Re-integratie Den Haag

Re-integratie / re-integratiebureau Den Haag

Re-integratie in Den Haag

Werkgever of HR-professional en te maken met ziekteverzuim? Dit brengt de organisatie, maar ook de werknemer die langs de kant staat, ernstige schade toe. Als werkgever ben je wettelijk verplicht om een actieve rol in de re-integratie te spelen. Kies daarom voor een professioneel re-integratieproject om het verzuim zo kort mogelijk te houden. Re-integratiebureau Panthion helpt alle soorten organisaties in Den Haag bij het nakomen van hun wettelijke verplichtingen. Bij de re-integratie van zieke werknemers én bij het voorkomen van ziekteverzuim.

Vormen van re-integratie

Alle maatregelen die getroffen worden met als doel de werknemer weer te laten deelnemen aan het arbeidsproces, dragen bij aan de re-integratie. Als re-integratiebureau beschikken wij over allerlei specialisten die daaraan bij kunnen dragen. Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van re-integratie, kunnen uitgevallen werknemers snel weer aan de slag. Binnen het eigen bedrijf of elders. Omdat we met mensen werken zorgen we altijd voor maatwerk. Wij bieden onder andere hulp met re-integratie bij:
  • Verzuim
  • Ontslag
  • Burn-out
  • Tweede spoor
  • Outplacement

Ziekteverzuim voorkomen

Ons re-integratiebureau in Den Haag heeft een succesvolle historie met de re-integratie van uitgevallen werknemers. Zo weten wij met ons re-integratiebureau tot 92% van de verzuimdossiers succesvol af te ronden. Maar liever nog grijpen wij in voordat er ziekteverzuim optreedt. Door coaching of een kort traject kunnen we voorkomen we dat mensen uitvallen.

Snel en verantwoord terugkeren

Als een werknemer toch uitvalt, zorgen we er met een verantwoorde re-integratie voor dat hij of zij zo snel mogelijk weer kan deelnemen aan het arbeidsproces. Na een kennismakingsgesprek komt ons re-integratiebureau snel met een realistisch voorstel en een bijpassend begeleidingsplan. Binnen 48 uur leveren wij één of meerdere offertes. Hierbij leveren we altijd maatwerk. Mogelijke onderdelen zijn: werken aan het zelfvertrouwen of rouwverwerking. Maar ook hulp bij het vinden van een passende baan bij een andere werkgever is een vorm van re-integratie. Hiervoor bieden wij onder andere, loopbaancoaching, sollicitatietrainingen en werkervaringsplaatsen aan.

Altijd een persoonlijke oplossing

Ons re-integratiebureau beschikt over meerdere specialisten. Hun disciplines kunnen afzonderlijk worden ingezet, maar ook gecombineerd. Omdat alle specialisten en kennis zich onder één dak bevinden, zijn de lijnen kort en kunnen we snel maatwerk bieden met een integrale aanpak van het probleem. Dankzij onze aanwezigheid in Den Haag beschikken we bovendien over een groot netwerk en ruime kennis van de lokale arbeidsmarkt. Zo is ons re-integratiebureau ook in staat om mensen naar passend werk bij een andere werkgever te begeleiden.

Contact re-integratie Den Haag

Wij zijn zijn de sparringpartner die zieke werknemers snel en efficiënt weer naar werk begeleidt. Neem voor meer informatie of een kennismakingsgesprek contact op voor een afspraak in Den Haag.

Toegevoegde waarde

Door onze ondersteuning bespaart u tijd en dus geld. Uren die u anders nodig zou hebben om u de constant veranderende wet- en regelgeving eigen te maken. Daarnaast zijn de risico’s als het gaat om bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten niet altijd eenvoudig te overzien en kunnen zo onbedoeld een dure aangelegenheid worden. Wij nemen graag deze taken uit handen en zorgen er zo voor dat u meer tijd overhoudt om te doen wat u eigenlijk moet doen: ondernemen. Daarnaast werken wij samen met een arbeidsjurist voor de additionele ondersteuning.

Waarom Panthion?

Jackling Engineering
Jackling Engineering
Lees verder
"Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!"
John van Lent
Lees verder
"Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search. "

Duurzame relatie

Panthion streeft naar een duurzame relatie met haar opdrachtgevers. Hierdoor leren wij uw bedrijf goed kennen, groeien we als het ware mee met uw onderneming en zijn wij een constante factor in uw bedrijfsvoering. Hoe beter wij u en uw bedrijf kennen, des te beter wij u kunnen adviseren en ondersteunen. Wij helpen u graag bij uw personeelsbeleid, zodat problemen voorkomen in plaats van opgelost kunnen worden.

Logo JackLing

Reviews

“Ik ben begonnen aan een traject bij Panthion omdat ik bij mijn oude werkgever niet op mijn plek zat. Ik wist niet goed wat ik wilde in een volgende baan, dat maakt zoeken naar werk best lastig. Om deze reden zijn we begonnen met kijken wat ik nou eigenlijk wilde. De loopbaanadviseur van Panthion heeft me daar heel goed mee geholpen. Samen hebben we gekeken naar wat ik kan en wat ik wil. Daarna heeft mijn coach mij geholpen om mijn cv helemaal op orde te krijgen en om sollicitatiebrieven te schrijven. Toen ik een sollicitatiegesprek had, heeft zij mij heel goed geholpen om me daarop voor te bereiden. Het resultaat is dat ik bij mijn eerste sollicitatie een baan kreeg aangeboden die precies is wat ik zoek! Dankzij Panthion heb ik dus in zeer korte tijd de perfecte plek gevonden.”
Tess van Vliet
“5 sterren! Dik verdiend!! Ik ben fantastisch geholpen door Panthion. Zij hebben mij niet alleen geholpen met sollicitatie brieven schrijven, want ja, hoe ging dat ook alweer, maar ook altijd een luisterend oor. Adviezen en een hart onder de riem in overvloed. Heb nu een leuke interessante baan gevonden. Door mijn coach van Panthion ben ik altijd in mijzelf blijven geloven. Dank je wel!”
Jordy Bakker
“Ik ken Rik als een bescheiden, goed gekwalificeerde professional met oog voor het detail. Actief betrokken bij hetgeen noodzakelijk is, zonder op de voorgrond te treden, maar wel duidelijk het beoogde doel voor ogen houdend. Ik heb de gesprekken vanuit Panthion als positief inspirerend ervaren. Mijn coach gaf mij via deze gesprekken en opdrachten een mooie spiegel voor. Ik kijk met veel plezier terug op onze gevoerde gesprekken en ben blij met de behaalde resultaten.”
Stefan van de Korput
“Niet alleen hulp, juist ook een andere manier van kijken naar werk. Goede gesprekken, tips en trucs en een nuchtere kijk op de arbeidsmarkt. Net wat ik nodig had. Niet alleen een kritische kijk op CV en brief, maar het bepalen van een doel, een focus. Waar ben jij het beste in? Voor mij erg nuttig, maar je bent en blijft zelf verantwoordelijk. ”
Jeroen de Wit
“Ik ben overgestapt van een gemeente via een mobiliteitsdienstverband voor de duur van een jaar. Binnen zeven maanden heeft Panthion mij geplaatst bij een nieuwe werkgever. Dit had mij eigenlijk jaren eerder moeten gebeuren...”
Johan Kamerling
“Al jaren werk ik met veel plezier samen met Panthion/ViaMensa. Outplacement en 2e spoor trajecten voor de Veiligheidsregio Rotterdam worden kwalitatief en met goed resultaat uitgevoerd. Daarnaast kan ik altijd sparren met Rik in het zoeken naar maatwerkoplossingen voor onze medewerkers wat ik waardevol vind. Eerlijk, betrouwbaar en professioneel, de manier van werken die ik mag verwachten en ook krijg!”
Logo
Veiligheidsregion Rotterdam Rijnmond
Gino Valente

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?