Loopbaancoach Den Haag

Loopbaanadvies in Den Haag

De meesten van ons beginnen vol enthousiasme aan onze loopbaan, maar wist je dat 50% van alle werkenden niet meer goed op hun plek zit? Veel werknemers zitten vast in een baan die ze geen voldoening meer geeft. Baanzekerheid en opgebouwde rechten zijn vaak een drempel om verder te kijken. Wanneer een medewerker niet langer op zijn of haar plek zit is dit een slechte situatie voor alle partijen. Als werkgever of HR-professional is het verstandig om dit niet op zijn beloop te laten maar de hulp van een loopbaancoach in te schakelen. Met loopbaancoaching van Panthion help je een ongelukkige medewerker over de drempel heen om een baan waar hij of zij opnieuw tot bloei kan komen. Zo heb je als organisatie weer plaats voor nieuw talent en blijft de sfeer op de werkvloer positief.

Het belang van loopbaancoaching

Mensen die op hun plek zitten zijn gelukkig en presteren daardoor ook beter. Het omgekeerde is echter ook waar. In dat geval is het beter om tijdig actie te ondernemen voordat emoties te hoog oplopen. Een medewerker zal niet altijd staan te springen om ontslag te nemen. Hij of zij zet hiermee verworven rechten en zekerheden op het spel. Met loopbaancoaching kun je een medewerker helpen om niet naar de obstakels maar naar de mogelijkheden te kijken. Onze loopbaancoach helpt de medewerker zo aan een nieuwe baan.

Proactief handelen met een loopbaancoach

Door proactief te handelen en tijdig met de medewerker in gesprek te gaan, voorkom je grotere problemen in de toekomst. Een loopbaantraject voor een ongelukkige medewerker zorgt er daarnaast ook voor dat de sfeer op de eigen werkvloer goed blijft. Zo voorkomt loopbaancoaching een neerwaartse spiraal van dalende motivatie op de werkvloer. En de medewerker? Die ontvangt hulp van zijn loopbaan coach bij het vinden van een andere baan en nieuw werkgeluk.

Altijd een loopbaancoach in de buurt

De loopbaancoaches van Panthion beschikken allemaal over minstens 10 jaar ervaring en er zit er altijd één in de buurt. Zo hoef je in Den Haag nooit verder dan 15 minuten te rijden en is ook online loopbaancoaching mogelijk.

Wij zorgen ervoor dat een ongelukkige medewerker een goede begeleiding krijgt bij het vinden van een nieuwe baan. Loopbaancoaching betekent altijd maatwerk waarbij we uitzoeken wat de specifieke talenten en drijfveren van de medewerker zijn. Vervolgens helpen we bij het vinden van een passende baan. Doordat we een gesprekslocatie in Den Haag hebben, kennen we de lokale arbeidsmarkt en weten wat hier speelt. Dankzij ons lokale netwerk helpt onze loopbaan coach je medewerker naar een baan dien bij hem of haar past.

Loopbaan coach nodig in Den Haag?

Wil je in Den Haag een loopbaantraject starten voor één of meerdere medewerkers? Neem dan contact op voor een ervaren loopbaancoach van Panthion.

Toegevoegde waarde

Door onze ondersteuning bespaart u tijd en dus geld. Uren die u anders nodig zou hebben om u de constant veranderende wet- en regelgeving eigen te maken. Daarnaast zijn de risico’s als het gaat om bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten niet altijd eenvoudig te overzien en kunnen zo onbedoeld een dure aangelegenheid worden. Wij nemen graag deze taken uit handen en zorgen er zo voor dat u meer tijd overhoudt om te doen wat u eigenlijk moet doen: ondernemen. Daarnaast werken wij samen met een arbeidsjurist voor de additionele ondersteuning.

Waarom Panthion?

Jackling Engineering
Jackling Engineering
Lees verder
"Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!"
John van Lent
Lees verder
"Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search. "

Duurzame relatie

Panthion streeft naar een duurzame relatie met haar opdrachtgevers. Hierdoor leren wij uw bedrijf goed kennen, groeien we als het ware mee met uw onderneming en zijn wij een constante factor in uw bedrijfsvoering. Hoe beter wij u en uw bedrijf kennen, des te beter wij u kunnen adviseren en ondersteunen. Wij helpen u graag bij uw personeelsbeleid, zodat problemen voorkomen in plaats van opgelost kunnen worden.

Logo JackLing

Reviews

“De coach die mij via Panthion was aangeboden, was een zeer geduldige en professionele coach. Ik heb het loopbaantraject dan ook met veel plezier en nieuwe inzichten doorlopen. Mijn coach was erg behulpzaam, vindingrijk, zeer positief ingesteld. Dit heeft zeer zeker bijgedragen aan het traject. Een echt mensen mens met goede kennis van zaken!”
Lydia Graafsma
“Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!”
John van Lent
“Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search.”
Logo JackLing
JACkLING Engineering
“Nadat ik in het najaar na meer dan 30 jaar vanwege een reorganisatie op straat kwam te staan heb ik Panthion bereid gevonden mij te helpen met de zoektocht naar een nieuwe baan. Al bij de eerste bijeenkomst had ik het gevoel dat ik een uitstekende keuze had gemaakt. Positief, realistisch en prikkelend waren de eerste ervaringen waarbij de loopbaanadviseur van Panthion mij op het goede pad zette. Na zo lang niet actief op de arbeidsmarkt te zijn geweest is wat hulp en coaching van groot belang. In 2 wekelijkse stappen heb ik mijn plannen vormgegeven en ben ik voorbereid op mijn volgende stap. Met heldere feedback, aanmoediging en deskundige adviezen heeft Panthion mij ondersteund.”
Mario Zeelenberg
“Ik wil Panthion ontzettend bedanken voor alle steun en hulp die zij mij hebben gegeven, want ik had ‘t ontzettend moeilijk en het gaat nu een stuk beter met me. De psycholoog waar ik ook mee bezig was heeft niet tot nauwelijks bijgedragen aan m’n herstel voor mijn gevoel. Panthion was echt wel de partij die me de juiste handvatten heeft gegeven om me erdoorheen te slepen.”
Petra de Ruijter
“Na een reorganisatie moest ons HR team opnieuw worden vormgegeven. Panthion heeft niet alleen ons "oude" team voor een groot deel succesvol herplaatst, maar ook drie nieuwe kandidaten gevonden die ons HR team van de toekomst vorm gaan geven. Tot grote tevredenheid van directie en medewerkers.”
Jack de Koning

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?