Re-integratie Den Haag

Re-integratie / re-integratiebureau Den Haag

Re-integratie in Den Haag

Werkgever of HR-professional en te maken met ziekteverzuim? Dit brengt de organisatie, maar ook de werknemer die langs de kant staat, ernstige schade toe. Als werkgever ben je wettelijk verplicht om een actieve rol in de re-integratie te spelen. Kies daarom voor een professioneel re-integratieproject om het verzuim zo kort mogelijk te houden. Re-integratiebureau Panthion helpt alle soorten organisaties in Den Haag bij het nakomen van hun wettelijke verplichtingen. Bij de re-integratie van zieke werknemers én bij het voorkomen van ziekteverzuim.

Vormen van re-integratie

Alle maatregelen die getroffen worden met als doel de werknemer weer te laten deelnemen aan het arbeidsproces, dragen bij aan de re-integratie. Als re-integratiebureau beschikken wij over allerlei specialisten die daaraan bij kunnen dragen. Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van re-integratie, kunnen uitgevallen werknemers snel weer aan de slag. Binnen het eigen bedrijf of elders. Omdat we met mensen werken zorgen we altijd voor maatwerk. Wij bieden onder andere hulp met re-integratie bij:
  • Verzuim
  • Ontslag
  • Burn-out
  • Tweede spoor
  • Outplacement

Ziekteverzuim voorkomen

Ons re-integratiebureau in Den Haag heeft een succesvolle historie met de re-integratie van uitgevallen werknemers. Zo weten wij met ons re-integratiebureau tot 92% van de verzuimdossiers succesvol af te ronden. Maar liever nog grijpen wij in voordat er ziekteverzuim optreedt. Door coaching of een kort traject kunnen we voorkomen we dat mensen uitvallen.

Snel en verantwoord terugkeren

Als een werknemer toch uitvalt, zorgen we er met een verantwoorde re-integratie voor dat hij of zij zo snel mogelijk weer kan deelnemen aan het arbeidsproces. Na een kennismakingsgesprek komt ons re-integratiebureau snel met een realistisch voorstel en een bijpassend begeleidingsplan. Binnen 48 uur leveren wij één of meerdere offertes. Hierbij leveren we altijd maatwerk. Mogelijke onderdelen zijn: werken aan het zelfvertrouwen of rouwverwerking. Maar ook hulp bij het vinden van een passende baan bij een andere werkgever is een vorm van re-integratie. Hiervoor bieden wij onder andere, loopbaancoaching, sollicitatietrainingen en werkervaringsplaatsen aan.

Altijd een persoonlijke oplossing

Ons re-integratiebureau beschikt over meerdere specialisten. Hun disciplines kunnen afzonderlijk worden ingezet, maar ook gecombineerd. Omdat alle specialisten en kennis zich onder één dak bevinden, zijn de lijnen kort en kunnen we snel maatwerk bieden met een integrale aanpak van het probleem. Dankzij onze aanwezigheid in Den Haag beschikken we bovendien over een groot netwerk en ruime kennis van de lokale arbeidsmarkt. Zo is ons re-integratiebureau ook in staat om mensen naar passend werk bij een andere werkgever te begeleiden.

Contact re-integratie Den Haag

Wij zijn zijn de sparringpartner die zieke werknemers snel en efficiënt weer naar werk begeleidt. Neem voor meer informatie of een kennismakingsgesprek contact op voor een afspraak in Den Haag.

Toegevoegde waarde

Door onze ondersteuning bespaart u tijd en dus geld. Uren die u anders nodig zou hebben om u de constant veranderende wet- en regelgeving eigen te maken. Daarnaast zijn de risico’s als het gaat om bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten niet altijd eenvoudig te overzien en kunnen zo onbedoeld een dure aangelegenheid worden. Wij nemen graag deze taken uit handen en zorgen er zo voor dat u meer tijd overhoudt om te doen wat u eigenlijk moet doen: ondernemen. Daarnaast werken wij samen met een arbeidsjurist voor de additionele ondersteuning.

Waarom Panthion?

Jackling Engineering
Jackling Engineering
Lees verder
"Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!"
John van Lent
Lees verder
"Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search. "

Duurzame relatie

Panthion streeft naar een duurzame relatie met haar opdrachtgevers. Hierdoor leren wij uw bedrijf goed kennen, groeien we als het ware mee met uw onderneming en zijn wij een constante factor in uw bedrijfsvoering. Hoe beter wij u en uw bedrijf kennen, des te beter wij u kunnen adviseren en ondersteunen. Wij helpen u graag bij uw personeelsbeleid, zodat problemen voorkomen in plaats van opgelost kunnen worden.

Logo JackLing

Reviews

“Ik ben overgestapt van een gemeente via een mobiliteitsdienstverband voor de duur van een jaar. Binnen zeven maanden heeft Panthion mij geplaatst bij een nieuwe werkgever. Dit had mij eigenlijk jaren eerder moeten gebeuren...”
Johan Kamerling
“Omdat ik tijdens het traject een nieuwe functie kreeg aangeboden bij mijn werkgever is het outplacementtraject omgezet in een coachingstraject. Hierdoor kan ik geen suggesties geven waar jullie wat aan hebben. Ik heb een bijzonder goede tijd gehad tijdens onze sessies, waarvoor mijn hartelijke dank. Rapportcijfer : 9”
Sander van Wijk
“Het outplacementtraject bij Panthion is mij goed bevallen. De praktische en doelgerichte aanpak heeft mij goed geholpen bij het maken van de juiste keuzes bij het zoeken naar een nieuwe baan en mij goed voorbereid op mijn sollicitaties. Uiteindelijk leidde dit snel tot een nieuwe baan. Uiteindelijk moet je het natuurlijk zelf doen, maar Panthion helpt je goed op weg, en zorgt ervoor dat je op een andere manier gaat nadenken over wat belangrijk is voor jou en je loopbaan.”
Mandy Veenstra
“De medewerkers die Panthion in coach begeleiding heeft zijn beiden vol lof over de coaches. De gesprekken en opdrachten geven hen veel inzichten en het lukt ook in actie te komen om wat te gaan doen met die inzichten. ”
Logo Vektis
Vektis business intelligence centrum voor de zorg
Karin de Jong - HR Business Partner
“Ik ben begonnen aan een traject bij Panthion omdat ik bij mijn oude werkgever niet op mijn plek zat. Ik wist niet goed wat ik wilde in een volgende baan, dat maakt zoeken naar werk best lastig. Om deze reden zijn we begonnen met kijken wat ik nou eigenlijk wilde. De loopbaanadviseur van Panthion heeft me daar heel goed mee geholpen. Samen hebben we gekeken naar wat ik kan en wat ik wil. Daarna heeft mijn coach mij geholpen om mijn cv helemaal op orde te krijgen en om sollicitatiebrieven te schrijven. Toen ik een sollicitatiegesprek had, heeft zij mij heel goed geholpen om me daarop voor te bereiden. Het resultaat is dat ik bij mijn eerste sollicitatie een baan kreeg aangeboden die precies is wat ik zoek! Dankzij Panthion heb ik dus in zeer korte tijd de perfecte plek gevonden.”
Tess van Vliet
“De coach die mij via Panthion was aangeboden, was een zeer geduldige en professionele coach. Ik heb het loopbaantraject dan ook met veel plezier en nieuwe inzichten doorlopen. Mijn coach was erg behulpzaam, vindingrijk, zeer positief ingesteld. Dit heeft zeer zeker bijgedragen aan het traject. Een echt mensen mens met goede kennis van zaken!”
Lydia Graafsma

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?