Contact

We zijn groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te kunnen betekenen.

Eigenlijk geeft deze quote precies aan waar wij voor staan en hoe wij ons werk doen: vanuit plezier en met passie. Uiteindelijk maar met 1 doel: onze opdrachtgevers een topgevoel te bezorgen. De rode draad in onze dienstverlening is mens & organisatie: van interim HR functies tot loopbaanvraagstukken en van reorganisaties tot outplacement. Dit doen we met een super enthousiast team vanuit verschillende locaties in Nederland: Rotterdam (hoofdkantoor), Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Tilburg.

Het mooie van echte bescheidenheid is, dat je er niet over op kunt scheppen.

  • Werkzoekenden waarderen ons met een: 8,1;
  • Enorm netwerk in de Randstad;
  • Minimaal tien jaar ervaring als HR en loopbaan bureau;
  • Onderscheidende aanpak;
  • Honderden mensen geholpen naar nieuw werk;
  • Opdrachtgevers waarderen ons met een: 8,6;
  • Ons plaatsingsresultaat: 81%;
  • Kwaliteit (en dus maatwerk) staat altijd voorop;
  • Uitsluitend NOLOC of NOBCO gecertificeerde professionals;

Wij denken niet in bestaande oplossingen omdat die per definitie achterlopen. Wij geloven dat er altijd succesvollere oplossingen bestaan en dat je daar als organisatie voor moet durven kiezen. En kiezen, dat vraagt om lef. Van u en van ons.

Naast al het moois wat hierboven genoemd staat, hebben wij ook nog eens een fantastisch multidisciplinair team: van loopbaanadviseurs tot arbeidsdeskundigen en van re-integratie adviseurs tot trainers. Scroll gerust eens door ons “smoelenboek”.

Contact
Via Info@Panthion.nl of 085-4018200 staan wij (bijna dag en nacht) voor u klaar.

Meer weten?

Interesse in een van onze diensten? Wil je hierover verder praten? Neem contact met ons op of klik op één van de bijbehorende "producten" voor meer informatie.

Telefoon: +31(0)85-4018200

E-mail adres: info@panthion.nl

"Ik ben overgestapt van een gemeente via een mobiliteitsdienstverband voor de duur van een jaar. Binnen zeven maanden heeft Panthion mij geplaatst bij een nieuwe werkgever. Dit had mij eigenlijk jaren eerder moeten gebeuren..."

Johan

"Ik wil Panthion ontzettend bedanken voor alle steun en hulp die zij mij hebben gegeven, want ik had ‘t ontzettend moeilijk en het gaat nu een stuk beter met me. De psycholoog waar ik ook mee bezig was heeft niet tot nauwelijks bijgedragen aan m’n herstel voor mijn gevoel. Panthion was echt wel de partij die me de juiste handvatten heeft gegeven om me erdoorheen te slepen. "

Petra

Meer reviews lezen? Alle reviews

Bekijk meer opdrachtgevers