Outplacement Den Haag

Outplacement Den Haag

Een werknemer die niet goed meer bij de organisatie past, een verschil van inzicht heeft of door een reorganisatie helaas moet vertrekken. Elke werknemer en HR-professional krijgt er vroeg of laat mee te maken. Dan is het zaak om zo goed mogelijk uit elkaar te gaan. Dit kan op een nette manier door de werknemer bij te staan in zijn of haar zoektocht naar een nieuwe baan, dit heet outplacement. Met een outplacementtraject kan Panthion de werkgever en werknemer hierin ondersteunen. Zo zorgen we voor een zachte landing en goede begeleiding naar een werkomgeving waar de werknemer nieuw werkgeluk kan vinden.

Wat is outplacement?

Met outplacement helpen we de werknemer bij het vinden van een nieuwe werkomgeving waar hij of zij opnieuw tot bloei kan komen. Door tijdens het outplacementtraject een gestructureerd stappenplan te volgen, ontstaat er een helder beeld van wat de werknemer wil en kan. Ook is er bij outplacement aandacht voor ondersteuning en coaching om de cruciale sollicitatievaardigheden te ontwikkelen bij het vinden van een nieuwe baan. Zo wordt er onder andere aandacht besteed aan zaken als netwerken, het vinden van kansrijke vacatures, presentatie en het samenstellen van een aantrekkelijk CV. Natuurlijk ronden we het outplacementtraject af met een nieuwe baan. Het is dan ook een groot voordeel dat we door onze lokale aanwezigheid in Den Haag beschikken over een goed netwerk en een grote kennis van de plaatselijke arbeidsmarkt.

Altijd aangepast aan de mens

Wij hebben vier verschillende outplacementtrajecten beschikbaar. Hieruit kan afhankelijk van de achtergrond en de sollicitatievaardigheden van de medewerker een keuze worden gemaakt. Omdat outplacement altijd maatwerk is, wordt elk outplacementtraject op specifieke behoeften van de kandidaat aangepast. Het doel van outplacement is om een nieuwe werkomgeving voor de medewerker te vinden waar deze weer tot bloei kan komen.

Outplacement met bestemmingsgarantie

Wil je er absoluut zeker van zijn dat de medewerker goed terecht komt? Kies dan voor outplacement met bestemmingsgarantie. Dan stopt onze ondersteuning pas als de medewerker comfortabel op zijn of haar nieuwe plaats zit. In dit outplacementtraject geeft de werknemer zelf het tempo aan en wordt er uiteraard voor maatwerk gezorgd voor de specifieke situatie.

Hoelang duurt een outplacementtraject?

Panthion weet in 92% van de gevallen een outplacementtraject binnen 6 maanden af te ronden. Hoe lang outplacement exact duurt is van een aantal factoren afhankelijk, zoals de achtergrond van de medewerker, maar ook zijn of haar persoonlijke wensen. De tijdsduur van onze outplacementtrajecten varieert tussen de drie tot negen maanden.

Outplacementtraject starten in Den Haag?

Wil je alles weten over de mogelijkheden voor outplacement in Den Haag? Maak dan gerust een afspraak voor een intakegesprek.

Toegevoegde waarde

Door onze ondersteuning bespaart u tijd en dus geld. Uren die u anders nodig zou hebben om u de constant veranderende wet- en regelgeving eigen te maken. Daarnaast zijn de risico’s als het gaat om bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten niet altijd eenvoudig te overzien en kunnen zo onbedoeld een dure aangelegenheid worden. Wij nemen graag deze taken uit handen en zorgen er zo voor dat u meer tijd overhoudt om te doen wat u eigenlijk moet doen: ondernemen. Daarnaast werken wij samen met een arbeidsjurist voor de additionele ondersteuning.

Waarom Panthion?

Jackling Engineering
Jackling Engineering
Lees verder
"Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!"
John van Lent
Lees verder
"Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search. "

Duurzame relatie

Panthion streeft naar een duurzame relatie met haar opdrachtgevers. Hierdoor leren wij uw bedrijf goed kennen, groeien we als het ware mee met uw onderneming en zijn wij een constante factor in uw bedrijfsvoering. Hoe beter wij u en uw bedrijf kennen, des te beter wij u kunnen adviseren en ondersteunen. Wij helpen u graag bij uw personeelsbeleid, zodat problemen voorkomen in plaats van opgelost kunnen worden.

Logo JackLing

Reviews

“Ik ken Rik als een bescheiden, goed gekwalificeerde professional met oog voor het detail. Actief betrokken bij hetgeen noodzakelijk is, zonder op de voorgrond te treden, maar wel duidelijk het beoogde doel voor ogen houdend. Ik heb de gesprekken vanuit Panthion als positief inspirerend ervaren. Mijn coach gaf mij via deze gesprekken en opdrachten een mooie spiegel voor. Ik kijk met veel plezier terug op onze gevoerde gesprekken en ben blij met de behaalde resultaten.”
Stefan van de Korput
“Omdat ik tijdens het traject een nieuwe functie kreeg aangeboden bij mijn werkgever is het outplacementtraject omgezet in een coachingstraject. Hierdoor kan ik geen suggesties geven waar jullie wat aan hebben. Ik heb een bijzonder goede tijd gehad tijdens onze sessies, waarvoor mijn hartelijke dank. Rapportcijfer : 9”
Sander van Wijk
“Ik ben begonnen aan een traject bij Panthion omdat ik bij mijn oude werkgever niet op mijn plek zat. Ik wist niet goed wat ik wilde in een volgende baan, dat maakt zoeken naar werk best lastig. Om deze reden zijn we begonnen met kijken wat ik nou eigenlijk wilde. De loopbaanadviseur van Panthion heeft me daar heel goed mee geholpen. Samen hebben we gekeken naar wat ik kan en wat ik wil. Daarna heeft mijn coach mij geholpen om mijn cv helemaal op orde te krijgen en om sollicitatiebrieven te schrijven. Toen ik een sollicitatiegesprek had, heeft zij mij heel goed geholpen om me daarop voor te bereiden. Het resultaat is dat ik bij mijn eerste sollicitatie een baan kreeg aangeboden die precies is wat ik zoek! Dankzij Panthion heb ik dus in zeer korte tijd de perfecte plek gevonden.”
Tess van Vliet
“De medewerkers die Panthion in coach begeleiding heeft zijn beiden vol lof over de coaches. De gesprekken en opdrachten geven hen veel inzichten en het lukt ook in actie te komen om wat te gaan doen met die inzichten. ”
Logo Vektis
Vektis business intelligence centrum voor de zorg
Karin de Jong - HR Business Partner
“Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search.”
Logo JackLing
JACkLING Engineering
“Het outplacementtraject bij Panthion is mij goed bevallen. De praktische en doelgerichte aanpak heeft mij goed geholpen bij het maken van de juiste keuzes bij het zoeken naar een nieuwe baan en mij goed voorbereid op mijn sollicitaties. Uiteindelijk leidde dit snel tot een nieuwe baan. Uiteindelijk moet je het natuurlijk zelf doen, maar Panthion helpt je goed op weg, en zorgt ervoor dat je op een andere manier gaat nadenken over wat belangrijk is voor jou en je loopbaan.”
Mandy Veenstra

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?