Loopbaanadvies Den Haag

Loopbaanadvies en coaching in Den Haag

Is één van je werknemers vastgelopen? Dan kun je als werkgever of HRM-manager het beste samen met hem of haar op zoek gaan naar een oplossing. Panthion draagt hier graag aan bij met loopbaanadvies op maat. Onze ervaren coaches brengen de pijnpunten in kaart en helpen met het vinden van een oplossing. Zoals met bijscholing of persoonlijke hulp, maar ook andere werkzaamheden of een andere baan zijn mogelijk. Zo helpen we de medewerker er weer bovenop en heeft de werkgever weer een gelukkige medewerker of en plek voor nieuw talent.

Loopbaanadvies biedt nieuw perspectief

De meeste mensen beginnen vol enthousiasme aan hun baan. Toch zit één op de twee naar verloop van tijd niet meer goed op zijn//haar plek. De oorzaken zijn divers: iemand voelt zich niet (meer) prettig binnen het bedrijf, er is een gebrek aan uitdaging of het werk is te moeilijk. Door verminderde arbeidsvreugde kan een baan uiteindelijk tegen gaan staan. Met loopbaanadvies kunnen we een medewerker helpen om deze problemen op te lossen of hulp bieden bij het vinden van een leuke baan.

Mensen in beweging brengen

Een vast contract is comfortabel vanwege de financiële zekerheid. Dit is voor ongelukkige medewerkers vaak de reden om stil te blijven zitten op een plek waar ze het eigenlijk niet meer naar de zin hebben. Dit is niet wenselijk omdat het probleem zo steeds dieper komt te zitten. Een slechte situatie voor zowel werkgever als werknemer. De medewerker zal dan steeds verder vastlopen met alle gevolgen vandien. Met ons loopbaanadvies helpen we de medewerker te (her)ontdekken waar hij/zij blij van wordt. Zo ziet deze weer nieuwe mogelijkheden om problemen op te lossen of om zich op een andere functie of baan te gaan richten.

Waarom loopbaanadvies zo waardevol is

Met plezier naar je werk gaan en optimaal presteren is onmogelijk als je niet gelukkig bent met wat je doet. Met loopbaanadvies leggen we de pijnpunten bloot en gaan we op zoek wat een werknemer wél gelukkig maakt. Het meest waardevolle aan loopbaanadvies is dan ook dat mensen weer ergens enthousiast over worden. Dit is de sleutel om tot actie over te gaan. Loopbaanadvies helpt de medewerker met het vormen van een helder zelfbeeld waar we een concreet actieplan aan koppelen om de situatie op te lossen.

Loopbaanadvies in Den Haag

Loopbaanadvies van Panthion in Den Haag is laagdrempelig en wordt gegeven door coaches met minimaal 10 jaar ervaring. Bovendien vind je onze coaches altijd binnen 15 minuten rijden van je locatie en zelfs online loopbaanadvies is mogelijk. Verder beschikken we met onze locatie in Den Haag ook over goede kennis van de plaatselijke arbeidsmarkt en een groot netwerk. Zo is een nieuwe baan nooit ver weg!

Loopbaanadvies nodig?

Een vastgelopen medewerker de kans geven op nieuw werkgeluk? Neem gerust contact met ons op voor een loopbaanadvies op maat.

Toegevoegde waarde

Door onze ondersteuning bespaart u tijd en dus geld. Uren die u anders nodig zou hebben om u de constant veranderende wet- en regelgeving eigen te maken. Daarnaast zijn de risico’s als het gaat om bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten niet altijd eenvoudig te overzien en kunnen zo onbedoeld een dure aangelegenheid worden. Wij nemen graag deze taken uit handen en zorgen er zo voor dat u meer tijd overhoudt om te doen wat u eigenlijk moet doen: ondernemen. Daarnaast werken wij samen met een arbeidsjurist voor de additionele ondersteuning.

Waarom Panthion?

Jackling Engineering
Jackling Engineering
Lees verder
"Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!"
John van Lent
Lees verder
"Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search. "

Duurzame relatie

Panthion streeft naar een duurzame relatie met haar opdrachtgevers. Hierdoor leren wij uw bedrijf goed kennen, groeien we als het ware mee met uw onderneming en zijn wij een constante factor in uw bedrijfsvoering. Hoe beter wij u en uw bedrijf kennen, des te beter wij u kunnen adviseren en ondersteunen. Wij helpen u graag bij uw personeelsbeleid, zodat problemen voorkomen in plaats van opgelost kunnen worden.

Logo JackLing

Reviews

“De medewerkers die Panthion in coach begeleiding heeft zijn beiden vol lof over de coaches. De gesprekken en opdrachten geven hen veel inzichten en het lukt ook in actie te komen om wat te gaan doen met die inzichten. ”
Logo Vektis
Vektis business intelligence centrum voor de zorg
Karin de Jong - HR Business Partner
“Na ruim 16 jaar bij mijn vorige werkgever was het voor mij einde oefening en moest ik op zoek naar een nieuwe baan. Via internet ben ik bij Panthion terecht gekomen en bij het intakegesprek met mijn loopbaanadviseur was er gelijk een klik en een goed gevoel. De verdere begeleiding van mijn outplacement traject was fantastisch, ik kan niet anders zeggen. Duidelijke communicatie en afspraken, goed en vakkundig advies en begeleiding, aanstekelijk enthousiasme. De uitstekende begeleiding bij het schrijven van mijn brieven en de goede voorbereiding op sollicitatiegesprekken hebben mij enorm geholpen. De LinkedIn workshop was ook zeer leerzaam en waardevol. En na 5 maanden outplacement via Panthion heb ik een fantastische baan gevonden waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. Al met al een enorme positieve ervaring!”
Claudia Winkelman
“5 sterren! Dik verdiend!! Ik ben fantastisch geholpen door Panthion. Zij hebben mij niet alleen geholpen met sollicitatie brieven schrijven, want ja, hoe ging dat ook alweer, maar ook altijd een luisterend oor. Adviezen en een hart onder de riem in overvloed. Heb nu een leuke interessante baan gevonden. Door mijn coach van Panthion ben ik altijd in mijzelf blijven geloven. Dank je wel!”
Jordy Bakker
“Ik wil Panthion ontzettend bedanken voor alle steun en hulp die zij mij hebben gegeven, want ik had ‘t ontzettend moeilijk en het gaat nu een stuk beter met me. De psycholoog waar ik ook mee bezig was heeft niet tot nauwelijks bijgedragen aan m’n herstel voor mijn gevoel. Panthion was echt wel de partij die me de juiste handvatten heeft gegeven om me erdoorheen te slepen.”
Petra de Ruijter
“Ik ben begonnen aan een traject bij Panthion omdat ik bij mijn oude werkgever niet op mijn plek zat. Ik wist niet goed wat ik wilde in een volgende baan, dat maakt zoeken naar werk best lastig. Om deze reden zijn we begonnen met kijken wat ik nou eigenlijk wilde. De loopbaanadviseur van Panthion heeft me daar heel goed mee geholpen. Samen hebben we gekeken naar wat ik kan en wat ik wil. Daarna heeft mijn coach mij geholpen om mijn cv helemaal op orde te krijgen en om sollicitatiebrieven te schrijven. Toen ik een sollicitatiegesprek had, heeft zij mij heel goed geholpen om me daarop voor te bereiden. Het resultaat is dat ik bij mijn eerste sollicitatie een baan kreeg aangeboden die precies is wat ik zoek! Dankzij Panthion heb ik dus in zeer korte tijd de perfecte plek gevonden.”
Tess van Vliet
“Niet alleen hulp, juist ook een andere manier van kijken naar werk. Goede gesprekken, tips en trucs en een nuchtere kijk op de arbeidsmarkt. Net wat ik nodig had. Niet alleen een kritische kijk op CV en brief, maar het bepalen van een doel, een focus. Waar ben jij het beste in? Voor mij erg nuttig, maar je bent en blijft zelf verantwoordelijk. ”
Jeroen de Wit

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?