HR Dienstverlening Rotterdam

HR dienstverlening Zuid-Holland, Den Haag en Rotterdam

HR-dienstverlening omvat alle zaken die met personeel te maken hebben. Van werving & selectie tot mediation bij problemen op de werkvloer. Panthion is gespecialiseerd in het oplossen van personeelsvraagstukken en het neerzetten van een sterke HR-organisatie. Hierbij willen we met een maatwerkoplossing voldoen aan de vraag van de werkgever én aan die van de werknemer. Het thema ‘mens en organisatie’ loopt dan ook als een rode draad door onze werkwijze. Met onze HR-dienstverlening helpen wij ondernemers en HRM-managers in Zuid-Holland met thema’s als: werving en selectie, re-integratie, duurzame inzetbaarheid, training en coaching.

Werving en selectie

Het vinden van nieuw talent of tijdelijke vervanging is een belangrijk onderdeel van HR-dienstverlening. Omdat wij met ons hoofdkantoor in Rotterdam en een gesprekslocatie in Den Haag lokaal aanwezig zijn, weten we wat er speelt op de arbeidsmarkt in Zuid-Holland. Dit stelt ons in staat om verder te kijken dan CV’s en functieprofielen, waardoor we de juiste professionals uit ons netwerk aan een functie kunnen koppelen. Zo vinden we de ideale kandidaat die ook als mens bij de organisatie past.

Duurzaam personeelsbeleid

Een goed HR-beleid zorgt ervoor dat personeel ook voor de organisatie behouden blijft. De HR-dienstverlening van Panthion zorgt daarom voor meer werkplezier en duurzame inzetbaarheid. Door op tijd in gesprek te gaan wordt uitval door arbeidsongeschiktheid voorkomen. Maar ook dat personeel wegloopt bij een gebrek aan uitdaging of wanneer ze moeite hebben met veranderingen binnen het bedrijf. Een gesprek schept vaak nieuw perspectief. Daarbij zijn tevreden werknemers loyaal en met onze training en coaching, kunnen ze zich blijven ontwikkelen en met de organisatie blijven meegroeien.

Re-integratie

Ook terugkeren op de werkvloer is een belangrijk thema bij het behouden van personeel. Werknemers die langdurig aan de kant hebben gestaan – zoals na een ongeval of een burnout – moeten voorzichtig terug worden gebracht. Met behulp van coaching of een re-integratietraject kunnen we de werknemer helpen om weer zo snel mogelijk gezond en vitaal op de werkvloer terug te keren. Niet elke organisatie heeft daar de expertise voor in huis. Onze HR-dienstverlening biedt daar uitkomst.

Outplacement

Soms is het echter beter om een werknemer niet meer in zijn of haar functie te laten terugkeren, ook dan biedt onze HR-dienstverlening een oplossing. Dit kan een andere functie of werkzaamheden betekenen, maar ook een outplacement traject waarbij we iemand naar een nieuwe baan begeleiden.

Hoe pakken we HR aan?

Omdat elk bedrijf anders is, vraagt HR dienstverlening altijd om maatwerk. Met ons multidisciplinaire team hebben we specialisten op diverse HR diensten in huis. En door ook lokaal aanwezig te zijn in Rotterdam en Den Haag, beschikken we bovendien over een groot netwerk. Hierdoor kunnen we met onze HR-dienstverlening goed inspelen op verschillende personeelsvraagstukken en hier de juiste professional of oplossing voor vinden.

Contact over HR diensten

Panthion biedt HR-dienstverlening aan ondernemers en HRM-managers bij het oplossen van personeelsvraagstukken. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking in Den Haag of Rotterdam.

Toegevoegde waarde

Door onze ondersteuning bespaart u tijd en dus geld. Uren die u anders nodig zou hebben om u de constant veranderende wet- en regelgeving eigen te maken. Daarnaast zijn de risico’s als het gaat om bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten niet altijd eenvoudig te overzien en kunnen zo onbedoeld een dure aangelegenheid worden. Wij nemen graag deze taken uit handen en zorgen er zo voor dat u meer tijd overhoudt om te doen wat u eigenlijk moet doen: ondernemen. Daarnaast werken wij samen met een arbeidsjurist voor de additionele ondersteuning.

Waarom Panthion?

Jackling Engineering
Jackling Engineering
Lees verder
"Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!"
John van Lent
Lees verder
"Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search. "

Duurzame relatie

Panthion streeft naar een duurzame relatie met haar opdrachtgevers. Hierdoor leren wij uw bedrijf goed kennen, groeien we als het ware mee met uw onderneming en zijn wij een constante factor in uw bedrijfsvoering. Hoe beter wij u en uw bedrijf kennen, des te beter wij u kunnen adviseren en ondersteunen. Wij helpen u graag bij uw personeelsbeleid, zodat problemen voorkomen in plaats van opgelost kunnen worden.

Logo JackLing

Reviews

“Omdat ik tijdens het traject een nieuwe functie kreeg aangeboden bij mijn werkgever is het outplacementtraject omgezet in een coachingstraject. Hierdoor kan ik geen suggesties geven waar jullie wat aan hebben. Ik heb een bijzonder goede tijd gehad tijdens onze sessies, waarvoor mijn hartelijke dank. Rapportcijfer : 9”
Sander van Wijk
“Na ruim 16 jaar bij mijn vorige werkgever was het voor mij einde oefening en moest ik op zoek naar een nieuwe baan. Via internet ben ik bij Panthion terecht gekomen en bij het intakegesprek met mijn loopbaanadviseur was er gelijk een klik en een goed gevoel. De verdere begeleiding van mijn outplacement traject was fantastisch, ik kan niet anders zeggen. Duidelijke communicatie en afspraken, goed en vakkundig advies en begeleiding, aanstekelijk enthousiasme. De uitstekende begeleiding bij het schrijven van mijn brieven en de goede voorbereiding op sollicitatiegesprekken hebben mij enorm geholpen. De LinkedIn workshop was ook zeer leerzaam en waardevol. En na 5 maanden outplacement via Panthion heb ik een fantastische baan gevonden waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. Al met al een enorme positieve ervaring!”
Claudia Winkelman
“Het outplacementtraject bij Panthion is mij goed bevallen. De praktische en doelgerichte aanpak heeft mij goed geholpen bij het maken van de juiste keuzes bij het zoeken naar een nieuwe baan en mij goed voorbereid op mijn sollicitaties. Uiteindelijk leidde dit snel tot een nieuwe baan. Uiteindelijk moet je het natuurlijk zelf doen, maar Panthion helpt je goed op weg, en zorgt ervoor dat je op een andere manier gaat nadenken over wat belangrijk is voor jou en je loopbaan.”
Mandy Veenstra
“Niet alleen hulp, juist ook een andere manier van kijken naar werk. Goede gesprekken, tips en trucs en een nuchtere kijk op de arbeidsmarkt. Net wat ik nodig had. Niet alleen een kritische kijk op CV en brief, maar het bepalen van een doel, een focus. Waar ben jij het beste in? Voor mij erg nuttig, maar je bent en blijft zelf verantwoordelijk. ”
Jeroen de Wit
“De medewerkers die Panthion in coach begeleiding heeft zijn beiden vol lof over de coaches. De gesprekken en opdrachten geven hen veel inzichten en het lukt ook in actie te komen om wat te gaan doen met die inzichten. ”
Logo Vektis
Vektis business intelligence centrum voor de zorg
Karin de Jong - HR Business Partner
“Ik ken Rik als een bescheiden, goed gekwalificeerde professional met oog voor het detail. Actief betrokken bij hetgeen noodzakelijk is, zonder op de voorgrond te treden, maar wel duidelijk het beoogde doel voor ogen houdend. Ik heb de gesprekken vanuit Panthion als positief inspirerend ervaren. Mijn coach gaf mij via deze gesprekken en opdrachten een mooie spiegel voor. Ik kijk met veel plezier terug op onze gevoerde gesprekken en ben blij met de behaalde resultaten.”
Stefan van de Korput

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?