Een kwart van de Nederlanders ontevreden met zijn/haar huidige baan – Panthion biedt uitkomst!

Uit recent onderzoek blijkt dat maar liefst een kwart van de Nederlanders niet tevreden is met zijn huidige baan. Herken jij dit? Zijn er medewerkers op jouw (HR) afdeling waarbij je merkt dat de motivatie achterblijft en de ambitie is weggezakt? Misschien zitten zij “vast” in een baan die niet meer past of waar zij niet gelukkig mee zijn. (H)erkennen van deze uitdaging is belangrijk, maar tijdig doorpakken (een goed loopbaanplan hebben) is minstens zo belangrijk. Weet dat jij of je medewerker(s) hier niet alleen in staan. Bij Panthion begrijpen we hoe belangrijk het is om werk te doen dat voldoening geeft en aansluit bij talenten en ambities.

Loopbaanbegeleiding op maat

Panthion biedt professionele loopbaanbegeleiding om te adviseren, te ondersteunen en je volledige potentieel te benutten. Onze ervaren loopbaanadviseurs staan voor je klaar met:

  • Persoonlijke loopbaan sessies om jouw unieke talenten, drijfveren en ambities helder te krijgen
  • Advies bij het maken van keuzes in je loopbaan
  • Ondersteuning bij het zetten van concrete stappen richting werk dat echt bij je past
  • Tools en oefeningen voor zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling
  • Trainingen voor jouw team ten aanzien van drijfveren, passie en werkgeluk

Of je nu toe bent aan een nieuwe uitdaging binnen je huidige organisatie of overweegt om een compleet andere richting in te slaan – wij helpen je de juiste koers te bepalen en in actie te komen.

Tips voor meer werkplezier

Naast individuele begeleiding, heeft Panthion ook waardevolle tips voor iedereen die direct zelf aan de slag wil om meer voldoening uit werk te halen:

  1. Ken jezelf. Neem regelmatig de tijd om stil te staan bij wat jou energie geeft en wat juist niet. Waar word je enthousiast van? 
  2. Spreek je uit. Ga het gesprek aan met je leidinggevende over jouw wensen en behoeften. Misschien zijn er meer mogelijkheden dan je denkt.
  3. Blijf leren en groeien. Zorg dat je jezelf blijft ontwikkelen, of dat nu is door het volgen van een training of door nieuwe ervaringen op te doen. Zo blijf je gemotiveerd.
  4. Zoek verbinding. Investeer in relaties met collega’s en mensen in je netwerk. Steun en inspiratie van anderen geeft een enorme boost.

“Dankzij de persoonlijke aanpak van Panthion heb ik de inzichten en handvatten gekregen om mijn loopbaan een nieuwe wending te geven. Ik zit weer vol energie en ga met plezier naar mijn werk!” – Marieke, 39

Ondersteuning voor HR professionals

Panthion is er niet alleen voor individuele medewerkers, maar biedt ook ondersteuning aan HR professionals bij organisatievraagstukken rondom duurzame inzetbaarheid, talentontwikkeling en werkgeluk. Met onze expertise en pragmatische aanpak helpen we organisaties het beste in hun mensen naar boven te halen.

Benieuwd wat Panthion voor jou of jouw organisatie kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een verkennend gesprek. Samen zetten we de eerste stap naar meer werkplezier en succes!

Deel dit bericht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op HR gebied, openstaande vacatures en trainingen en workshops.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op HR gebied, openstaande vacatures en trainingen en workshops.

Alle HR Services onder één dak

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?