Over Panthion

Groot 
Klein 
genoeg om veel te
doen
kunnen betekenen

Eigenlijk geeft deze quote precies aan waar wij voor staan en hoe wij ons werk doen: vanuit plezier en met passie. Uiteindelijk maar met 1 doel: onze opdrachtgevers een topgevoel te bezorgen. De rode draad in onze dienstverlening is mens & organisatie: van interim HR functies tot loopbaanvraagstukken en van reorganisaties tot outplacement. Dit doen we met een super enthousiast team vanuit verschillende locaties in Nederland: Rotterdam (hoofdkantoor), Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Tilburg.

Wij denken niet in bestaande oplossingen omdat die per definitie achterlopen. Wij geloven dat er altijd succesvollere oplossingen bestaan en dat je daar als organisatie voor moet durven kiezen. En kiezen, dat vraagt om lef. Van u en van ons.

Het mooie van echte bescheidenheid is, dat je er niet over op kunt scheppen.

Opdrachtgevers beoordelen ons met een

4.3/5

8,6

Werkzoekenden beoordelen ons met een

4.2/5

8,1

Waarom kiezen voor Panthion?

Ruim 20 jaar ervaring in HR
Altijd maatwerk en aandacht voor de persoonlijke situatie
Uitsluitend NOLOC of NOBCO gecertificeerde professionals
Onderscheidende aanpak
Ons plaatsingsresultaat is 92%
Wij denken met u mee!

Ons Team

Naast al het moois wat hierboven genoemd staat, hebben wij ook nog eens een fantastisch multidisciplinair team: van loopbaanadviseurs tot arbeidsdeskundigen en van re-integratie adviseurs tot trainers. Scroll gerust eens door ons “smoelenboek”.

“If your dreams don’t scare you, they aren’t big enough”

Waarom doen we wat we doen?

Waarom doen we wat we doen? Niet alleen een belangrijke vraag in je loopbaan, maar ook een belangrijke vraag voor ons als HR-onderneming. Dan kunnen en willen we niet aankomen met oppervlakkige marketingtaal, maar gaat het echt om onze droom. In de basis komt deze al naar voren in onze slogan: “We willen groot genoeg zijn om veel te doen en klein genoeg om veel te kunnen betekenen”. We willen graag het verschil maken en misschien juist daardoor anders werken dan anderen. Het verschil kunnen maken kan heel concreet door een verandering door te voeren in iemands leven, in iemands carrière of in de vorm van een goed advies en door echt mee te denken. Het liefst zo, dat je opdrachtgever en/of medewerker positief verrast.

Als je werkt vanuit passie en plezier en echt en oprecht bent, kun je bergen verzetten. We willen daarom niet alleen een externe adviseur zijn, maar liever nog een partner van onze opdrachtgevers. Alleen vanuit vertrouwen en daadkracht, kunnen we jouw organisatie helpen groeien. Daarbij hoort dat we er ècht voor mensen willen zijn en onze opdrachtgevers niet loslaten voor we klaar zijn. Vanuit deze passie denken we mee en zijn we onderscheidend. Wij worden oprecht blij van een mooie review, een nieuwe plaatsing, een succesvolle re-integratie, een tijdig vervulde vacature en een opdrachtgever waar we mee kunnen lachen. Dat is waar wij ons bed voor uitkomen.

En als we dit willen blijven bereiken, moeten we onszelf blijven inspireren en met toegewijde professionals werken. Scherp- ,innovatief- en vernieuwend blijven. Hierdoor brengen we mensen en organisaties in beweging en dus een stapje verder. Wij geloven dat er altijd succesvollere oplossingen bestaan, als je maar wilt kiezen. En kiezen, dat vraagt om lef. Van ons en van onze opdrachtgevers. Ga jij het avontuur met ons aan?

Logo JackLing

Reviews

“Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search.”
Logo JackLing
JACkLING Engineering
“Ik wil Panthion ontzettend bedanken voor alle steun en hulp die zij mij hebben gegeven, want ik had ‘t ontzettend moeilijk en het gaat nu een stuk beter met me. De psycholoog waar ik ook mee bezig was heeft niet tot nauwelijks bijgedragen aan m’n herstel voor mijn gevoel. Panthion was echt wel de partij die me de juiste handvatten heeft gegeven om me erdoorheen te slepen.”
Petra de Ruijter
“Waar veel bureaus kiezen voor exorbitante werving & selectie fees, hanteert Panthion een gezonde werkwijze met dito tariefstelling. Vorige maand is onze nieuwe HR Business Partner gestart na werving & selectie door de recruiters van Panthion.”
Aerospex Systems
“De coach die mij via Panthion was aangeboden, was een zeer geduldige en professionele coach. Ik heb het loopbaantraject dan ook met veel plezier en nieuwe inzichten doorlopen. Mijn coach was erg behulpzaam, vindingrijk, zeer positief ingesteld. Dit heeft zeer zeker bijgedragen aan het traject. Een echt mensen mens met goede kennis van zaken!”
Lydia Graafsma
“Niet alleen hulp, juist ook een andere manier van kijken naar werk. Goede gesprekken, tips en trucs en een nuchtere kijk op de arbeidsmarkt. Net wat ik nodig had. Niet alleen een kritische kijk op CV en brief, maar het bepalen van een doel, een focus. Waar ben jij het beste in? Voor mij erg nuttig, maar je bent en blijft zelf verantwoordelijk. ”
Jeroen de Wit
“Na een reorganisatie moest ons HR team opnieuw worden vormgegeven. Panthion heeft niet alleen ons "oude" team voor een groot deel succesvol herplaatst, maar ook drie nieuwe kandidaten gevonden die ons HR team van de toekomst vorm gaan geven. Tot grote tevredenheid van directie en medewerkers.”
Jack de Koning

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Voor een goed gesprek staat de koffie altijd klaar!