Re-integratie

Wij bieden een heel breed scala aan diensten aan, om het overzichtelijk te houden hebben wij ze in een aantal onderwerpen onderverdeeld. Klik op een onderwerp om de dienst te bekijken.

De rol van de werkgever bij re-integratie

Ook als werkgever ben je betrokken bij het re-integratietraject van je medewerker(s). Het is voor werkgevers zelfs wettelijk verplicht om hier een actieve rol in aan te nemen vanuit de Wet verbetering poortwachter. Bij Panthion (re-integratie label ViaMensa) helpen we je om alle re-integratieverplichtingen na te komen en je werknemers succesvol te laten re-integreren. Uiteraard worden we het liefst betrokken voordat er sprake is van verzuim. Wij geloven in snelle interventies.

“Om die reden bieden we binnen 24 uur begeleiding aan door middel van een psycholoog, coach, casemanager, vitaliteitscoach of burn-out begeleider. Hoe sneller we jullie kunnen helpen (werkgever en werknemer) des te kleiner de kans dat er daadwerkelijk sprake hoeft te zijn van ziekteverzuim”

Mocht de werknemer uiteindelijk toch zijn uitgevallen, dan helpen we hem/haar weer aan het werk. Zelfs als er sprake is van een langdurige periode van afwezigheid. Onze professionals hebben jarenlange ervaring op het gebied van ziekteverzuim en re-integratie en bieden persoonlijke, op maat gemaakte begeleiding. Alles is erop gericht om jou(w medewerker) weer succesvol aan het werk te helpen.

Als jullie ervoor kiezen om onze hulp in te roepen, kunnen we jullie verschillende hulpmiddelen aanbieden. Na een kennismakingsgesprek maken we samen een realistisch voorstel waarin we de stappen beschrijven die voor jullie nuttig en nodig zijn. We stellen een begeleidingsplan op dat bestaat uit een of meer van onderstaande onderdelen, waaronder:

  • Rouwverwerking
  • Werken aan zelfvertrouwen
  • Loopbaancoaching
  • Werkervaringsplaatsen
  • Opfrissen sollicitatie vaardigheden

Waarom Panthion?

Jackling Engineering
Jackling Engineering
Lees verder
"Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!"
John van Lent
Lees verder
"Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search. "

Reviews

“Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search.”
Logo JackLing
JACkLING Engineering
“Ik wil Panthion ontzettend bedanken voor alle steun en hulp die zij mij hebben gegeven, want ik had ‘t ontzettend moeilijk en het gaat nu een stuk beter met me. De psycholoog waar ik ook mee bezig was heeft niet tot nauwelijks bijgedragen aan m’n herstel voor mijn gevoel. Panthion was echt wel de partij die me de juiste handvatten heeft gegeven om me erdoorheen te slepen.”
Petra de Ruijter
“Na een reorganisatie moest ons HR team opnieuw worden vormgegeven. Panthion heeft niet alleen ons "oude" team voor een groot deel succesvol herplaatst, maar ook drie nieuwe kandidaten gevonden die ons HR team van de toekomst vorm gaan geven. Tot grote tevredenheid van directie en medewerkers.”
Jack de Koning
“Nadat ik in het najaar na meer dan 30 jaar vanwege een reorganisatie op straat kwam te staan heb ik Panthion bereid gevonden mij te helpen met de zoektocht naar een nieuwe baan. Al bij de eerste bijeenkomst had ik het gevoel dat ik een uitstekende keuze had gemaakt. Positief, realistisch en prikkelend waren de eerste ervaringen waarbij de loopbaanadviseur van Panthion mij op het goede pad zette. Na zo lang niet actief op de arbeidsmarkt te zijn geweest is wat hulp en coaching van groot belang. In 2 wekelijkse stappen heb ik mijn plannen vormgegeven en ben ik voorbereid op mijn volgende stap. Met heldere feedback, aanmoediging en deskundige adviezen heeft Panthion mij ondersteund.”
Mario Zeelenberg
“Ik heb een outplacement traject via Panthion doorlopen. Dit was soms best lastig en confronterend. Het traject was intensief, maar heeft mij veel nieuwe inzichten opgeleverd en niet te vergeten: een nieuwe baan!”
Ronald Molenbeek
“5 sterren! Dik verdiend!! Ik ben fantastisch geholpen door Panthion. Zij hebben mij niet alleen geholpen met sollicitatie brieven schrijven, want ja, hoe ging dat ook alweer, maar ook altijd een luisterend oor. Adviezen en een hart onder de riem in overvloed. Heb nu een leuke interessante baan gevonden. Door mijn coach van Panthion ben ik altijd in mijzelf blijven geloven. Dank je wel!”
Jordy Bakker

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?