HR & Recruitment consultant

Wij zijn op zoek naar een (HR) professional die altijd al de droom en de ambitie heeft gehad om als ondernemer aan de slag te gaan. Vanuit onze interim tak bieden wij nu die mogelijkheid!

De markt rond de invulling van tijdelijke en vaste (HR) functies is continu in beweging. Om deze dienst verder uit te bouwen, zijn wij op zoek naar een professional die als ondernemer aan de slag wil gaan binnen ons interim label. Binnen jouw rol als HR & Recruitment consultant, ben je het aanspreekpunt voor zowel kandidaten als (potentiële) opdrachtgevers. Daarnaast focus je je op het verder opzetten van de interim tak van onze onderneming door het acquireren en invullen van vacatures. Deze rol kun je in vrijheid en flexibiliteit verder uitbouwen. 

Gewenste achtergrond en ervaring

  • Afgeronde HBO / WO opleiding;
  • Groot netwerk binnen HR (driehoek Rotterdam-Utrecht-Amsterdam);
  • Ruime succesvolle ervaring in commerciële arbeidsbemiddeling;
  • Uitgesproken dienstverlenende houding richting opdrachtgevers én kandidaten;
  • Vermogen om personele vraagstukken in kaart te brengen;

Herken jij je in bovenstaand profiel, dan zijn wij benieuwd naar jouw CV en jouw visie op de invulling van deze rol. Je kunt je gegevens mailen naar Backoffice@Panthion.nl

‘We zijn groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te kunnen betekenen.’

Over ons
Panthion is sinds een kleine tien jaar toonaangevend binnen het HR- en loopbaan landschap. Wij ondersteunen HR professionals binnen overheid en bedrijfsleven met het invullen van vacatures binnen HR of recruitment en adviseren daarnaast bij loopbaanvraagstukken (outplacement, coaching en arbeidsmobiliteit). Vanuit een klein team werken we ‘dedicated’ aan het nog blijer maken van onze opdrachtgevers.

Meer weten?

Interesse in een van onze diensten? Wil je hierover verder praten? Neem contact met ons op of klik op één van de bijbehorende "producten" voor meer informatie.

Telefoon: +31(0)85-4018200

E-mail adres: info@panthion.nl

"Ik heb een outplacement traject via Panthion doorlopen. Dit was soms best lastig en confronterend. Het traject was intensief, maar heeft mij veel nieuwe inzichten opgeleverd en niet te vergeten: een nieuwe baan!"

Ronald

"Ik ken Rik als een bescheiden, goed gekwalificeerde professional met oog voor het detail. Actief betrokken bij hetgeen noodzakelijk is, zonder op de voorgrond te treden, maar wel duidelijk het beoogde doel voor ogen houdend. Ik heb de gesprekken vanuit Panthion als positief inspirerend ervaren. Mijn coach gaf mij via deze gesprekken en opdrachten een mooie spiegel voor. Ik kijk met veel plezier terug op onze gevoerde gesprekken en ben blij met de behaalde resultaten."

Stefan

Meer reviews lezen? Alle reviews

Bekijk meer opdrachtgevers