HR Dienstverlening Rotterdam

HR dienstverlening Zuid-Holland, Den Haag en Rotterdam

HR-dienstverlening omvat alle zaken die met personeel te maken hebben. Van werving & selectie tot mediation bij problemen op de werkvloer. Panthion is gespecialiseerd in het oplossen van personeelsvraagstukken en het neerzetten van een sterke HR-organisatie. Hierbij willen we met een maatwerkoplossing voldoen aan de vraag van de werkgever én aan die van de werknemer. Het thema ‘mens en organisatie’ loopt dan ook als een rode draad door onze werkwijze. Met onze HR-dienstverlening helpen wij ondernemers en HRM-managers in Zuid-Holland met thema’s als: werving en selectie, re-integratie, duurzame inzetbaarheid, training en coaching.

Werving en selectie

Het vinden van nieuw talent of tijdelijke vervanging is een belangrijk onderdeel van HR-dienstverlening. Omdat wij met ons hoofdkantoor in Rotterdam en een gesprekslocatie in Den Haag lokaal aanwezig zijn, weten we wat er speelt op de arbeidsmarkt in Zuid-Holland. Dit stelt ons in staat om verder te kijken dan CV’s en functieprofielen, waardoor we de juiste professionals uit ons netwerk aan een functie kunnen koppelen. Zo vinden we de ideale kandidaat die ook als mens bij de organisatie past.

Duurzaam personeelsbeleid

Een goed HR-beleid zorgt ervoor dat personeel ook voor de organisatie behouden blijft. De HR-dienstverlening van Panthion zorgt daarom voor meer werkplezier en duurzame inzetbaarheid. Door op tijd in gesprek te gaan wordt uitval door arbeidsongeschiktheid voorkomen. Maar ook dat personeel wegloopt bij een gebrek aan uitdaging of wanneer ze moeite hebben met veranderingen binnen het bedrijf. Een gesprek schept vaak nieuw perspectief. Daarbij zijn tevreden werknemers loyaal en met onze training en coaching, kunnen ze zich blijven ontwikkelen en met de organisatie blijven meegroeien.

Re-integratie

Ook terugkeren op de werkvloer is een belangrijk thema bij het behouden van personeel. Werknemers die langdurig aan de kant hebben gestaan – zoals na een ongeval of een burnout – moeten voorzichtig terug worden gebracht. Met behulp van coaching of een re-integratietraject kunnen we de werknemer helpen om weer zo snel mogelijk gezond en vitaal op de werkvloer terug te keren. Niet elke organisatie heeft daar de expertise voor in huis. Onze HR-dienstverlening biedt daar uitkomst.

Outplacement

Soms is het echter beter om een werknemer niet meer in zijn of haar functie te laten terugkeren, ook dan biedt onze HR-dienstverlening een oplossing. Dit kan een andere functie of werkzaamheden betekenen, maar ook een outplacement traject waarbij we iemand naar een nieuwe baan begeleiden.

Hoe pakken we HR aan?

Omdat elk bedrijf anders is, vraagt HR dienstverlening altijd om maatwerk. Met ons multidisciplinaire team hebben we specialisten op diverse HR diensten in huis. En door ook lokaal aanwezig te zijn in Rotterdam en Den Haag, beschikken we bovendien over een groot netwerk. Hierdoor kunnen we met onze HR-dienstverlening goed inspelen op verschillende personeelsvraagstukken en hier de juiste professional of oplossing voor vinden.

Contact over HR diensten

Panthion biedt HR-dienstverlening aan ondernemers en HRM-managers bij het oplossen van personeelsvraagstukken. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking in Den Haag of Rotterdam.

Toegevoegde waarde

Door onze ondersteuning bespaart u tijd en dus geld. Uren die u anders nodig zou hebben om u de constant veranderende wet- en regelgeving eigen te maken. Daarnaast zijn de risico’s als het gaat om bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten niet altijd eenvoudig te overzien en kunnen zo onbedoeld een dure aangelegenheid worden. Wij nemen graag deze taken uit handen en zorgen er zo voor dat u meer tijd overhoudt om te doen wat u eigenlijk moet doen: ondernemen. Daarnaast werken wij samen met een arbeidsjurist voor de additionele ondersteuning.

Waarom Panthion?

Jackling Engineering
Jackling Engineering
Lees verder
"Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!"
John van Lent
Lees verder
"Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search. "

Duurzame relatie

Panthion streeft naar een duurzame relatie met haar opdrachtgevers. Hierdoor leren wij uw bedrijf goed kennen, groeien we als het ware mee met uw onderneming en zijn wij een constante factor in uw bedrijfsvoering. Hoe beter wij u en uw bedrijf kennen, des te beter wij u kunnen adviseren en ondersteunen. Wij helpen u graag bij uw personeelsbeleid, zodat problemen voorkomen in plaats van opgelost kunnen worden.

Logo JackLing

Reviews

“Na een reorganisatie moest ons HR team opnieuw worden vormgegeven. Panthion heeft niet alleen ons "oude" team voor een groot deel succesvol herplaatst, maar ook drie nieuwe kandidaten gevonden die ons HR team van de toekomst vorm gaan geven. Tot grote tevredenheid van directie en medewerkers.”
Jack de Koning
“Ik ben overgestapt van een gemeente via een mobiliteitsdienstverband voor de duur van een jaar. Binnen zeven maanden heeft Panthion mij geplaatst bij een nieuwe werkgever. Dit had mij eigenlijk jaren eerder moeten gebeuren...”
Johan Kamerling
“Ik heb een outplacement traject via Panthion doorlopen. Dit was soms best lastig en confronterend. Het traject was intensief, maar heeft mij veel nieuwe inzichten opgeleverd en niet te vergeten: een nieuwe baan!”
Ronald Molenbeek
“Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!”
John van Lent
“Ik ben begonnen aan een traject bij Panthion omdat ik bij mijn oude werkgever niet op mijn plek zat. Ik wist niet goed wat ik wilde in een volgende baan, dat maakt zoeken naar werk best lastig. Om deze reden zijn we begonnen met kijken wat ik nou eigenlijk wilde. De loopbaanadviseur van Panthion heeft me daar heel goed mee geholpen. Samen hebben we gekeken naar wat ik kan en wat ik wil. Daarna heeft mijn coach mij geholpen om mijn cv helemaal op orde te krijgen en om sollicitatiebrieven te schrijven. Toen ik een sollicitatiegesprek had, heeft zij mij heel goed geholpen om me daarop voor te bereiden. Het resultaat is dat ik bij mijn eerste sollicitatie een baan kreeg aangeboden die precies is wat ik zoek! Dankzij Panthion heb ik dus in zeer korte tijd de perfecte plek gevonden.”
Tess van Vliet
“Nadat ik in het najaar na meer dan 30 jaar vanwege een reorganisatie op straat kwam te staan heb ik Panthion bereid gevonden mij te helpen met de zoektocht naar een nieuwe baan. Al bij de eerste bijeenkomst had ik het gevoel dat ik een uitstekende keuze had gemaakt. Positief, realistisch en prikkelend waren de eerste ervaringen waarbij de loopbaanadviseur van Panthion mij op het goede pad zette. Na zo lang niet actief op de arbeidsmarkt te zijn geweest is wat hulp en coaching van groot belang. In 2 wekelijkse stappen heb ik mijn plannen vormgegeven en ben ik voorbereid op mijn volgende stap. Met heldere feedback, aanmoediging en deskundige adviezen heeft Panthion mij ondersteund.”
Mario Zeelenberg

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?