Onderwerpen (Thema’s)

Het klinkt gek, maar veel opdrachtgever, cliënten, particulieren kiezen Panthion toch gewoon op gevoel. Ze vertrouwen op hun intuïtie. Slechts een klein aantal kiest ons op basis van reviews, harde cijfers en portfolio.

We zijn trots dat we een 8,6 scoren op basis van opdrachtgever tevredenheid. We zijn trots dat we ondertussen meer dan 90 bedrijven ondersteunen op het gebied van HR en arbeidsmobiliteit (waaronder Siemens, Dun & Bradstreet en Corelab)

Maar uiteindelijk gaat het toch om gevoel, om vertrouwen, om de ‘klik’. Hoe je ons ook hebt gevonden en op basis waarvan je de keuze ook maakt: wij helpen je altijd verder! Kijk gerust verder op deze website voor (populaire) thema’s en diensten.

Meer weten?

Interesse in een van onze diensten? Wil je hierover verder praten? Neem contact met ons op of klik op één van de bijbehorende "producten" voor meer informatie.

Telefoon: +31(0)85-4018200

E-mail adres: info@panthion.nl

"5 sterren! Dik verdiend!! Ik ben fantastisch geholpen door Panthion. Zij hebben mij niet alleen geholpen met sollicitatie brieven schrijven, want ja, hoe ging dat ook alweer, maar ook altijd een luisterend oor. Adviezen en een hart onder de riem in overvloed. Heb nu een leuke interessante baan gevonden. Door mijn coach van Panthion ben ik altijd in mijzelf blijven geloven. Dank je wel!"

Jordy Bakker

"Na ruim 16 jaar bij mijn vorige werkgever was het voor mij einde oefening en moest ik op zoek naar een nieuwe baan. Via internet ben ik bij Panthion terecht gekomen en bij het intakegesprek met mijn loopbaanadviseur was er gelijk een klik en een goed gevoel. De verdere begeleiding van mijn outplacement traject was fantastisch, ik kan niet anders zeggen. Duidelijke communicatie en afspraken, goed en vakkundig advies en begeleiding, aanstekelijk enthousiasme. De uitstekende begeleiding bij het schrijven van mijn brieven en de goede voorbereiding op sollicitatiegesprekken hebben mij enorm geholpen. De LinkedIn workshop was ook zeer leerzaam en waardevol. En na 5 maanden outplacement via Panthion heb ik een fantastische baan gevonden waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. Al met al een enorme positieve ervaring!"

Claudia Winkelman

Meer reviews lezen? Alle reviews

Bekijk meer opdrachtgevers