Over Panthion

Groot 
Klein 
genoeg om veel te
doen
kunnen betekenen

Eigenlijk geeft deze quote precies aan waar wij voor staan en hoe wij ons werk doen: vanuit plezier en met passie. Uiteindelijk maar met 1 doel: onze opdrachtgevers een topgevoel te bezorgen. De rode draad in onze dienstverlening is mens & organisatie: van interim HR functies tot loopbaanvraagstukken en van reorganisaties tot outplacement. Dit doen we met een super enthousiast team vanuit verschillende locaties in Nederland: Rotterdam (hoofdkantoor), Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Tilburg.

Wij denken niet in bestaande oplossingen omdat die per definitie achterlopen. Wij geloven dat er altijd succesvollere oplossingen bestaan en dat je daar als organisatie voor moet durven kiezen. En kiezen, dat vraagt om lef. Van u en van ons.

Het mooie van echte bescheidenheid is, dat je er niet over op kunt scheppen.

Opdrachtgevers beoordelen ons met een

4.3/5

8,6

Werkzoekenden beoordelen ons met een

4.2/5

8,1

Rick Berghout

Waarom kiezen voor Panthion?

Ruim 20 jaar ervaring in HR
Altijd maatwerk en aandacht voor de persoonlijke situatie
Uitsluitend NOLOC of NOBCO gecertificeerde professionals
Onderscheidende aanpak
Ons plaatsingsresultaat is 81%
Wij denken met u mee!

Ons Team

Naast al het moois wat hierboven genoemd staat, hebben wij ook nog eens een fantastisch multidisciplinair team: van loopbaanadviseurs tot arbeidsdeskundigen en van re-integratie adviseurs tot trainers. Scroll gerust eens door ons “smoelenboek”.

“If your dreams don’t scare you, they aren’t big enough”

Waarom doen we wat we doen?

Waarom doen we wat we doen? Niet alleen een belangrijke vraag in je loopbaan, maar ook een belangrijke vraag voor ons als HR-onderneming. Dan kunnen en willen we niet aankomen met oppervlakkige marketingtaal, maar gaat het echt om onze droom. In de basis komt deze al naar voren in onze slogan: “We willen groot genoeg zijn om veel te doen en klein genoeg om veel te kunnen betekenen”. We willen graag het verschil maken en misschien juist daardoor anders werken dan anderen. Het verschil kunnen maken kan heel concreet door een verandering door te voeren in iemands leven, in iemands carrière of in de vorm van een goed advies en door echt mee te denken. Het liefst zo, dat je opdrachtgever en/of medewerker positief verrast.

Als je werkt vanuit passie en plezier en echt en oprecht bent, kun je bergen verzetten. We willen daarom niet alleen een externe adviseur zijn, maar liever nog een partner van onze opdrachtgevers. Alleen vanuit vertrouwen en daadkracht, kunnen we jouw organisatie helpen groeien. Daarbij hoort dat we er ècht voor mensen willen zijn en onze opdrachtgevers niet loslaten voor we klaar zijn. Vanuit deze passie denken we mee en zijn we onderscheidend. Wij worden oprecht blij van een mooie review, een nieuwe plaatsing, een succesvolle re-integratie, een tijdig vervulde vacature en een opdrachtgever waar we mee kunnen lachen. Dat is waar wij ons bed voor uitkomen.

En als we dit willen blijven bereiken, moeten we onszelf blijven inspireren en met toegewijde professionals werken. Scherp- ,innovatief- en vernieuwend blijven. Hierdoor brengen we mensen en organisaties in beweging en dus een stapje verder. Wij geloven dat er altijd succesvollere oplossingen bestaan, als je maar wilt kiezen. En kiezen, dat vraagt om lef. Van ons en van onze opdrachtgevers. Ga jij het avontuur met ons aan?

Logo JackLing

Reviews

“Het outplacementtraject bij Panthion is mij goed bevallen. De praktische en doelgerichte aanpak heeft mij goed geholpen bij het maken van de juiste keuzes bij het zoeken naar een nieuwe baan en mij goed voorbereid op mijn sollicitaties. Uiteindelijk leidde dit snel tot een nieuwe baan. Uiteindelijk moet je het natuurlijk zelf doen, maar Panthion helpt je goed op weg, en zorgt ervoor dat je op een andere manier gaat nadenken over wat belangrijk is voor jou en je loopbaan.”
Mandy Veenstra
“Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search.”
Logo JackLing
JACkLING Engineering
“Ik ben overgestapt van een gemeente via een mobiliteitsdienstverband voor de duur van een jaar. Binnen zeven maanden heeft Panthion mij geplaatst bij een nieuwe werkgever. Dit had mij eigenlijk jaren eerder moeten gebeuren...”
Johan Kamerling
“Nadat ik in het najaar na meer dan 30 jaar vanwege een reorganisatie op straat kwam te staan heb ik Panthion bereid gevonden mij te helpen met de zoektocht naar een nieuwe baan. Al bij de eerste bijeenkomst had ik het gevoel dat ik een uitstekende keuze had gemaakt. Positief, realistisch en prikkelend waren de eerste ervaringen waarbij de loopbaanadviseur van Panthion mij op het goede pad zette. Na zo lang niet actief op de arbeidsmarkt te zijn geweest is wat hulp en coaching van groot belang. In 2 wekelijkse stappen heb ik mijn plannen vormgegeven en ben ik voorbereid op mijn volgende stap. Met heldere feedback, aanmoediging en deskundige adviezen heeft Panthion mij ondersteund.”
Mario Zeelenberg
“Na een reorganisatie moest ons HR team opnieuw worden vormgegeven. Panthion heeft niet alleen ons "oude" team voor een groot deel succesvol herplaatst, maar ook drie nieuwe kandidaten gevonden die ons HR team van de toekomst vorm gaan geven. Tot grote tevredenheid van directie en medewerkers.”
Jack de Koning
“Ik wil Panthion ontzettend bedanken voor alle steun en hulp die zij mij hebben gegeven, want ik had ‘t ontzettend moeilijk en het gaat nu een stuk beter met me. De psycholoog waar ik ook mee bezig was heeft niet tot nauwelijks bijgedragen aan m’n herstel voor mijn gevoel. Panthion was echt wel de partij die me de juiste handvatten heeft gegeven om me erdoorheen te slepen.”
Petra de Ruijter

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Voor een goed gesprek staat de koffie altijd klaar!