HR Dienstverlening Rotterdam

HR dienstverlening Zuid-Holland, Den Haag en Rotterdam

HR-dienstverlening omvat alle zaken die met personeel te maken hebben. Van werving & selectie tot mediation bij problemen op de werkvloer. Panthion is gespecialiseerd in het oplossen van personeelsvraagstukken en het neerzetten van een sterke HR-organisatie. Hierbij willen we met een maatwerkoplossing voldoen aan de vraag van de werkgever én aan die van de werknemer. Het thema ‘mens en organisatie’ loopt dan ook als een rode draad door onze werkwijze. Met onze HR-dienstverlening helpen wij ondernemers en HRM-managers in Zuid-Holland met thema’s als: werving en selectie, re-integratie, duurzame inzetbaarheid, training en coaching.

Werving en selectie

Het vinden van nieuw talent of tijdelijke vervanging is een belangrijk onderdeel van HR-dienstverlening. Omdat wij met ons hoofdkantoor in Rotterdam en een gesprekslocatie in Den Haag lokaal aanwezig zijn, weten we wat er speelt op de arbeidsmarkt in Zuid-Holland. Dit stelt ons in staat om verder te kijken dan CV’s en functieprofielen, waardoor we de juiste professionals uit ons netwerk aan een functie kunnen koppelen. Zo vinden we de ideale kandidaat die ook als mens bij de organisatie past.

Duurzaam personeelsbeleid

Een goed HR-beleid zorgt ervoor dat personeel ook voor de organisatie behouden blijft. De HR-dienstverlening van Panthion zorgt daarom voor meer werkplezier en duurzame inzetbaarheid. Door op tijd in gesprek te gaan wordt uitval door arbeidsongeschiktheid voorkomen. Maar ook dat personeel wegloopt bij een gebrek aan uitdaging of wanneer ze moeite hebben met veranderingen binnen het bedrijf. Een gesprek schept vaak nieuw perspectief. Daarbij zijn tevreden werknemers loyaal en met onze training en coaching, kunnen ze zich blijven ontwikkelen en met de organisatie blijven meegroeien.

Re-integratie

Ook terugkeren op de werkvloer is een belangrijk thema bij het behouden van personeel. Werknemers die langdurig aan de kant hebben gestaan – zoals na een ongeval of een burnout – moeten voorzichtig terug worden gebracht. Met behulp van coaching of een re-integratietraject kunnen we de werknemer helpen om weer zo snel mogelijk gezond en vitaal op de werkvloer terug te keren. Niet elke organisatie heeft daar de expertise voor in huis. Onze HR-dienstverlening biedt daar uitkomst.

Outplacement

Soms is het echter beter om een werknemer niet meer in zijn of haar functie te laten terugkeren, ook dan biedt onze HR-dienstverlening een oplossing. Dit kan een andere functie of werkzaamheden betekenen, maar ook een outplacement traject waarbij we iemand naar een nieuwe baan begeleiden.

Hoe pakken we HR aan?

Omdat elk bedrijf anders is, vraagt HR dienstverlening altijd om maatwerk. Met ons multidisciplinaire team hebben we specialisten op diverse HR diensten in huis. En door ook lokaal aanwezig te zijn in Rotterdam en Den Haag, beschikken we bovendien over een groot netwerk. Hierdoor kunnen we met onze HR-dienstverlening goed inspelen op verschillende personeelsvraagstukken en hier de juiste professional of oplossing voor vinden.

Contact over HR diensten

Panthion biedt HR-dienstverlening aan ondernemers en HRM-managers bij het oplossen van personeelsvraagstukken. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking in Den Haag of Rotterdam.

Toegevoegde waarde

Door onze ondersteuning bespaart u tijd en dus geld. Uren die u anders nodig zou hebben om u de constant veranderende wet- en regelgeving eigen te maken. Daarnaast zijn de risico’s als het gaat om bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten niet altijd eenvoudig te overzien en kunnen zo onbedoeld een dure aangelegenheid worden. Wij nemen graag deze taken uit handen en zorgen er zo voor dat u meer tijd overhoudt om te doen wat u eigenlijk moet doen: ondernemen. Daarnaast werken wij samen met een arbeidsjurist voor de additionele ondersteuning.

Waarom Panthion?

Jackling Engineering
Jackling Engineering
Lees verder
"Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!"
John van Lent
Lees verder
"Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search. "

Duurzame relatie

Panthion streeft naar een duurzame relatie met haar opdrachtgevers. Hierdoor leren wij uw bedrijf goed kennen, groeien we als het ware mee met uw onderneming en zijn wij een constante factor in uw bedrijfsvoering. Hoe beter wij u en uw bedrijf kennen, des te beter wij u kunnen adviseren en ondersteunen. Wij helpen u graag bij uw personeelsbeleid, zodat problemen voorkomen in plaats van opgelost kunnen worden.

Logo JackLing

Reviews

“Panthion heeft een rol gehad in ons organisatieadvies traject. Rik (van Panthion) is een sterke persoonlijkheid waarbij vertrouwen, enthousiasme en doorzettingsvermogen zijn sterkste karaktereigenschappen zijn. Organisatiewijzigingen waarbij personele aangelegenheden een rol spelen pakt, hij als HRM manager professioneel, integer en daadkrachtig op. Rik denkt in oplossingen.”
Cor van der Meer
“Omdat ik tijdens het traject een nieuwe functie kreeg aangeboden bij mijn werkgever is het outplacementtraject omgezet in een coachingstraject. Hierdoor kan ik geen suggesties geven waar jullie wat aan hebben. Ik heb een bijzonder goede tijd gehad tijdens onze sessies, waarvoor mijn hartelijke dank. Rapportcijfer : 9”
Sander van Wijk
“Ik ken Rik als een bescheiden, goed gekwalificeerde professional met oog voor het detail. Actief betrokken bij hetgeen noodzakelijk is, zonder op de voorgrond te treden, maar wel duidelijk het beoogde doel voor ogen houdend. Ik heb de gesprekken vanuit Panthion als positief inspirerend ervaren. Mijn coach gaf mij via deze gesprekken en opdrachten een mooie spiegel voor. Ik kijk met veel plezier terug op onze gevoerde gesprekken en ben blij met de behaalde resultaten.”
Stefan van de Korput
“Ik heb een outplacement traject via Panthion doorlopen. Dit was soms best lastig en confronterend. Het traject was intensief, maar heeft mij veel nieuwe inzichten opgeleverd en niet te vergeten: een nieuwe baan!”
Ronald Molenbeek
“Al jaren werk ik met veel plezier samen met Panthion/ViaMensa. Outplacement en 2e spoor trajecten voor de Veiligheidsregio Rotterdam worden kwalitatief en met goed resultaat uitgevoerd. Daarnaast kan ik altijd sparren met Rik in het zoeken naar maatwerkoplossingen voor onze medewerkers wat ik waardevol vind. Eerlijk, betrouwbaar en professioneel, de manier van werken die ik mag verwachten en ook krijg!”
Logo
Veiligheidsregion Rotterdam Rijnmond
Gino Valente
“De medewerkers die Panthion in coach begeleiding heeft zijn beiden vol lof over de coaches. De gesprekken en opdrachten geven hen veel inzichten en het lukt ook in actie te komen om wat te gaan doen met die inzichten. ”
Logo Vektis
Vektis business intelligence centrum voor de zorg
Karin de Jong - HR Business Partner

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?