Contact

We zijn groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te kunnen betekenen.

Eigenlijk geeft deze quote precies aan waar wij voor staan en hoe wij ons werk doen: vanuit plezier en met passie. Uiteindelijk maar met 1 doel: onze opdrachtgevers een topgevoel te bezorgen. De rode draad in onze dienstverlening is mens & organisatie: van interim HR functies tot loopbaanvraagstukken en van reorganisaties tot outplacement. Dit doen we met een super enthousiast team vanuit verschillende locaties in Nederland: Rotterdam (hoofdkantoor), Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Tilburg.

Het mooie van echte bescheidenheid is, dat je er niet over op kunt scheppen.

  • Werkzoekenden waarderen ons met een: 8,1;
  • Enorm netwerk in de Randstad;
  • Minimaal tien jaar ervaring als HR en loopbaan bureau;
  • Onderscheidende aanpak;
  • Honderden mensen geholpen naar nieuw werk;
  • Opdrachtgevers waarderen ons met een: 8,6;
  • Ons plaatsingsresultaat: 81%;
  • Kwaliteit (en dus maatwerk) staat altijd voorop;
  • Uitsluitend NOLOC of NOBCO gecertificeerde professionals;

Wij denken niet in bestaande oplossingen omdat die per definitie achterlopen. Wij geloven dat er altijd succesvollere oplossingen bestaan en dat je daar als organisatie voor moet durven kiezen. En kiezen, dat vraagt om lef. Van u en van ons.

Naast al het moois wat hierboven genoemd staat, hebben wij ook nog eens een fantastisch multidisciplinair team: van loopbaanadviseurs tot arbeidsdeskundigen en van re-integratie adviseurs tot trainers. Scroll gerust eens door ons “smoelenboek”.

Contact
Via Info@Panthion.nl of 085-4018200 staan wij (bijna dag en nacht) voor u klaar.

Meer weten?

Interesse in een van onze diensten? Wil je hierover verder praten? Neem contact met ons op of klik op één van de bijbehorende "producten" voor meer informatie.

Telefoon: +31(0)85-4018200

E-mail adres: info@panthion.nl

"Waar veel bureaus kiezen voor exorbitante werving & selectie fees, hanteert Panthion een gezonde werkwijze met dito tariefstelling. Vorige maand is onze nieuwe HR Business Partner gestart na werving & selectie door de recruiters van Panthion."

Aerospex systems

"Niet alleen hulp, juist ook een andere manier van kijken naar werk. Goede gesprekken, tips en trucs en een nuchtere kijk op de arbeidsmarkt. Net wat ik nodig had. Niet alleen een kritische kijk op CV en brief, maar het bepalen van een doel, een focus. Waar ben jij het beste in? Voor mij erg nuttig, maar je bent en blijft zelf verantwoordelijk. "

Jeroen de Wit

Meer reviews lezen? Alle reviews

Bekijk meer opdrachtgevers