Interim HR Manager Rotterdam

Interim HR Manager Rotterdam

Een goed personeelsbeleid is de basis van een gezonde organisatie en een goede interim. HR managers en professionals zijn hierin onmisbaar. Soms valt een HR medewerker uit door bijvoorbeeld ziekte, zwangerschap of een reorganisatie. Als er dan extra expertise nodig is, biedt Panthion de oplossing door de organisatie snel van interim HR personeel te voorzien. Dat zorgt ervoor dat alles op HR gebied soepel blijft lopen. Het personeelsbeleid is bij onze interim HR professionals in goede handen en de focus van de organisatie kan weer snel op stressvrij ondernemen worden gericht.

Wat doet een interim (manager) HR

HR medewerkers zijn verantwoordelijk voor het personeelsbeleid van een bedrijf of organisatie. Ze vormen de verbinding tussen de directie en de werknemers. Wanneer het HR beleid in goede handen is, is het makkelijker voor een organisatie om zijn doelen te behalen. Zo kan een interim HR professional een organisatie tijdelijk versterken bij ziekte of een groot project. Maar ook bij complexe wetgeving of een reorganisatie. Een goede interim HR manager weet hoe hij of zij dit aan moet pakken en hoe het HR beleid binnen een organisatie op prettige wijze vakkundig kan georganiseerd kan worden.

Binnen 72 uur een HR Manager

Panthion is dé specialist in het vervullen van interim HR functies is Rotterdam. Dankzij de aanwezigheid van ons hoofdkantoor in Rotterdam, kennen we de lokale markt goed en beschikken we over een groot kandidatenbestand met interim HR professionals. Binnen 72 uur kunnen we meerdere interim HR professionals aan je voorstellen. Enkele interim functies die we in de afgelopen periode op HR gebied hebben kunnen vervullen zijn:
  • Sr. HR Adviseur (overheid)
  • Adviseur employee benefits (multinational)
  • Consultant learning & development (multinational)
  • HR Manager (detailhandel)
  • Office Manager / PA (detailhandel)
  • HR Manager (multinational)
  • Adviseur HR (zorg)
  • Sr. HR & Payroll adviseur (overheid)
  • HR Assistant (overheid)

Interim HR betekent altijd maatwerk

Wij begrijpen dat mensen geen kostenpost zijn maar het kapitaal van een organisatie. Met een goed HR beleid aangestuurd door de juiste HR managers, kunnen de organisatiestrategie en het personeelsbeleid perfect op elkaar worden afgestemd. Wij helpen bij het vinden van de juiste interim HR professionals. Maatwerk bij het vinden van de juiste interim HR professional of manager in Rotterdam, is dan ook van het grootste belang. Daarom zijn we niet alleen benieuwd wat er in het functieprofiel staat, maar vooral ook wat er niet in staat. Zo vinden we de perfecte interim HR manager of HR medewerker die niet alleen qua kennis en vaardigheden, maar ook als mens goed binnen jullie team past.

Nu je Hr probleem oplossen?

Snel je HR afdeling versterken in Rotterdam met de juiste interim HR professional? Panthion voorziet je van een interim HR professional of manager die perfect binnen je organisatie past. Neem gerust contact op om de mogelijkheden tot het inhuren van een interim personeel te bespreken.

Toegevoegde waarde

Door onze ondersteuning bespaart u tijd en dus geld. Uren die u anders nodig zou hebben om u de constant veranderende wet- en regelgeving eigen te maken. Daarnaast zijn de risico’s als het gaat om bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten niet altijd eenvoudig te overzien en kunnen zo onbedoeld een dure aangelegenheid worden. Wij nemen graag deze taken uit handen en zorgen er zo voor dat u meer tijd overhoudt om te doen wat u eigenlijk moet doen: ondernemen. Daarnaast werken wij samen met een arbeidsjurist voor de additionele ondersteuning.

Waarom Panthion?

Jackling Engineering
Jackling Engineering
Lees verder
"Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!"
John van Lent
Lees verder
"Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search. "

Duurzame relatie

Panthion streeft naar een duurzame relatie met haar opdrachtgevers. Hierdoor leren wij uw bedrijf goed kennen, groeien we als het ware mee met uw onderneming en zijn wij een constante factor in uw bedrijfsvoering. Hoe beter wij u en uw bedrijf kennen, des te beter wij u kunnen adviseren en ondersteunen. Wij helpen u graag bij uw personeelsbeleid, zodat problemen voorkomen in plaats van opgelost kunnen worden.

Logo JackLing

Reviews

“Panthion heeft een rol gehad in ons organisatieadvies traject. Rik (van Panthion) is een sterke persoonlijkheid waarbij vertrouwen, enthousiasme en doorzettingsvermogen zijn sterkste karaktereigenschappen zijn. Organisatiewijzigingen waarbij personele aangelegenheden een rol spelen pakt, hij als HRM manager professioneel, integer en daadkrachtig op. Rik denkt in oplossingen.”
Cor van der Meer
“Na een reorganisatie moest ons HR team opnieuw worden vormgegeven. Panthion heeft niet alleen ons "oude" team voor een groot deel succesvol herplaatst, maar ook drie nieuwe kandidaten gevonden die ons HR team van de toekomst vorm gaan geven. Tot grote tevredenheid van directie en medewerkers.”
Jack de Koning
“5 sterren! Dik verdiend!! Ik ben fantastisch geholpen door Panthion. Zij hebben mij niet alleen geholpen met sollicitatie brieven schrijven, want ja, hoe ging dat ook alweer, maar ook altijd een luisterend oor. Adviezen en een hart onder de riem in overvloed. Heb nu een leuke interessante baan gevonden. Door mijn coach van Panthion ben ik altijd in mijzelf blijven geloven. Dank je wel!”
Jordy Bakker
“Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search.”
Logo JackLing
JACkLING Engineering
“Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!”
John van Lent
“De medewerkers die Panthion in coach begeleiding heeft zijn beiden vol lof over de coaches. De gesprekken en opdrachten geven hen veel inzichten en het lukt ook in actie te komen om wat te gaan doen met die inzichten. ”
Logo Vektis
Vektis business intelligence centrum voor de zorg
Karin de Jong - HR Business Partner

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?