Tweede Spoor – ViaMensa

Tweede Spoor, re-integratie en verzuim diensten (waaronder duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en burn-out begeleiding), bieden wij per november 2019 aan via ons nieuwe merk: ViaMensa. U kunt voor deze thema’s uw aanvraag indienen via het platform van ViaMensa. Binnen 24 uur ontvangt u een voorstel.

Over tweede spoor: het betreft een  ‘UWV proof’ traject met optimale reïntegratie kansen voor de werknemer. Wanneer de werknemer gedeeltelijk of volledig arbeidsongeschikt raakt door psychische- of lichamelijke klachten, is dat een lastige situatie voor de werkgever en de werknemer. De werknemer wil graag weer aan de slag, maar door de beperkingen kan hij/zij helaas de functie niet meer uitoefenen binnen de huidige organisatie. Spoor 1 is inmiddels doorlopen en de focus ligt nu op een passende functie buiten de huidige organisatie. De professionals van ViaMensa helpen u graag verder.

Meer weten?

Interesse in een van onze diensten? Wil je hierover verder praten? Neem contact met ons op of klik op één van de bijbehorende "producten" voor meer informatie.

Telefoon: +31(0)85-4018200

E-mail adres: info@panthion.nl

"Panthion heeft een rol gehad in ons organisatieadvies traject. Rik (van Panthion) is een sterke persoonlijkheid waarbij vertrouwen, enthousiasme en doorzettingsvermogen zijn sterkste karaktereigenschappen zijn. Organisatiewijzigingen waarbij personele aangelegenheden een rol spelen pakt, hij als HRM manager professioneel, integer en daadkrachtig op. Rik denkt in oplossingen."

Cor

"Niet alleen hulp, juist ook een andere manier van kijken naar werk. Goede gesprekken, tips en trucs en een nuchtere kijk op de arbeidsmarkt. Net wat ik nodig had. Niet alleen een kritische kijk op CV en brief, maar het bepalen van een doel, een focus. Waar ben jij het beste in? Voor mij erg nuttig, maar je bent en blijft zelf verantwoordelijk. "

Jeroen

Meer reviews lezen? Alle reviews

Bekijk meer opdrachtgevers