Tweede Spoor – ViaMensa

Tweede Spoor, re-integratie en verzuim diensten (waaronder duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en burn-out begeleiding), bieden wij per november 2019 aan via ons nieuwe merk: ViaMensa. U kunt voor deze thema’s uw aanvraag indienen via het platform van ViaMensa. Binnen 24 uur ontvangt u een voorstel.

Over tweede spoor: het betreft een  ‘UWV proof’ traject met optimale reïntegratie kansen voor de werknemer. Wanneer de werknemer gedeeltelijk of volledig arbeidsongeschikt raakt door psychische- of lichamelijke klachten, is dat een lastige situatie voor de werkgever en de werknemer. De werknemer wil graag weer aan de slag, maar door de beperkingen kan hij/zij helaas de functie niet meer uitoefenen binnen de huidige organisatie. Spoor 1 is inmiddels doorlopen en de focus ligt nu op een passende functie buiten de huidige organisatie. De professionals van ViaMensa helpen u graag verder.

Impressie van onze aanpak bij 2e spoor begeleiding:

Meer weten?

Interesse in een van onze diensten? Wil je hierover verder praten? Neem contact met ons op of klik op één van de bijbehorende "producten" voor meer informatie.

Telefoon: +31(0)85-4018200

E-mail adres: info@panthion.nl

"Ik ben overgestapt van een gemeente via een mobiliteitsdienstverband voor de duur van een jaar. Binnen zeven maanden heeft Panthion mij geplaatst bij een nieuwe werkgever. Dit had mij eigenlijk jaren eerder moeten gebeuren..."

Johan Kamerling

"Nadat ik in het najaar na meer dan 30 jaar vanwege een reorganisatie op straat kwam te staan heb ik Panthion bereid gevonden mij te helpen met de zoektocht naar een nieuwe baan. Al bij de eerste bijeenkomst had ik het gevoel dat ik een uitstekende keuze had gemaakt. Positief, realistisch en prikkelend waren de eerste ervaringen waarbij de loopbaanadviseur van Panthion mij op het goede pad zette. Na zo lang niet actief op de arbeidsmarkt te zijn geweest is wat hulp en coaching van groot belang. In 2 wekelijkse stappen heb ik mijn plannen vormgegeven en ben ik voorbereid op mijn volgende stap. Met heldere feedback, aanmoediging en deskundige adviezen heeft Panthion mij ondersteund. "

Mario Zeelenberg

Meer reviews lezen? Alle reviews

Bekijk meer opdrachtgevers