HR & Recruitment consultant

Wij zijn op zoek naar een (HR) professional die altijd al de droom en de ambitie heeft gehad om als ondernemer aan de slag te gaan. Vanuit onze interim tak bieden wij nu die mogelijkheid!

De markt rond de invulling van tijdelijke en vaste (HR) functies is continu in beweging. Om deze dienst verder uit te bouwen, zijn wij op zoek naar een professional die als ondernemer aan de slag wil gaan binnen ons interim label. Binnen jouw rol als HR & Recruitment consultant, ben je het aanspreekpunt voor zowel kandidaten als (potentiële) opdrachtgevers. Daarnaast focus je je op het verder opzetten van de interim tak van onze onderneming door het acquireren en invullen van vacatures. Deze rol kun je in vrijheid en flexibiliteit verder uitbouwen. 

Gewenste achtergrond en ervaring

  • Afgeronde HBO / WO opleiding;
  • Groot netwerk binnen HR (driehoek Rotterdam-Utrecht-Amsterdam);
  • Ruime succesvolle ervaring in commerciële arbeidsbemiddeling;
  • Uitgesproken dienstverlenende houding richting opdrachtgevers én kandidaten;
  • Vermogen om personele vraagstukken in kaart te brengen;

Herken jij je in bovenstaand profiel, dan zijn wij benieuwd naar jouw CV en jouw visie op de invulling van deze rol. Je kunt je gegevens mailen naar Backoffice@Panthion.nl

‘We zijn groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te kunnen betekenen.’

Over ons
Panthion is sinds een kleine tien jaar toonaangevend binnen het HR- en loopbaan landschap. Wij ondersteunen HR professionals binnen overheid en bedrijfsleven met het invullen van vacatures binnen HR of recruitment en adviseren daarnaast bij loopbaanvraagstukken (outplacement, coaching en arbeidsmobiliteit). Vanuit een klein team werken we ‘dedicated’ aan het nog blijer maken van onze opdrachtgevers.

Meer weten?

Interesse in een van onze diensten? Wil je hierover verder praten? Neem contact met ons op of klik op één van de bijbehorende "producten" voor meer informatie.

Telefoon: +31(0)85-4018200

E-mail adres: info@panthion.nl

"Na ruim 16 jaar bij mijn vorige werkgever was het voor mij einde oefening en moest ik op zoek naar een nieuwe baan. Via internet ben ik bij Panthion terecht gekomen en bij het intakegesprek met mijn loopbaanadviseur was er gelijk een klik en een goed gevoel. De verdere begeleiding van mijn outplacement traject was fantastisch, ik kan niet anders zeggen. Duidelijke communicatie en afspraken, goed en vakkundig advies en begeleiding, aanstekelijk enthousiasme. De uitstekende begeleiding bij het schrijven van mijn brieven en de goede voorbereiding op sollicitatiegesprekken hebben mij enorm geholpen. De LinkedIn workshop was ook zeer leerzaam en waardevol. En na 5 maanden outplacement via Panthion heb ik een fantastische baan gevonden waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. Al met al een enorme positieve ervaring!"

Claudia Winkelman

"Het outplacementtraject bij Panthion is mij goed bevallen. De praktische en doelgerichte aanpak heeft mij goed geholpen bij het maken van de juiste keuzes bij het zoeken naar een nieuwe baan en mij goed voorbereid op mijn sollicitaties. Uiteindelijk leidde dit snel tot een nieuwe baan. Uiteindelijk moet je het natuurlijk zelf doen, maar Panthion helpt je goed op weg, en zorgt ervoor dat je op een andere manier gaat nadenken over wat belangrijk is voor jou en je loopbaan."

Mandy Veenstra

Meer reviews lezen? Alle reviews

Bekijk meer opdrachtgevers