Outplacement Den Haag

Outplacement Den Haag

Een werknemer die niet goed meer bij de organisatie past, een verschil van inzicht heeft of door een reorganisatie helaas moet vertrekken. Elke werknemer en HR-professional krijgt er vroeg of laat mee te maken. Dan is het zaak om zo goed mogelijk uit elkaar te gaan. Dit kan op een nette manier door de werknemer bij te staan in zijn of haar zoektocht naar een nieuwe baan, dit heet outplacement. Met een outplacementtraject kan Panthion de werkgever en werknemer hierin ondersteunen. Zo zorgen we voor een zachte landing en goede begeleiding naar een werkomgeving waar de werknemer nieuw werkgeluk kan vinden.

Wat is outplacement?

Met outplacement helpen we de werknemer bij het vinden van een nieuwe werkomgeving waar hij of zij opnieuw tot bloei kan komen. Door tijdens het outplacementtraject een gestructureerd stappenplan te volgen, ontstaat er een helder beeld van wat de werknemer wil en kan. Ook is er bij outplacement aandacht voor ondersteuning en coaching om de cruciale sollicitatievaardigheden te ontwikkelen bij het vinden van een nieuwe baan. Zo wordt er onder andere aandacht besteed aan zaken als netwerken, het vinden van kansrijke vacatures, presentatie en het samenstellen van een aantrekkelijk CV. Natuurlijk ronden we het outplacementtraject af met een nieuwe baan. Het is dan ook een groot voordeel dat we door onze lokale aanwezigheid in Den Haag beschikken over een goed netwerk en een grote kennis van de plaatselijke arbeidsmarkt.

Altijd aangepast aan de mens

Wij hebben vier verschillende outplacementtrajecten beschikbaar. Hieruit kan afhankelijk van de achtergrond en de sollicitatievaardigheden van de medewerker een keuze worden gemaakt. Omdat outplacement altijd maatwerk is, wordt elk outplacementtraject op specifieke behoeften van de kandidaat aangepast. Het doel van outplacement is om een nieuwe werkomgeving voor de medewerker te vinden waar deze weer tot bloei kan komen.

Outplacement met bestemmingsgarantie

Wil je er absoluut zeker van zijn dat de medewerker goed terecht komt? Kies dan voor outplacement met bestemmingsgarantie. Dan stopt onze ondersteuning pas als de medewerker comfortabel op zijn of haar nieuwe plaats zit. In dit outplacementtraject geeft de werknemer zelf het tempo aan en wordt er uiteraard voor maatwerk gezorgd voor de specifieke situatie.

Hoelang duurt een outplacementtraject?

Panthion weet in 92% van de gevallen een outplacementtraject binnen 6 maanden af te ronden. Hoe lang outplacement exact duurt is van een aantal factoren afhankelijk, zoals de achtergrond van de medewerker, maar ook zijn of haar persoonlijke wensen. De tijdsduur van onze outplacementtrajecten varieert tussen de drie tot negen maanden.

Outplacementtraject starten in Den Haag?

Wil je alles weten over de mogelijkheden voor outplacement in Den Haag? Maak dan gerust een afspraak voor een intakegesprek.

Toegevoegde waarde

Door onze ondersteuning bespaart u tijd en dus geld. Uren die u anders nodig zou hebben om u de constant veranderende wet- en regelgeving eigen te maken. Daarnaast zijn de risico’s als het gaat om bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten niet altijd eenvoudig te overzien en kunnen zo onbedoeld een dure aangelegenheid worden. Wij nemen graag deze taken uit handen en zorgen er zo voor dat u meer tijd overhoudt om te doen wat u eigenlijk moet doen: ondernemen. Daarnaast werken wij samen met een arbeidsjurist voor de additionele ondersteuning.

Waarom Panthion?

Jackling Engineering
Jackling Engineering
Lees verder
"Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!"
John van Lent
Lees verder
"Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search. "

Duurzame relatie

Panthion streeft naar een duurzame relatie met haar opdrachtgevers. Hierdoor leren wij uw bedrijf goed kennen, groeien we als het ware mee met uw onderneming en zijn wij een constante factor in uw bedrijfsvoering. Hoe beter wij u en uw bedrijf kennen, des te beter wij u kunnen adviseren en ondersteunen. Wij helpen u graag bij uw personeelsbeleid, zodat problemen voorkomen in plaats van opgelost kunnen worden.

Logo JackLing

Reviews

“Omdat ik tijdens het traject een nieuwe functie kreeg aangeboden bij mijn werkgever is het outplacementtraject omgezet in een coachingstraject. Hierdoor kan ik geen suggesties geven waar jullie wat aan hebben. Ik heb een bijzonder goede tijd gehad tijdens onze sessies, waarvoor mijn hartelijke dank. Rapportcijfer : 9”
Sander van Wijk
“Niet alleen hulp, juist ook een andere manier van kijken naar werk. Goede gesprekken, tips en trucs en een nuchtere kijk op de arbeidsmarkt. Net wat ik nodig had. Niet alleen een kritische kijk op CV en brief, maar het bepalen van een doel, een focus. Waar ben jij het beste in? Voor mij erg nuttig, maar je bent en blijft zelf verantwoordelijk. ”
Jeroen de Wit
“Ik ben overgestapt van een gemeente via een mobiliteitsdienstverband voor de duur van een jaar. Binnen zeven maanden heeft Panthion mij geplaatst bij een nieuwe werkgever. Dit had mij eigenlijk jaren eerder moeten gebeuren...”
Johan Kamerling
“Panthion heeft een rol gehad in ons organisatieadvies traject. Rik (van Panthion) is een sterke persoonlijkheid waarbij vertrouwen, enthousiasme en doorzettingsvermogen zijn sterkste karaktereigenschappen zijn. Organisatiewijzigingen waarbij personele aangelegenheden een rol spelen pakt, hij als HRM manager professioneel, integer en daadkrachtig op. Rik denkt in oplossingen.”
Cor van der Meer
“De coach die mij via Panthion was aangeboden, was een zeer geduldige en professionele coach. Ik heb het loopbaantraject dan ook met veel plezier en nieuwe inzichten doorlopen. Mijn coach was erg behulpzaam, vindingrijk, zeer positief ingesteld. Dit heeft zeer zeker bijgedragen aan het traject. Een echt mensen mens met goede kennis van zaken!”
Lydia Graafsma
“Ik heb een outplacement traject via Panthion doorlopen. Dit was soms best lastig en confronterend. Het traject was intensief, maar heeft mij veel nieuwe inzichten opgeleverd en niet te vergeten: een nieuwe baan!”
Ronald Molenbeek

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?