LinkedIn basis training (online)

Wellicht heb je al eens een LinkedIn profiel aangemaakt, maar er verder niet meer zoveel mee gedaan. Of je begint net en je wil het graag in een keer goed aanpakken in het kader van profilering en/of een loopbaantraject. Of je vindt het simpelweg prettig om je LinkedIn profiel nog eens met aandacht te doorlopen, te actualiseren en aan te scherpen waar nodig.

Deze online training is dan helemaal wat je nodig hebt: verder vormgeven van jouw persoonlijke visitekaartje op LinkedIn. Daarnaast is er aandacht voor handige tips en trucs die je direct kunt toepassen. Een krachtig LinkedIn profiel vergroot: jouw kansen op de arbeidsmarkt, zichtbaarheid, contacten en werk of business. Deze online LinkedIn basis training omvat 6 overzichtelijke modules, die ieder bestaan uit gemiddeld 3 videolessen. Er staat in totaal maar liefst 2,5 uur videomateriaal voor je klaar.

Na het volgen van deze training:

  • Heb je een volledig gevuld, actueel en representatief LinkedIn profiel;
  • Weet je precies waar welke ‘knoppen’ zitten, waar ze voor dienen en kun je ze voortaan zelf vinden en gebruiken;
  • Ben je volledig op de hoogte van alle LinkedIn instellingen en extra functionaliteiten;
  • Weet je je weg te vinden op het platform en leg je waardevolle persoonlijke contacten;
  • Heb je een duidelijk beeld wat LinkedIn voor je kan betekenen en hoe je er succesvol gebruik van maakt.

    Interesse in deze basistraining? Neem contact met ons op en wij voorzien je van de juiste inloggegevens. Deze training wordt verzorgd door LinkedIn trainer Ilse Weijland.

Meer weten?

Interesse in een van onze diensten? Wil je hierover verder praten? Neem contact met ons op of klik op één van de bijbehorende "producten" voor meer informatie.

Telefoon: +31(0)85-4018200

E-mail adres: info@panthion.nl