Loopbaanadvies Rotterdam

Loopbaanadvies Rotterdam

Heb je als ondernemer of HRM-manager een werknemer in je organisatie die om welke reden dan ook is vastgelopen? Dan kun je het beste samen op zoek naar een oplossing. Het loopbaanadvies van Panthion kan hier een belangrijke rol in spelen. Onze specialisten brengen de belemmeringen die de medewerker in zijn werk ervaart in kaart en helpen met zoeken naar een oplossing. Dit kan in de vorm van persoonlijke hulp, bijscholing of een andere functie of werkzaamheden, maar ook door hem of haar naar ander werk te begeleiden. Zo vindt de medewerker nieuw werkgeluk en heeft een werkgever eventueel weer een plek vrij voor nieuw talent.

Redenen waarom mensen vastlopen

Mensen beginnen vaak vol enthousiasme aan een baan maar toch zit één op de twee werknemers op een gegeven moment niet meer op zijn/haar plek. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals: een gebrek aan uitdaging, zich niet (meer) thuis voelen binnen het bedrijf, of omdat het werk te moeilijk is. Zo kan een ooit zo leuke baan op een gegeven moment tegen gaan staan. Door het aanbieden van een loopbaanadvies help je een medewerker zijn werk weer opnieuw te waarderen of mogelijkheden te zien om iets anders te gaan proberen.

Neerwaartse spiraal doorbreken

De voornaamste reden voor een medewerker om geen actie te ondernemen, zijn het comfort van een vast contract en het opgebouwde salaris. Dit is geen wenselijke situatie omdat het probleem ondertussen steeds erger wordt. De medewerker wordt er niet gelukkig van en de werkgever ook niet. Die zit immers met een medewerker in zijn/haar maag die steeds verder vastloopt, met alle gevolgen vandien. Met een passend loopbaanadvies kun je de medewerker helpen om de mogelijkheden van een andere baan of functie te verkennen. Deze (her)ontdekt dan waar hij/zij enthousiast van wordt en staat dankzij het loopbaanadvies meer open voor een oplossing.

De waarde van loopbaanadvies

Veel mensen zijn ongelukkig in hun werk en presteren daarom niet of niet optimaal. Door te onderzoeken wat de problemen zijn kun je ze oplossen en kan iemand het werkgeluk hervinden. De grootste waarde van en loopbaanadvies is dat mensen ontdekken wat ze echt leuk vinden. Dit is vaak de grootste trigger om actie te ondernemen. Met een loopbaanadvies ontdekt een medewerker ook waar hij goed in is en wat zijn behoeften zijn. Zo ontstaat een helder zelfbeeld waar een concreet actieplan aan kan worden gekoppeld.

Ervaren coaches in Rotterdam

Onze coaches hebben allemaal minstens 10 jaar ervaring en zitten altijd in Rotterdam altijd binnen 15 minuten rijden maar ook loopbaanadvies online is mogelijk. Dankzij ons hoofdkantoor in Rotterdam beschikken we over een sterk lokaal netwerk, waardoor een nieuwe baan nooit ver weg is.

Loopbaanadvies nodig in Rotterdam?

Heb je zelf loopadvies in Rotterdam nodig? Of wil je een vastgelopen medewerker helpen door hem/haar loopbaanadvies aan te bieden? Neem dan contact op met Panthion.

Toegevoegde waarde

Door onze ondersteuning bespaart u tijd en dus geld. Uren die u anders nodig zou hebben om u de constant veranderende wet- en regelgeving eigen te maken. Daarnaast zijn de risico’s als het gaat om bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten niet altijd eenvoudig te overzien en kunnen zo onbedoeld een dure aangelegenheid worden. Wij nemen graag deze taken uit handen en zorgen er zo voor dat u meer tijd overhoudt om te doen wat u eigenlijk moet doen: ondernemen. Daarnaast werken wij samen met een arbeidsjurist voor de additionele ondersteuning.

Waarom Panthion?

Jackling Engineering
Jackling Engineering
Lees verder
"Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!"
John van Lent
Lees verder
"Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search. "

Duurzame relatie

Panthion streeft naar een duurzame relatie met haar opdrachtgevers. Hierdoor leren wij uw bedrijf goed kennen, groeien we als het ware mee met uw onderneming en zijn wij een constante factor in uw bedrijfsvoering. Hoe beter wij u en uw bedrijf kennen, des te beter wij u kunnen adviseren en ondersteunen. Wij helpen u graag bij uw personeelsbeleid, zodat problemen voorkomen in plaats van opgelost kunnen worden.

Logo JackLing

Reviews

“Ik heb een outplacement traject via Panthion doorlopen. Dit was soms best lastig en confronterend. Het traject was intensief, maar heeft mij veel nieuwe inzichten opgeleverd en niet te vergeten: een nieuwe baan!”
Ronald Molenbeek
“De medewerkers die Panthion in coach begeleiding heeft zijn beiden vol lof over de coaches. De gesprekken en opdrachten geven hen veel inzichten en het lukt ook in actie te komen om wat te gaan doen met die inzichten. ”
Logo Vektis
Vektis business intelligence centrum voor de zorg
Karin de Jong - HR Business Partner
“Al jaren werk ik met veel plezier samen met Panthion/ViaMensa. Outplacement en 2e spoor trajecten voor de Veiligheidsregio Rotterdam worden kwalitatief en met goed resultaat uitgevoerd. Daarnaast kan ik altijd sparren met Rik in het zoeken naar maatwerkoplossingen voor onze medewerkers wat ik waardevol vind. Eerlijk, betrouwbaar en professioneel, de manier van werken die ik mag verwachten en ook krijg!”
Logo
Veiligheidsregion Rotterdam Rijnmond
Gino Valente
“Niet alleen hulp, juist ook een andere manier van kijken naar werk. Goede gesprekken, tips en trucs en een nuchtere kijk op de arbeidsmarkt. Net wat ik nodig had. Niet alleen een kritische kijk op CV en brief, maar het bepalen van een doel, een focus. Waar ben jij het beste in? Voor mij erg nuttig, maar je bent en blijft zelf verantwoordelijk. ”
Jeroen de Wit
“Over de leiderschapstraining van Panthion: Het was een fijne dag met een prettige groep. De training heeft mij inzichten en concrete handvatten gegeven. Dank voor het organiseren van deze training en de nazorg momenten. Al met al ontzettend leerzaam. Mooi om te ervaren hoe de trainer een omgeving kan creëren waarin je je veilig genoeg voelt om persoonlijke / niet alledaagse zaken met de groep te delen. Het was een inspirerende reis. ”
BMW Services
Ijsbrandt van de Waal
“Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!”
John van Lent

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?