Contact

Vragen, sparren, brainstormen, overleggen, spiegelen, feedback geven, discussiëren, doorakkeren, pitchen of gewoon koffie drinken… Neem gerust contact met ons op, wij staan voor je klaar. Onze contactgegevens staan in het gele kader.

Wij heten je van harte welkom op onze werklocaties in Rotterdam (hoofdkantoor), Amsterdam, Den Haag, Utrecht of Tilburg.

Enkele namen op onze “wall of fame”:
Anthura, AquaNavis, Securitas, P&O Ferries, KMS Bussum, Deloitte, Dun&Bradstreet, Gaucho’s, ArQ, Emerson, Shell, InPublic, Happy Italy, Matchcare, Patagonia, Opt-Idee, Werelderfgoed Kinderdijk, Hilton, Gemeente Leiden, Gemeente Oegstgeest, Public Matters, Siemens, Corelab, SVO vakopleiding food, Verhagen groep, Arkin etc.

  • Werkzoekenden waarderen ons met een: 8,1
  • Opdrachtgevers waarderen ons met een: 8,6
  • Ons plaatsingsresultaat: 78%

Visie van Panthion (waarom wij bestaansrecht hebben)

Wij denken niet in bestaande oplossingen omdat die per definitie achterlopen. Wij geloven dat er altijd succesvollere oplossingen bestaan en dat je daar als organisatie voor moet durven kiezen. En kiezen, dat vraag om lef. Van u en van ons. Durven dromen en niet navelstaren.

Wij houden ervan om mooie projecten op te pakken, om het avontuur aan te gaan. Om gerse dingen te doen en geïnspireerd te raken. Wij willen graag een A-speler zijn en alleen met toegewijde professionals werken. Een autoriteit zijn op het gebied van HR & Arbeidsmobiliteit. Mensen en organisaties in beweging brengen. Soms letterlijk. Een stap verder en geen stap terug. Het beste jongetje van de klas zijn en u en uw organisatie vitaler, gelukkiger en succesvoller maken.

We zijn groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te kunnen betekenen.

Past uw organisatie bij Panthion?

Meer weten?

Interesse in een van onze diensten? Wil je hierover verder praten? Neem contact met ons op of klik op één van de bijbehorende "producten" voor meer informatie.

Telefoon: 085-4018200

E-mail adres: info@panthion.nl