Onderwerpen (Thema’s)

Het klinkt gek, maar veel opdrachtgever, cliënten, particulieren kiezen Panthion toch gewoon op gevoel. Ze vertrouwen op hun intuïtie. Slechts een klein aantal kiest ons op basis van reviews, harde cijfers en portfolio.

We zijn trots dat we een 8,6 scoren op basis van opdrachtgever tevredenheid. We zijn trots dat we ondertussen meer dan 90 bedrijven ondersteunen op het gebied van HR en arbeidsmobiliteit (waaronder Siemens, Dun & Bradstreet en Corelab)

Maar uiteindelijk gaat het toch om gevoel, om vertrouwen, om de ‘klik’. Hoe je ons ook hebt gevonden en op basis waarvan je de keuze ook maakt: wij helpen je altijd verder! Kijk gerust verder op deze website voor (populaire) thema’s en diensten.

Meer weten?

Interesse in een van onze diensten? Wil je hierover verder praten? Neem contact met ons op of klik op één van de bijbehorende "producten" voor meer informatie.

Telefoon: +31(0)85-4018200

E-mail adres: info@panthion.nl

"Ik heb een outplacement traject via Panthion doorlopen. Dit was soms best lastig en confronterend. Het traject was intensief, maar heeft mij veel nieuwe inzichten opgeleverd en niet te vergeten: een nieuwe baan!"

Ronald

"Ik wil Panthion ontzettend bedanken voor alle steun en hulp die zij mij hebben gegeven, want ik had ‘t ontzettend moeilijk en het gaat nu een stuk beter met me. De psycholoog waar ik ook mee bezig was heeft niet tot nauwelijks bijgedragen aan m’n herstel voor mijn gevoel. Panthion was echt wel de partij die me de juiste handvatten heeft gegeven om me erdoorheen te slepen. "

Petra

Meer reviews lezen? Alle reviews

Bekijk meer opdrachtgevers