Re-integratie Rotterdam

Re-integratiebureau in Rotterdam

Ziekteverzuim brengt zowel een organisatie als de werknemers schade toe. Met een succesvol re-integratieproject houd je dit tot het minimum beperkt. Een werkgever of HR-professional heeft de wettelijke plicht om een actieve rol op te pakken bij de re-integratie van een uitgevallen werknemer. Als re-integratiebureau in Rotterdam biedt Panthion hulp bij het nakomen van alle verplichtingen rondom re-integratie, maar ook bij het voorkomen van ziekteverzuim.

Wat is re-integratie?

Re-integratie omvat alle maatregelen rondom het terugkeren op de werkvloer. Dit kan bij het eigen bedrijf zijn of elders. Re-integratiebureau Panthion beschikt over specialisten in verschillende disciplines en jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen we maatwerk bieden met een integrale aanpak. Omdat iedereen en elk bedrijf anders is, maar ook omdat de aanleiding verschilt. Ons re-integratiebureau biedt onder andere hulp met re-integratie bij:
  • Burn-out
  • Tweede spoor
  • Outplacement
  • Ontslag
  • Verzuim

Liever voorkomen dan genezen

Ons re-integratiebureau in Rotterdam heeft jarenlange ervaring met de re-integratie van uitgevallen werknemers. Negen op de tien werknemers weten wij met een succesvolle re-integratie weer snel aan de slag te helpen. Maar het liefst worden we erbij betrokken voordat er sprake is van verzuim. Met een snelle interventie en coaching of een kort traject voorkomen we erger. Zo zorgen we ervoor dat een werknemer snel het werkgeluk weer terugvindt.

Re-integratie voor een snelle terugkeer

Is een werknemer toch uitgevallen? Dan zorgen we er met een verantwoorde re-integratie voor dat deze zo snel mogelijk weer aan de slag kan. Roep daarom zo snel mogelijk de hulp van ons re-integratiebureau in. Na een kennismakingsgesprek komen we zo snel mogelijk met een realistisch voorstel voor de re-integratie, en een begeleidingsplan om dit te realiseren. Mogelijke onderdelen van dit plan zijn: hulp bij rouwverwerking of werken aan het zelfvertrouwen. Maar ook loopbaancoaching, een werkervaringsplaats of het opfrissen van sollicitatievaardigheden behoren tot de mogelijkheden.

Altijd maatwerk

We beschikken over specialisten in meerdere disciplines die gecombineerd kunnen worden ingezet. Hierdoor zijn de lijnen kort en kunnen we maatwerk bieden met een integrale aanpak. Vaak kunnen we al binnen 24 uur met een voorstel komen. Doordat we beschikken over een groot netwerk in Rotterdam hebben we bovendien grote kennis van de lokale arbeidsmarkt. Zo zijn we met ons re-integratiebureau in staat om werknemers indien nodig naar nieuw werk te begeleiden.

Waar kun je terecht?

Neem voor een snelle en succesvolle re-integratie contact op met re-integratiebureau Panthion om een kennismakingsgesprek in Rotterdam in te plannen.

Toegevoegde waarde

Door onze ondersteuning bespaart u tijd en dus geld. Uren die u anders nodig zou hebben om u de constant veranderende wet- en regelgeving eigen te maken. Daarnaast zijn de risico’s als het gaat om bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten niet altijd eenvoudig te overzien en kunnen zo onbedoeld een dure aangelegenheid worden. Wij nemen graag deze taken uit handen en zorgen er zo voor dat u meer tijd overhoudt om te doen wat u eigenlijk moet doen: ondernemen. Daarnaast werken wij samen met een arbeidsjurist voor de additionele ondersteuning.

Waarom Panthion?

Jackling Engineering
Jackling Engineering
Lees verder
"Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!"
John van Lent
Lees verder
"Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search. "

Duurzame relatie

Panthion streeft naar een duurzame relatie met haar opdrachtgevers. Hierdoor leren wij uw bedrijf goed kennen, groeien we als het ware mee met uw onderneming en zijn wij een constante factor in uw bedrijfsvoering. Hoe beter wij u en uw bedrijf kennen, des te beter wij u kunnen adviseren en ondersteunen. Wij helpen u graag bij uw personeelsbeleid, zodat problemen voorkomen in plaats van opgelost kunnen worden.

Logo JackLing

Reviews

“5 sterren! Dik verdiend!! Ik ben fantastisch geholpen door Panthion. Zij hebben mij niet alleen geholpen met sollicitatie brieven schrijven, want ja, hoe ging dat ook alweer, maar ook altijd een luisterend oor. Adviezen en een hart onder de riem in overvloed. Heb nu een leuke interessante baan gevonden. Door mijn coach van Panthion ben ik altijd in mijzelf blijven geloven. Dank je wel!”
Jordy Bakker
“Al jaren werk ik met veel plezier samen met Panthion/ViaMensa. Outplacement en 2e spoor trajecten voor de Veiligheidsregio Rotterdam worden kwalitatief en met goed resultaat uitgevoerd. Daarnaast kan ik altijd sparren met Rik in het zoeken naar maatwerkoplossingen voor onze medewerkers wat ik waardevol vind. Eerlijk, betrouwbaar en professioneel, de manier van werken die ik mag verwachten en ook krijg!”
Logo
Veiligheidsregion Rotterdam Rijnmond
Gino Valente
“Het outplacementtraject bij Panthion is mij goed bevallen. De praktische en doelgerichte aanpak heeft mij goed geholpen bij het maken van de juiste keuzes bij het zoeken naar een nieuwe baan en mij goed voorbereid op mijn sollicitaties. Uiteindelijk leidde dit snel tot een nieuwe baan. Uiteindelijk moet je het natuurlijk zelf doen, maar Panthion helpt je goed op weg, en zorgt ervoor dat je op een andere manier gaat nadenken over wat belangrijk is voor jou en je loopbaan.”
Mandy Veenstra
“Na een reorganisatie moest ons HR team opnieuw worden vormgegeven. Panthion heeft niet alleen ons "oude" team voor een groot deel succesvol herplaatst, maar ook drie nieuwe kandidaten gevonden die ons HR team van de toekomst vorm gaan geven. Tot grote tevredenheid van directie en medewerkers.”
Jack de Koning
“Ik ken Rik als een bescheiden, goed gekwalificeerde professional met oog voor het detail. Actief betrokken bij hetgeen noodzakelijk is, zonder op de voorgrond te treden, maar wel duidelijk het beoogde doel voor ogen houdend. Ik heb de gesprekken vanuit Panthion als positief inspirerend ervaren. Mijn coach gaf mij via deze gesprekken en opdrachten een mooie spiegel voor. Ik kijk met veel plezier terug op onze gevoerde gesprekken en ben blij met de behaalde resultaten.”
Stefan van de Korput
“Omdat ik tijdens het traject een nieuwe functie kreeg aangeboden bij mijn werkgever is het outplacementtraject omgezet in een coachingstraject. Hierdoor kan ik geen suggesties geven waar jullie wat aan hebben. Ik heb een bijzonder goede tijd gehad tijdens onze sessies, waarvoor mijn hartelijke dank. Rapportcijfer : 9”
Sander van Wijk

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?