Re-integratie Rotterdam

Re-integratiebureau in Rotterdam

Ziekteverzuim brengt zowel een organisatie als de werknemers schade toe. Met een succesvol re-integratieproject houd je dit tot het minimum beperkt. Een werkgever of HR-professional heeft de wettelijke plicht om een actieve rol op te pakken bij de re-integratie van een uitgevallen werknemer. Als re-integratiebureau in Rotterdam biedt Panthion hulp bij het nakomen van alle verplichtingen rondom re-integratie, maar ook bij het voorkomen van ziekteverzuim.

Wat is re-integratie?

Re-integratie omvat alle maatregelen rondom het terugkeren op de werkvloer. Dit kan bij het eigen bedrijf zijn of elders. Re-integratiebureau Panthion beschikt over specialisten in verschillende disciplines en jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen we maatwerk bieden met een integrale aanpak. Omdat iedereen en elk bedrijf anders is, maar ook omdat de aanleiding verschilt. Ons re-integratiebureau biedt onder andere hulp met re-integratie bij:
  • Burn-out
  • Tweede spoor
  • Outplacement
  • Ontslag
  • Verzuim

Liever voorkomen dan genezen

Ons re-integratiebureau in Rotterdam heeft jarenlange ervaring met de re-integratie van uitgevallen werknemers. Negen op de tien werknemers weten wij met een succesvolle re-integratie weer snel aan de slag te helpen. Maar het liefst worden we erbij betrokken voordat er sprake is van verzuim. Met een snelle interventie en coaching of een kort traject voorkomen we erger. Zo zorgen we ervoor dat een werknemer snel het werkgeluk weer terugvindt.

Re-integratie voor een snelle terugkeer

Is een werknemer toch uitgevallen? Dan zorgen we er met een verantwoorde re-integratie voor dat deze zo snel mogelijk weer aan de slag kan. Roep daarom zo snel mogelijk de hulp van ons re-integratiebureau in. Na een kennismakingsgesprek komen we zo snel mogelijk met een realistisch voorstel voor de re-integratie, en een begeleidingsplan om dit te realiseren. Mogelijke onderdelen van dit plan zijn: hulp bij rouwverwerking of werken aan het zelfvertrouwen. Maar ook loopbaancoaching, een werkervaringsplaats of het opfrissen van sollicitatievaardigheden behoren tot de mogelijkheden.

Altijd maatwerk

We beschikken over specialisten in meerdere disciplines die gecombineerd kunnen worden ingezet. Hierdoor zijn de lijnen kort en kunnen we maatwerk bieden met een integrale aanpak. Vaak kunnen we al binnen 24 uur met een voorstel komen. Doordat we beschikken over een groot netwerk in Rotterdam hebben we bovendien grote kennis van de lokale arbeidsmarkt. Zo zijn we met ons re-integratiebureau in staat om werknemers indien nodig naar nieuw werk te begeleiden.

Waar kun je terecht?

Neem voor een snelle en succesvolle re-integratie contact op met re-integratiebureau Panthion om een kennismakingsgesprek in Rotterdam in te plannen.

Toegevoegde waarde

Door onze ondersteuning bespaart u tijd en dus geld. Uren die u anders nodig zou hebben om u de constant veranderende wet- en regelgeving eigen te maken. Daarnaast zijn de risico’s als het gaat om bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten niet altijd eenvoudig te overzien en kunnen zo onbedoeld een dure aangelegenheid worden. Wij nemen graag deze taken uit handen en zorgen er zo voor dat u meer tijd overhoudt om te doen wat u eigenlijk moet doen: ondernemen. Daarnaast werken wij samen met een arbeidsjurist voor de additionele ondersteuning.

Waarom Panthion?

Jackling Engineering
Jackling Engineering
Lees verder
"Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!"
John van Lent
Lees verder
"Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search. "

Duurzame relatie

Panthion streeft naar een duurzame relatie met haar opdrachtgevers. Hierdoor leren wij uw bedrijf goed kennen, groeien we als het ware mee met uw onderneming en zijn wij een constante factor in uw bedrijfsvoering. Hoe beter wij u en uw bedrijf kennen, des te beter wij u kunnen adviseren en ondersteunen. Wij helpen u graag bij uw personeelsbeleid, zodat problemen voorkomen in plaats van opgelost kunnen worden.

Logo JackLing

Reviews

“5 sterren! Dik verdiend!! Ik ben fantastisch geholpen door Panthion. Zij hebben mij niet alleen geholpen met sollicitatie brieven schrijven, want ja, hoe ging dat ook alweer, maar ook altijd een luisterend oor. Adviezen en een hart onder de riem in overvloed. Heb nu een leuke interessante baan gevonden. Door mijn coach van Panthion ben ik altijd in mijzelf blijven geloven. Dank je wel!”
Jordy Bakker
“Ik ben overgestapt van een gemeente via een mobiliteitsdienstverband voor de duur van een jaar. Binnen zeven maanden heeft Panthion mij geplaatst bij een nieuwe werkgever. Dit had mij eigenlijk jaren eerder moeten gebeuren...”
Johan Kamerling
“Over de leiderschapstraining van Panthion: Het was een fijne dag met een prettige groep. De training heeft mij inzichten en concrete handvatten gegeven. Dank voor het organiseren van deze training en de nazorg momenten. Al met al ontzettend leerzaam. Mooi om te ervaren hoe de trainer een omgeving kan creëren waarin je je veilig genoeg voelt om persoonlijke / niet alledaagse zaken met de groep te delen. Het was een inspirerende reis. ”
BMW Services
Ijsbrandt van de Waal
“Panthion heeft een rol gehad in ons organisatieadvies traject. Rik (van Panthion) is een sterke persoonlijkheid waarbij vertrouwen, enthousiasme en doorzettingsvermogen zijn sterkste karaktereigenschappen zijn. Organisatiewijzigingen waarbij personele aangelegenheden een rol spelen pakt, hij als HRM manager professioneel, integer en daadkrachtig op. Rik denkt in oplossingen.”
Cor van der Meer
“Ik heb een outplacement traject via Panthion doorlopen. Dit was soms best lastig en confronterend. Het traject was intensief, maar heeft mij veel nieuwe inzichten opgeleverd en niet te vergeten: een nieuwe baan!”
Ronald Molenbeek
“Omdat ik tijdens het traject een nieuwe functie kreeg aangeboden bij mijn werkgever is het outplacementtraject omgezet in een coachingstraject. Hierdoor kan ik geen suggesties geven waar jullie wat aan hebben. Ik heb een bijzonder goede tijd gehad tijdens onze sessies, waarvoor mijn hartelijke dank. Rapportcijfer : 9”
Sander van Wijk

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?