Overspannen / burnout

Ineens is het er, je bent overspannen of burn-out. Helaas behoor je tot de ongeveer één miljoen mensen in Nederland die nu of eerder deze klachten hebben ervaren. Het is een toestand van emotionele en lichamelijke uitputting die met de juiste begeleiding weer over gaat. Het wordt vaak in stand gehouden door bijvoorbeeld angst en onzekerheid over je gezondheid, je werk, je toekomst en een gebrek aan inzicht over waar het eigenlijk vandaan komt.

Misschien moet je eerst jezelf tegenkomen voor je echt jezelf kunt zijn.

Weer hervatten met werk op je werkplek lijkt voor velen het eindpunt van de periode van burnout, maar is in feite pas het begin. Misschien lijkt dit punt nu zelfs verder weg dan ooit. Vast staat dat er met de ‘bagage’ en inzichten van de afgelopen periode in je rugzak nieuwe keuzes gemaakt kunnen worden. Er is in ieder geval gebleken dat de keuzes uit het verleden niet succesvol waren. Deze keuzes kunnen gaan over de indeling van je werk, time management, begeleiding, delegeren en misschien zelfs over het maken van loopbaan keuzes. Door effectieve begeleiding (buiten), sporten en een plan voor de toekomst helpen wij je weer in het zadel.

Meer weten?

Interesse in een van onze diensten? Wil je hierover verder praten? Neem contact met ons op of klik op één van de bijbehorende "producten" voor meer informatie.

Telefoon: +31(0)85-4018200

E-mail adres: info@panthion.nl

"Ik ken Rik als een bescheiden, goed gekwalificeerde professional met oog voor het detail. Actief betrokken bij hetgeen noodzakelijk is, zonder op de voorgrond te treden, maar wel duidelijk het beoogde doel voor ogen houdend. Ik heb de gesprekken vanuit Panthion als positief inspirerend ervaren. Mijn coach gaf mij via deze gesprekken en opdrachten een mooie spiegel voor. Ik kijk met veel plezier terug op onze gevoerde gesprekken en ben blij met de behaalde resultaten."

Stefan van de Korput

"Niet alleen hulp, juist ook een andere manier van kijken naar werk. Goede gesprekken, tips en trucs en een nuchtere kijk op de arbeidsmarkt. Net wat ik nodig had. Niet alleen een kritische kijk op CV en brief, maar het bepalen van een doel, een focus. Waar ben jij het beste in? Voor mij erg nuttig, maar je bent en blijft zelf verantwoordelijk. "

Jeroen de Wit

Meer reviews lezen? Alle reviews

Bekijk meer opdrachtgevers