Vitaliteitscoaching Rotterdam

Leefstijl en vitaliteitscoach in Rotterdam

De duurzame inzetbaarheid van personeel is voor zowel voor een werkgever als zijn medewerkers van groot belang. Door ervoor te zorgen dat je personeel goed in hun vel zit, verklein je als werkgever of HRM-manager de kans op ziekteverzuim. Vitaliteitscoaching kan hier een waardevolle bijdrage aan leveren. Want met een positieve mindset, waardevolle relaties en een zinvoller leven voelen je werknemers zich veel vitaler. De ervaren coaches van Panthion leveren vitaliteitscoaching op maat in Rotterdam en omgeving.

Waarom vitaliteitscoaching?

Bij vitaliteitscoaching zorgen we ervoor dat een werknemer meer autonomie ervaart en een zinvoller leven ervaart. Een gebrek aan autonomie werkt klachten als stress, angst en vermoeidheid in de hand. Het is voor een mens belangrijk om het gevoel te hebben zelf de controle over zijn of haar leven te hebben. Wanneer dit over langere tijd ontbreekt kun je uiteindelijk ziek worden.

Meer werkplezier dankzij een betere mindset

Met behulp van onze vitaliteitscoaching, leren we je medewerkers door reflectie beter voor zichzelf te zorgen. Dit geeft ze de mogelijkheid om meer balans in hun leven aan te brengen. Onze coaching is dan ook gericht op een positieve mindset, het verbeteren van relaties en meer zin geven aan het leven. Iemand die meer autonomie ervaart, heeft de energie om zijn of haar doelen te bereiken, maar ook het inzicht om rust te pakken als dat nodig is. Vitaliteitscoaching resulteert dan ook niet alleen in een mooier leven maar vergroot ook het werkplezier.

Wat houdt vitaliteitscoaching in?

Positief denken en meer uit je leven halen begint met zelfreflectie. Onze coaches kunnen je personeel hierin begeleiden. Omdat iedereen uniek is, leveren we altijd maatwerk om tot de kern van het probleem door te dringen. Daarnaast helpen we met het aanleren van nieuwe routines zodat het positieve effect blijvend is en niet ophoudt als onze begeleiding stopt.

Voordelen van vitaliteitscoaching voor een werkgever

Zit je personeel goed in hun vel? Dan profiteer je hier als werkgever natuurlijk van mee. Door een lager ziekteverzuim dalen je kosten en verlicht je de druk op personeel dat nog wel aan het werk is. Daarnaast zorgt het ook voor waardering van het personeel als ze ervaren dat hun werkgever het goed met ze voor heeft. Dit resulteert in meer loyaliteit en meer plezier op de werkvloer. Allemaal voordelen die vitaliteitscoaching een bedrijf of organisatie op kan leveren.

Meer informatie over Vitaliteitscoaching in Rotterdam?

Met vitaliteitscoaching verminder je ziekteverzuim en vergroot je de duurzame inzetbaarheid van personeel. Meer weten over vitaliteitscoaching? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of een afspraak in Rotterdam

Toegevoegde waarde

Door onze ondersteuning bespaart u tijd en dus geld. Uren die u anders nodig zou hebben om u de constant veranderende wet- en regelgeving eigen te maken. Daarnaast zijn de risico’s als het gaat om bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten niet altijd eenvoudig te overzien en kunnen zo onbedoeld een dure aangelegenheid worden. Wij nemen graag deze taken uit handen en zorgen er zo voor dat u meer tijd overhoudt om te doen wat u eigenlijk moet doen: ondernemen. Daarnaast werken wij samen met een arbeidsjurist voor de additionele ondersteuning.

Waarom Panthion?

Jackling Engineering
Jackling Engineering
Lees verder
"Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!"
John van Lent
Lees verder
"Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search. "

Duurzame relatie

Panthion streeft naar een duurzame relatie met haar opdrachtgevers. Hierdoor leren wij uw bedrijf goed kennen, groeien we als het ware mee met uw onderneming en zijn wij een constante factor in uw bedrijfsvoering. Hoe beter wij u en uw bedrijf kennen, des te beter wij u kunnen adviseren en ondersteunen. Wij helpen u graag bij uw personeelsbeleid, zodat problemen voorkomen in plaats van opgelost kunnen worden.

Logo JackLing

Reviews

“Ik ben overgestapt van een gemeente via een mobiliteitsdienstverband voor de duur van een jaar. Binnen zeven maanden heeft Panthion mij geplaatst bij een nieuwe werkgever. Dit had mij eigenlijk jaren eerder moeten gebeuren...”
Johan Kamerling
“Nadat ik in het najaar na meer dan 30 jaar vanwege een reorganisatie op straat kwam te staan heb ik Panthion bereid gevonden mij te helpen met de zoektocht naar een nieuwe baan. Al bij de eerste bijeenkomst had ik het gevoel dat ik een uitstekende keuze had gemaakt. Positief, realistisch en prikkelend waren de eerste ervaringen waarbij de loopbaanadviseur van Panthion mij op het goede pad zette. Na zo lang niet actief op de arbeidsmarkt te zijn geweest is wat hulp en coaching van groot belang. In 2 wekelijkse stappen heb ik mijn plannen vormgegeven en ben ik voorbereid op mijn volgende stap. Met heldere feedback, aanmoediging en deskundige adviezen heeft Panthion mij ondersteund.”
Mario Zeelenberg
“Ik ken Rik als een bescheiden, goed gekwalificeerde professional met oog voor het detail. Actief betrokken bij hetgeen noodzakelijk is, zonder op de voorgrond te treden, maar wel duidelijk het beoogde doel voor ogen houdend. Ik heb de gesprekken vanuit Panthion als positief inspirerend ervaren. Mijn coach gaf mij via deze gesprekken en opdrachten een mooie spiegel voor. Ik kijk met veel plezier terug op onze gevoerde gesprekken en ben blij met de behaalde resultaten.”
Stefan van de Korput
“De coach die mij via Panthion was aangeboden, was een zeer geduldige en professionele coach. Ik heb het loopbaantraject dan ook met veel plezier en nieuwe inzichten doorlopen. Mijn coach was erg behulpzaam, vindingrijk, zeer positief ingesteld. Dit heeft zeer zeker bijgedragen aan het traject. Een echt mensen mens met goede kennis van zaken!”
Lydia Graafsma
“Waar veel bureaus kiezen voor exorbitante werving & selectie fees, hanteert Panthion een gezonde werkwijze met dito tariefstelling. Vorige maand is onze nieuwe HR Business Partner gestart na werving & selectie door de recruiters van Panthion.”
Aerospex Systems
“Al jaren werk ik met veel plezier samen met Panthion/ViaMensa. Outplacement en 2e spoor trajecten voor de Veiligheidsregio Rotterdam worden kwalitatief en met goed resultaat uitgevoerd. Daarnaast kan ik altijd sparren met Rik in het zoeken naar maatwerkoplossingen voor onze medewerkers wat ik waardevol vind. Eerlijk, betrouwbaar en professioneel, de manier van werken die ik mag verwachten en ook krijg!”
Logo
Veiligheidsregion Rotterdam Rijnmond
Gino Valente

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?