Interim HR Manager Rotterdam

Interim HR Manager Rotterdam

Een goed personeelsbeleid is de basis van een gezonde organisatie en een goede interim. HR managers en professionals zijn hierin onmisbaar. Soms valt een HR medewerker uit door bijvoorbeeld ziekte, zwangerschap of een reorganisatie. Als er dan extra expertise nodig is, biedt Panthion de oplossing door de organisatie snel van interim HR personeel te voorzien. Dat zorgt ervoor dat alles op HR gebied soepel blijft lopen. Het personeelsbeleid is bij onze interim HR professionals in goede handen en de focus van de organisatie kan weer snel op stressvrij ondernemen worden gericht.

Wat doet een interim (manager) HR

HR medewerkers zijn verantwoordelijk voor het personeelsbeleid van een bedrijf of organisatie. Ze vormen de verbinding tussen de directie en de werknemers. Wanneer het HR beleid in goede handen is, is het makkelijker voor een organisatie om zijn doelen te behalen. Zo kan een interim HR professional een organisatie tijdelijk versterken bij ziekte of een groot project. Maar ook bij complexe wetgeving of een reorganisatie. Een goede interim HR manager weet hoe hij of zij dit aan moet pakken en hoe het HR beleid binnen een organisatie op prettige wijze vakkundig kan georganiseerd kan worden.

Binnen 72 uur een HR Manager

Panthion is dé specialist in het vervullen van interim HR functies is Rotterdam. Dankzij de aanwezigheid van ons hoofdkantoor in Rotterdam, kennen we de lokale markt goed en beschikken we over een groot kandidatenbestand met interim HR professionals. Binnen 72 uur kunnen we meerdere interim HR professionals aan je voorstellen. Enkele interim functies die we in de afgelopen periode op HR gebied hebben kunnen vervullen zijn:
  • Sr. HR Adviseur (overheid)
  • Adviseur employee benefits (multinational)
  • Consultant learning & development (multinational)
  • HR Manager (detailhandel)
  • Office Manager / PA (detailhandel)
  • HR Manager (multinational)
  • Adviseur HR (zorg)
  • Sr. HR & Payroll adviseur (overheid)
  • HR Assistant (overheid)

Interim HR betekent altijd maatwerk

Wij begrijpen dat mensen geen kostenpost zijn maar het kapitaal van een organisatie. Met een goed HR beleid aangestuurd door de juiste HR managers, kunnen de organisatiestrategie en het personeelsbeleid perfect op elkaar worden afgestemd. Wij helpen bij het vinden van de juiste interim HR professionals. Maatwerk bij het vinden van de juiste interim HR professional of manager in Rotterdam, is dan ook van het grootste belang. Daarom zijn we niet alleen benieuwd wat er in het functieprofiel staat, maar vooral ook wat er niet in staat. Zo vinden we de perfecte interim HR manager of HR medewerker die niet alleen qua kennis en vaardigheden, maar ook als mens goed binnen jullie team past.

Nu je Hr probleem oplossen?

Snel je HR afdeling versterken in Rotterdam met de juiste interim HR professional? Panthion voorziet je van een interim HR professional of manager die perfect binnen je organisatie past. Neem gerust contact op om de mogelijkheden tot het inhuren van een interim personeel te bespreken.

Toegevoegde waarde

Door onze ondersteuning bespaart u tijd en dus geld. Uren die u anders nodig zou hebben om u de constant veranderende wet- en regelgeving eigen te maken. Daarnaast zijn de risico’s als het gaat om bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten niet altijd eenvoudig te overzien en kunnen zo onbedoeld een dure aangelegenheid worden. Wij nemen graag deze taken uit handen en zorgen er zo voor dat u meer tijd overhoudt om te doen wat u eigenlijk moet doen: ondernemen. Daarnaast werken wij samen met een arbeidsjurist voor de additionele ondersteuning.

Waarom Panthion?

Jackling Engineering
Jackling Engineering
Lees verder
"Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!"
John van Lent
Lees verder
"Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search. "

Duurzame relatie

Panthion streeft naar een duurzame relatie met haar opdrachtgevers. Hierdoor leren wij uw bedrijf goed kennen, groeien we als het ware mee met uw onderneming en zijn wij een constante factor in uw bedrijfsvoering. Hoe beter wij u en uw bedrijf kennen, des te beter wij u kunnen adviseren en ondersteunen. Wij helpen u graag bij uw personeelsbeleid, zodat problemen voorkomen in plaats van opgelost kunnen worden.

Logo JackLing

Reviews

“Ik ben begonnen aan een traject bij Panthion omdat ik bij mijn oude werkgever niet op mijn plek zat. Ik wist niet goed wat ik wilde in een volgende baan, dat maakt zoeken naar werk best lastig. Om deze reden zijn we begonnen met kijken wat ik nou eigenlijk wilde. De loopbaanadviseur van Panthion heeft me daar heel goed mee geholpen. Samen hebben we gekeken naar wat ik kan en wat ik wil. Daarna heeft mijn coach mij geholpen om mijn cv helemaal op orde te krijgen en om sollicitatiebrieven te schrijven. Toen ik een sollicitatiegesprek had, heeft zij mij heel goed geholpen om me daarop voor te bereiden. Het resultaat is dat ik bij mijn eerste sollicitatie een baan kreeg aangeboden die precies is wat ik zoek! Dankzij Panthion heb ik dus in zeer korte tijd de perfecte plek gevonden.”
Tess van Vliet
“Nadat ik in het najaar na meer dan 30 jaar vanwege een reorganisatie op straat kwam te staan heb ik Panthion bereid gevonden mij te helpen met de zoektocht naar een nieuwe baan. Al bij de eerste bijeenkomst had ik het gevoel dat ik een uitstekende keuze had gemaakt. Positief, realistisch en prikkelend waren de eerste ervaringen waarbij de loopbaanadviseur van Panthion mij op het goede pad zette. Na zo lang niet actief op de arbeidsmarkt te zijn geweest is wat hulp en coaching van groot belang. In 2 wekelijkse stappen heb ik mijn plannen vormgegeven en ben ik voorbereid op mijn volgende stap. Met heldere feedback, aanmoediging en deskundige adviezen heeft Panthion mij ondersteund.”
Mario Zeelenberg
“Na ruim 16 jaar bij mijn vorige werkgever was het voor mij einde oefening en moest ik op zoek naar een nieuwe baan. Via internet ben ik bij Panthion terecht gekomen en bij het intakegesprek met mijn loopbaanadviseur was er gelijk een klik en een goed gevoel. De verdere begeleiding van mijn outplacement traject was fantastisch, ik kan niet anders zeggen. Duidelijke communicatie en afspraken, goed en vakkundig advies en begeleiding, aanstekelijk enthousiasme. De uitstekende begeleiding bij het schrijven van mijn brieven en de goede voorbereiding op sollicitatiegesprekken hebben mij enorm geholpen. De LinkedIn workshop was ook zeer leerzaam en waardevol. En na 5 maanden outplacement via Panthion heb ik een fantastische baan gevonden waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. Al met al een enorme positieve ervaring!”
Claudia Winkelman
“Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!”
John van Lent
“Niet alleen hulp, juist ook een andere manier van kijken naar werk. Goede gesprekken, tips en trucs en een nuchtere kijk op de arbeidsmarkt. Net wat ik nodig had. Niet alleen een kritische kijk op CV en brief, maar het bepalen van een doel, een focus. Waar ben jij het beste in? Voor mij erg nuttig, maar je bent en blijft zelf verantwoordelijk. ”
Jeroen de Wit
“Al jaren werk ik met veel plezier samen met Panthion/ViaMensa. Outplacement en 2e spoor trajecten voor de Veiligheidsregio Rotterdam worden kwalitatief en met goed resultaat uitgevoerd. Daarnaast kan ik altijd sparren met Rik in het zoeken naar maatwerkoplossingen voor onze medewerkers wat ik waardevol vind. Eerlijk, betrouwbaar en professioneel, de manier van werken die ik mag verwachten en ook krijg!”
Logo
Veiligheidsregion Rotterdam Rijnmond
Gino Valente

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?