Loopbaanadvies Den Haag

Loopbaanadvies en coaching in Den Haag

Is één van je werknemers vastgelopen? Dan kun je als werkgever of HRM-manager het beste samen met hem of haar op zoek gaan naar een oplossing. Panthion draagt hier graag aan bij met loopbaanadvies op maat. Onze ervaren coaches brengen de pijnpunten in kaart en helpen met het vinden van een oplossing. Zoals met bijscholing of persoonlijke hulp, maar ook andere werkzaamheden of een andere baan zijn mogelijk. Zo helpen we de medewerker er weer bovenop en heeft de werkgever weer een gelukkige medewerker of en plek voor nieuw talent.

Loopbaanadvies biedt nieuw perspectief

De meeste mensen beginnen vol enthousiasme aan hun baan. Toch zit één op de twee naar verloop van tijd niet meer goed op zijn//haar plek. De oorzaken zijn divers: iemand voelt zich niet (meer) prettig binnen het bedrijf, er is een gebrek aan uitdaging of het werk is te moeilijk. Door verminderde arbeidsvreugde kan een baan uiteindelijk tegen gaan staan. Met loopbaanadvies kunnen we een medewerker helpen om deze problemen op te lossen of hulp bieden bij het vinden van een leuke baan.

Mensen in beweging brengen

Een vast contract is comfortabel vanwege de financiële zekerheid. Dit is voor ongelukkige medewerkers vaak de reden om stil te blijven zitten op een plek waar ze het eigenlijk niet meer naar de zin hebben. Dit is niet wenselijk omdat het probleem zo steeds dieper komt te zitten. Een slechte situatie voor zowel werkgever als werknemer. De medewerker zal dan steeds verder vastlopen met alle gevolgen vandien. Met ons loopbaanadvies helpen we de medewerker te (her)ontdekken waar hij/zij blij van wordt. Zo ziet deze weer nieuwe mogelijkheden om problemen op te lossen of om zich op een andere functie of baan te gaan richten.

Waarom loopbaanadvies zo waardevol is

Met plezier naar je werk gaan en optimaal presteren is onmogelijk als je niet gelukkig bent met wat je doet. Met loopbaanadvies leggen we de pijnpunten bloot en gaan we op zoek wat een werknemer wél gelukkig maakt. Het meest waardevolle aan loopbaanadvies is dan ook dat mensen weer ergens enthousiast over worden. Dit is de sleutel om tot actie over te gaan. Loopbaanadvies helpt de medewerker met het vormen van een helder zelfbeeld waar we een concreet actieplan aan koppelen om de situatie op te lossen.

Loopbaanadvies in Den Haag

Loopbaanadvies van Panthion in Den Haag is laagdrempelig en wordt gegeven door coaches met minimaal 10 jaar ervaring. Bovendien vind je onze coaches altijd binnen 15 minuten rijden van je locatie en zelfs online loopbaanadvies is mogelijk. Verder beschikken we met onze locatie in Den Haag ook over goede kennis van de plaatselijke arbeidsmarkt en een groot netwerk. Zo is een nieuwe baan nooit ver weg!

Loopbaanadvies nodig?

Een vastgelopen medewerker de kans geven op nieuw werkgeluk? Neem gerust contact met ons op voor een loopbaanadvies op maat.

Toegevoegde waarde

Door onze ondersteuning bespaart u tijd en dus geld. Uren die u anders nodig zou hebben om u de constant veranderende wet- en regelgeving eigen te maken. Daarnaast zijn de risico’s als het gaat om bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten niet altijd eenvoudig te overzien en kunnen zo onbedoeld een dure aangelegenheid worden. Wij nemen graag deze taken uit handen en zorgen er zo voor dat u meer tijd overhoudt om te doen wat u eigenlijk moet doen: ondernemen. Daarnaast werken wij samen met een arbeidsjurist voor de additionele ondersteuning.

Waarom Panthion?

Jackling Engineering
Jackling Engineering
Lees verder
"Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!"
John van Lent
Lees verder
"Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search. "

Duurzame relatie

Panthion streeft naar een duurzame relatie met haar opdrachtgevers. Hierdoor leren wij uw bedrijf goed kennen, groeien we als het ware mee met uw onderneming en zijn wij een constante factor in uw bedrijfsvoering. Hoe beter wij u en uw bedrijf kennen, des te beter wij u kunnen adviseren en ondersteunen. Wij helpen u graag bij uw personeelsbeleid, zodat problemen voorkomen in plaats van opgelost kunnen worden.

Logo JackLing

Reviews

“De coach die mij via Panthion was aangeboden, was een zeer geduldige en professionele coach. Ik heb het loopbaantraject dan ook met veel plezier en nieuwe inzichten doorlopen. Mijn coach was erg behulpzaam, vindingrijk, zeer positief ingesteld. Dit heeft zeer zeker bijgedragen aan het traject. Een echt mensen mens met goede kennis van zaken!”
Lydia Graafsma
“Al jaren werk ik met veel plezier samen met Panthion/ViaMensa. Outplacement en 2e spoor trajecten voor de Veiligheidsregio Rotterdam worden kwalitatief en met goed resultaat uitgevoerd. Daarnaast kan ik altijd sparren met Rik in het zoeken naar maatwerkoplossingen voor onze medewerkers wat ik waardevol vind. Eerlijk, betrouwbaar en professioneel, de manier van werken die ik mag verwachten en ook krijg!”
Logo
Veiligheidsregion Rotterdam Rijnmond
Gino Valente
“Het outplacementtraject bij Panthion is mij goed bevallen. De praktische en doelgerichte aanpak heeft mij goed geholpen bij het maken van de juiste keuzes bij het zoeken naar een nieuwe baan en mij goed voorbereid op mijn sollicitaties. Uiteindelijk leidde dit snel tot een nieuwe baan. Uiteindelijk moet je het natuurlijk zelf doen, maar Panthion helpt je goed op weg, en zorgt ervoor dat je op een andere manier gaat nadenken over wat belangrijk is voor jou en je loopbaan.”
Mandy Veenstra
“Waar veel bureaus kiezen voor exorbitante werving & selectie fees, hanteert Panthion een gezonde werkwijze met dito tariefstelling. Vorige maand is onze nieuwe HR Business Partner gestart na werving & selectie door de recruiters van Panthion.”
Aerospex Systems
“Omdat ik tijdens het traject een nieuwe functie kreeg aangeboden bij mijn werkgever is het outplacementtraject omgezet in een coachingstraject. Hierdoor kan ik geen suggesties geven waar jullie wat aan hebben. Ik heb een bijzonder goede tijd gehad tijdens onze sessies, waarvoor mijn hartelijke dank. Rapportcijfer : 9”
Sander van Wijk
“Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search.”
Logo JackLing
JACkLING Engineering

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?