Interim HR Den Haag

Interim (manager) HR Den Haag

HR management is de basis van een gezonde organisatie. Hierin zijn ervaren interim HR professionals en managers onmisbaar om schommelingen in drukte op te vangen. Valt er een HR medewerker uit of is er tijdelijk extra mankracht of expertise nodig? Zoals bij groei van de organisatie, zwangerschapsverlof een groot project of een reorganisatie? Dan voorziet Panthion je organisatie op korte termijn van interim HR personeel zodat op HR gebied alles soepel blijft lopen. Met onze interim HR professionals is een ad hoc situatie op personeelsgebied in Den haag snel opgelost. Zo kan de focus snel weer op stressvrij ondernemen.

Waarde van een HR interim (manager)

HR management vormt de brug tussen de directie en het personeel. Een HR afdeling die goed op orde is maakt het makkelijker om de gestelde organisatiedoelen te behalen. Zijn er schommelingen in werkdruk? Dan kan een interim HR professional de druk van de ketel halen. Ook kan zo eenvoudig kennis over complexe wetgeving of een reorganisatie worden binnengehaald. Een goede interim HR manager kan de leiding op zich nemen bij het (re)organiseren van een afdeling.

Binnen 72 uur meerdere kandidaten

Wil je in Den Haag snel interim HR personeel binnenhalen dat goed binnen je organisatie past? Panthion is met een gesprekslocatie in Den Haag lokaal aanwezig waardoor we over een sterk netwerk beschikken. Dankzij ons grote kandidatenbestand kunnen we binnen 72 uur meerdere interim HR professionals aan je voorstellen. Zo hebben we in de afgelopen periode de volgende vacatures van een geschikte interim HR professional kunnen voorzien.
  • HR Assistant (overheid)
  • Office Manager / PA (detailhandel)
  • Consultant learning & development (multinational)
  • HR Manager (detailhandel)
  • Sr. HR & Payroll adviseur (overheid)
  • HR Manager (multinational)
  • Adviseur employee benefits (multinational)
  • Sr. HR Adviseur (overheid)
  • Adviseur HR (zorg)

Altijd de juiste HR interim

Panthion begrijpt als geen ander dat personeel geen kostenpost is, maar het werkkapitaal van een organisatie. Door de juiste HR professional aan een organisatie te matchen, kunnen de organisatiestrategie en het HR beleid perfect op elkaar worden afgestemd. Wij zorgen ervoor dat je over het juiste HR interim personeel beschikt. Daarom leveren we altijd maatwerk leveren wanneer we een HR manager of medewerker aan je voorstellen. We zijn dan ook niet alleen benieuwd naar de inhoud van je HR vacature, maar vooral ook naar wat er niet in staat. Op deze manier vinden we de ideale HR medewerker of HR manager die niet alleen de gevraagde kennis en vaardigheden bezit, maar ook als persoon goed aansluit bij je organisatie.

Vandaag een HR Manager inhuren?

Om in Den Haag je HR afdeling van vers bloed te voorzien neem je contact met ons op. Dan voorzien wij je op korte termijn van een HR manager en/of HR medewerker om je team te versterken.

Toegevoegde waarde

Door onze ondersteuning bespaart u tijd en dus geld. Uren die u anders nodig zou hebben om u de constant veranderende wet- en regelgeving eigen te maken. Daarnaast zijn de risico’s als het gaat om bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten niet altijd eenvoudig te overzien en kunnen zo onbedoeld een dure aangelegenheid worden. Wij nemen graag deze taken uit handen en zorgen er zo voor dat u meer tijd overhoudt om te doen wat u eigenlijk moet doen: ondernemen. Daarnaast werken wij samen met een arbeidsjurist voor de additionele ondersteuning.

Waarom Panthion?

Jackling Engineering
Jackling Engineering
Lees verder
"Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!"
John van Lent
Lees verder
"Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search. "

Duurzame relatie

Panthion streeft naar een duurzame relatie met haar opdrachtgevers. Hierdoor leren wij uw bedrijf goed kennen, groeien we als het ware mee met uw onderneming en zijn wij een constante factor in uw bedrijfsvoering. Hoe beter wij u en uw bedrijf kennen, des te beter wij u kunnen adviseren en ondersteunen. Wij helpen u graag bij uw personeelsbeleid, zodat problemen voorkomen in plaats van opgelost kunnen worden.

Logo JackLing

Reviews

“Nadat ik in het najaar na meer dan 30 jaar vanwege een reorganisatie op straat kwam te staan heb ik Panthion bereid gevonden mij te helpen met de zoektocht naar een nieuwe baan. Al bij de eerste bijeenkomst had ik het gevoel dat ik een uitstekende keuze had gemaakt. Positief, realistisch en prikkelend waren de eerste ervaringen waarbij de loopbaanadviseur van Panthion mij op het goede pad zette. Na zo lang niet actief op de arbeidsmarkt te zijn geweest is wat hulp en coaching van groot belang. In 2 wekelijkse stappen heb ik mijn plannen vormgegeven en ben ik voorbereid op mijn volgende stap. Met heldere feedback, aanmoediging en deskundige adviezen heeft Panthion mij ondersteund.”
Mario Zeelenberg
“Ik heb een outplacement traject via Panthion doorlopen. Dit was soms best lastig en confronterend. Het traject was intensief, maar heeft mij veel nieuwe inzichten opgeleverd en niet te vergeten: een nieuwe baan!”
Ronald Molenbeek
“Na ruim 16 jaar bij mijn vorige werkgever was het voor mij einde oefening en moest ik op zoek naar een nieuwe baan. Via internet ben ik bij Panthion terecht gekomen en bij het intakegesprek met mijn loopbaanadviseur was er gelijk een klik en een goed gevoel. De verdere begeleiding van mijn outplacement traject was fantastisch, ik kan niet anders zeggen. Duidelijke communicatie en afspraken, goed en vakkundig advies en begeleiding, aanstekelijk enthousiasme. De uitstekende begeleiding bij het schrijven van mijn brieven en de goede voorbereiding op sollicitatiegesprekken hebben mij enorm geholpen. De LinkedIn workshop was ook zeer leerzaam en waardevol. En na 5 maanden outplacement via Panthion heb ik een fantastische baan gevonden waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. Al met al een enorme positieve ervaring!”
Claudia Winkelman
“Ik ben overgestapt van een gemeente via een mobiliteitsdienstverband voor de duur van een jaar. Binnen zeven maanden heeft Panthion mij geplaatst bij een nieuwe werkgever. Dit had mij eigenlijk jaren eerder moeten gebeuren...”
Johan Kamerling
“Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!”
John van Lent
“De medewerkers die Panthion in coach begeleiding heeft zijn beiden vol lof over de coaches. De gesprekken en opdrachten geven hen veel inzichten en het lukt ook in actie te komen om wat te gaan doen met die inzichten. ”
Logo Vektis
Vektis business intelligence centrum voor de zorg
Karin de Jong - HR Business Partner

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?