Re-integratie

Wij bieden een heel breed scala aan diensten aan, om het overzichtelijk te houden hebben wij ze in een aantal onderwerpen onderverdeeld. Klik op een onderwerp om de dienst te bekijken.

De rol van de werkgever bij re-integratie

Ook als werkgever ben je betrokken bij het re-integratietraject van je medewerker(s). Het is voor werkgevers zelfs wettelijk verplicht om hier een actieve rol in aan te nemen vanuit de Wet verbetering poortwachter. Bij Panthion (re-integratie label ViaMensa) helpen we je om alle re-integratieverplichtingen na te komen en je werknemers succesvol te laten re-integreren. Uiteraard worden we het liefst betrokken voordat er sprake is van verzuim. Wij geloven in snelle interventies.

“Om die reden bieden we binnen 24 uur begeleiding aan door middel van een psycholoog, coach, casemanager, vitaliteitscoach of burn-out begeleider. Hoe sneller we jullie kunnen helpen (werkgever en werknemer) des te kleiner de kans dat er daadwerkelijk sprake hoeft te zijn van ziekteverzuim”

Mocht de werknemer uiteindelijk toch zijn uitgevallen, dan helpen we hem/haar weer aan het werk. Zelfs als er sprake is van een langdurige periode van afwezigheid. Onze professionals hebben jarenlange ervaring op het gebied van ziekteverzuim en re-integratie en bieden persoonlijke, op maat gemaakte begeleiding. Alles is erop gericht om jou(w medewerker) weer succesvol aan het werk te helpen.

Als jullie ervoor kiezen om onze hulp in te roepen, kunnen we jullie verschillende hulpmiddelen aanbieden. Na een kennismakingsgesprek maken we samen een realistisch voorstel waarin we de stappen beschrijven die voor jullie nuttig en nodig zijn. We stellen een begeleidingsplan op dat bestaat uit een of meer van onderstaande onderdelen, waaronder:

  • Rouwverwerking
  • Werken aan zelfvertrouwen
  • Loopbaancoaching
  • Werkervaringsplaatsen
  • Opfrissen sollicitatie vaardigheden

Waarom Panthion?

Jackling Engineering
Jackling Engineering
Lees verder
"Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!"
John van Lent
Lees verder
"Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search. "

Reviews

“Omdat ik tijdens het traject een nieuwe functie kreeg aangeboden bij mijn werkgever is het outplacementtraject omgezet in een coachingstraject. Hierdoor kan ik geen suggesties geven waar jullie wat aan hebben. Ik heb een bijzonder goede tijd gehad tijdens onze sessies, waarvoor mijn hartelijke dank. Rapportcijfer : 9”
Sander van Wijk
“Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!”
John van Lent
“Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search.”
Logo JackLing
JACkLING Engineering
“Ik wil Panthion ontzettend bedanken voor alle steun en hulp die zij mij hebben gegeven, want ik had ‘t ontzettend moeilijk en het gaat nu een stuk beter met me. De psycholoog waar ik ook mee bezig was heeft niet tot nauwelijks bijgedragen aan m’n herstel voor mijn gevoel. Panthion was echt wel de partij die me de juiste handvatten heeft gegeven om me erdoorheen te slepen.”
Petra de Ruijter
“Ik heb een outplacement traject via Panthion doorlopen. Dit was soms best lastig en confronterend. Het traject was intensief, maar heeft mij veel nieuwe inzichten opgeleverd en niet te vergeten: een nieuwe baan!”
Ronald Molenbeek
“Na ruim 16 jaar bij mijn vorige werkgever was het voor mij einde oefening en moest ik op zoek naar een nieuwe baan. Via internet ben ik bij Panthion terecht gekomen en bij het intakegesprek met mijn loopbaanadviseur was er gelijk een klik en een goed gevoel. De verdere begeleiding van mijn outplacement traject was fantastisch, ik kan niet anders zeggen. Duidelijke communicatie en afspraken, goed en vakkundig advies en begeleiding, aanstekelijk enthousiasme. De uitstekende begeleiding bij het schrijven van mijn brieven en de goede voorbereiding op sollicitatiegesprekken hebben mij enorm geholpen. De LinkedIn workshop was ook zeer leerzaam en waardevol. En na 5 maanden outplacement via Panthion heb ik een fantastische baan gevonden waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. Al met al een enorme positieve ervaring!”
Claudia Winkelman

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?