Tweede Spoor – ViaMensa

Tweede Spoor, re-integratie en verzuim diensten (waaronder duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en burn-out begeleiding), bieden wij per november 2019 aan via ons nieuwe merk: ViaMensa. U kunt voor deze thema’s uw aanvraag indienen via het platform van ViaMensa. Binnen 24 uur ontvangt u een voorstel.

Over tweede spoor: het betreft een  ‘UWV proof’ traject met optimale reïntegratie kansen voor de werknemer. Wanneer de werknemer gedeeltelijk of volledig arbeidsongeschikt raakt door psychische- of lichamelijke klachten, is dat een lastige situatie voor de werkgever en de werknemer. De werknemer wil graag weer aan de slag, maar door de beperkingen kan hij/zij helaas de functie niet meer uitoefenen binnen de huidige organisatie. Spoor 1 is inmiddels doorlopen en de focus ligt nu op een passende functie buiten de huidige organisatie. De professionals van ViaMensa helpen u graag verder.

Meer weten?

Interesse in een van onze diensten? Wil je hierover verder praten? Neem contact met ons op of klik op één van de bijbehorende "producten" voor meer informatie.

Telefoon: +31(0)85-4018200

E-mail adres: info@panthion.nl