Loopbaanadvies Den Haag

Loopbaanadvies en coaching in Den Haag

Is één van je werknemers vastgelopen? Dan kun je als werkgever of HRM-manager het beste samen met hem of haar op zoek gaan naar een oplossing. Panthion draagt hier graag aan bij met loopbaanadvies op maat. Onze ervaren coaches brengen de pijnpunten in kaart en helpen met het vinden van een oplossing. Zoals met bijscholing of persoonlijke hulp, maar ook andere werkzaamheden of een andere baan zijn mogelijk. Zo helpen we de medewerker er weer bovenop en heeft de werkgever weer een gelukkige medewerker of en plek voor nieuw talent.

Loopbaanadvies biedt nieuw perspectief

De meeste mensen beginnen vol enthousiasme aan hun baan. Toch zit één op de twee naar verloop van tijd niet meer goed op zijn//haar plek. De oorzaken zijn divers: iemand voelt zich niet (meer) prettig binnen het bedrijf, er is een gebrek aan uitdaging of het werk is te moeilijk. Door verminderde arbeidsvreugde kan een baan uiteindelijk tegen gaan staan. Met loopbaanadvies kunnen we een medewerker helpen om deze problemen op te lossen of hulp bieden bij het vinden van een leuke baan.

Mensen in beweging brengen

Een vast contract is comfortabel vanwege de financiële zekerheid. Dit is voor ongelukkige medewerkers vaak de reden om stil te blijven zitten op een plek waar ze het eigenlijk niet meer naar de zin hebben. Dit is niet wenselijk omdat het probleem zo steeds dieper komt te zitten. Een slechte situatie voor zowel werkgever als werknemer. De medewerker zal dan steeds verder vastlopen met alle gevolgen vandien. Met ons loopbaanadvies helpen we de medewerker te (her)ontdekken waar hij/zij blij van wordt. Zo ziet deze weer nieuwe mogelijkheden om problemen op te lossen of om zich op een andere functie of baan te gaan richten.

Waarom loopbaanadvies zo waardevol is

Met plezier naar je werk gaan en optimaal presteren is onmogelijk als je niet gelukkig bent met wat je doet. Met loopbaanadvies leggen we de pijnpunten bloot en gaan we op zoek wat een werknemer wél gelukkig maakt. Het meest waardevolle aan loopbaanadvies is dan ook dat mensen weer ergens enthousiast over worden. Dit is de sleutel om tot actie over te gaan. Loopbaanadvies helpt de medewerker met het vormen van een helder zelfbeeld waar we een concreet actieplan aan koppelen om de situatie op te lossen.

Loopbaanadvies in Den Haag

Loopbaanadvies van Panthion in Den Haag is laagdrempelig en wordt gegeven door coaches met minimaal 10 jaar ervaring. Bovendien vind je onze coaches altijd binnen 15 minuten rijden van je locatie en zelfs online loopbaanadvies is mogelijk. Verder beschikken we met onze locatie in Den Haag ook over goede kennis van de plaatselijke arbeidsmarkt en een groot netwerk. Zo is een nieuwe baan nooit ver weg!

Loopbaanadvies nodig?

Een vastgelopen medewerker de kans geven op nieuw werkgeluk? Neem gerust contact met ons op voor een loopbaanadvies op maat.

Toegevoegde waarde

Door onze ondersteuning bespaart u tijd en dus geld. Uren die u anders nodig zou hebben om u de constant veranderende wet- en regelgeving eigen te maken. Daarnaast zijn de risico’s als het gaat om bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten niet altijd eenvoudig te overzien en kunnen zo onbedoeld een dure aangelegenheid worden. Wij nemen graag deze taken uit handen en zorgen er zo voor dat u meer tijd overhoudt om te doen wat u eigenlijk moet doen: ondernemen. Daarnaast werken wij samen met een arbeidsjurist voor de additionele ondersteuning.

Waarom Panthion?

Jackling Engineering
Jackling Engineering
Lees verder
"Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!"
John van Lent
Lees verder
"Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search. "

Duurzame relatie

Panthion streeft naar een duurzame relatie met haar opdrachtgevers. Hierdoor leren wij uw bedrijf goed kennen, groeien we als het ware mee met uw onderneming en zijn wij een constante factor in uw bedrijfsvoering. Hoe beter wij u en uw bedrijf kennen, des te beter wij u kunnen adviseren en ondersteunen. Wij helpen u graag bij uw personeelsbeleid, zodat problemen voorkomen in plaats van opgelost kunnen worden.

Logo JackLing

Reviews

“Ik ben overgestapt van een gemeente via een mobiliteitsdienstverband voor de duur van een jaar. Binnen zeven maanden heeft Panthion mij geplaatst bij een nieuwe werkgever. Dit had mij eigenlijk jaren eerder moeten gebeuren...”
Johan Kamerling
“Over de leiderschapstraining van Panthion: Het was een fijne dag met een prettige groep. De training heeft mij inzichten en concrete handvatten gegeven. Dank voor het organiseren van deze training en de nazorg momenten. Al met al ontzettend leerzaam. Mooi om te ervaren hoe de trainer een omgeving kan creëren waarin je je veilig genoeg voelt om persoonlijke / niet alledaagse zaken met de groep te delen. Het was een inspirerende reis. ”
BMW Services
Ijsbrandt van de Waal
“Omdat ik tijdens het traject een nieuwe functie kreeg aangeboden bij mijn werkgever is het outplacementtraject omgezet in een coachingstraject. Hierdoor kan ik geen suggesties geven waar jullie wat aan hebben. Ik heb een bijzonder goede tijd gehad tijdens onze sessies, waarvoor mijn hartelijke dank. Rapportcijfer : 9”
Sander van Wijk
“Nadat ik in het najaar na meer dan 30 jaar vanwege een reorganisatie op straat kwam te staan heb ik Panthion bereid gevonden mij te helpen met de zoektocht naar een nieuwe baan. Al bij de eerste bijeenkomst had ik het gevoel dat ik een uitstekende keuze had gemaakt. Positief, realistisch en prikkelend waren de eerste ervaringen waarbij de loopbaanadviseur van Panthion mij op het goede pad zette. Na zo lang niet actief op de arbeidsmarkt te zijn geweest is wat hulp en coaching van groot belang. In 2 wekelijkse stappen heb ik mijn plannen vormgegeven en ben ik voorbereid op mijn volgende stap. Met heldere feedback, aanmoediging en deskundige adviezen heeft Panthion mij ondersteund.”
Mario Zeelenberg
“Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!”
John van Lent
“Al jaren werk ik met veel plezier samen met Panthion/ViaMensa. Outplacement en 2e spoor trajecten voor de Veiligheidsregio Rotterdam worden kwalitatief en met goed resultaat uitgevoerd. Daarnaast kan ik altijd sparren met Rik in het zoeken naar maatwerkoplossingen voor onze medewerkers wat ik waardevol vind. Eerlijk, betrouwbaar en professioneel, de manier van werken die ik mag verwachten en ook krijg!”
Logo
Veiligheidsregion Rotterdam Rijnmond
Gino Valente

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?