deel dit bericht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op HR gebied, openstaande vacatures en trainingen en workshops.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op HR gebied, openstaande vacatures en trainingen en workshops.

Alle HR Services onder één dak

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?