Overspannen / burnout

Ineens is het er, je bent overspannen of burn-out. Helaas behoor je tot de ongeveer één miljoen mensen in Nederland die nu of eerder deze klachten hebben ervaren. Het is een toestand van emotionele en lichamelijke uitputting die met de juiste begeleiding weer over gaat. Het wordt vaak in stand gehouden door bijvoorbeeld angst en onzekerheid over je gezondheid, je werk, je toekomst en een gebrek aan inzicht over waar het eigenlijk vandaan komt.

Misschien moet je eerst jezelf tegenkomen voor je echt jezelf kunt zijn.

Weer hervatten met werk op je werkplek lijkt voor velen het eindpunt van de periode van burnout, maar is in feite pas het begin. Misschien lijkt dit punt nu zelfs verder weg dan ooit. Vast staat dat er met de ‘bagage’ en inzichten van de afgelopen periode in je rugzak nieuwe keuzes gemaakt kunnen worden. Er is in ieder geval gebleken dat de keuzes uit het verleden niet succesvol waren. Deze keuzes kunnen gaan over de indeling van je werk, time management, begeleiding, delegeren en misschien zelfs over het maken van loopbaan keuzes. Door effectieve begeleiding (buiten), sporten en een plan voor de toekomst helpen wij je weer in het zadel.

Meer weten?

Interesse in een van onze diensten? Wil je hierover verder praten? Neem contact met ons op of klik op één van de bijbehorende "producten" voor meer informatie.

Telefoon: +31(0)85-4018200

E-mail adres: info@panthion.nl

"Ik ben overgestapt van een gemeente via een mobiliteitsdienstverband voor de duur van een jaar. Binnen zeven maanden heeft Panthion mij geplaatst bij een nieuwe werkgever. Dit had mij eigenlijk jaren eerder moeten gebeuren..."

Johan

"Nadat ik in het najaar na meer dan 30 jaar vanwege een reorganisatie op straat kwam te staan heb ik Panthion bereid gevonden mij te helpen met de zoektocht naar een nieuwe baan. Al bij de eerste bijeenkomst had ik het gevoel dat ik een uitstekende keuze had gemaakt. Positief, realistisch en prikkelend waren de eerste ervaringen waarbij de loopbaanadviseur van Panthion mij op het goede pad zette. Na zo lang niet actief op de arbeidsmarkt te zijn geweest is wat hulp en coaching van groot belang. In 2 wekelijkse stappen heb ik mijn plannen vormgegeven en ben ik voorbereid op mijn volgende stap. Met heldere feedback, aanmoediging en deskundige adviezen heeft Panthion mij ondersteund. "

Mario

Meer reviews lezen? Alle reviews

Bekijk meer opdrachtgevers