Werving en selectiebureau Den Haag

Werving en selectie in Den Haag

Wil je stressvrij kunnen ondernemen? Dan is het van belang om je HR-afdeling goed op orde te hebben. Dit is namelijk de brug tussen de directie en het personeel. Deze afdeling op orde houden, is dan ook van het grootste belang. Daarom is het verstandig om deze afdeling bij groei, ziekte of een zwangerschap (tijdelijk) te versterken. Het arbeidsintensieve proces van het vinden van de juiste kandidaat, kun je overlaten aan werving en selectiebureau Panthion. Wij beschikken over grote kennis van de arbeidsmarkt in Den Haag en een rijk netwerk met kandidaten. Onze ervaren adviseurs doen al het specialistische uitzoekwerk, waardoor je verzekerd bent van een kandidaat die goed met je organisatie matcht.

Wij leveren altijd maatwerk

De ideale kandidaat is niet alleen een specialist in zijn/haar vakgebied, maar past ook als mens goed bij de organisatie. Dit is de reden dat ons werving en selectiebureau altijd maatwerk biedt. We zorgen dan ook voor een grondige screening, waarbij we verder kijken dan alleen het CV en de functiebeschrijving. Door ook aandacht te besteden wat er niet in staat, kunnen we nog beter selecteren. Zo vindt ons werving en selectiebureau de perfecte kandidaat in ons netwerk om jouw organisatie in Den Haag te versterken.

Zo gaan we te werk bij de werving en selectie

Is dit je eerste kennismaking met ons werving en selectiebureau? Dan nemen we in het kennismakingsgesprek eerst de tijd om elkaar en je organisatie beter te leren kennen. Hierna verkennen we voor welke HR werkzaamheden je organisatie versterking kan gebruiken, en stellen we een gedetailleerd functieprofiel en een vacaturetekst op. Vervolgens gaan wij hier in ons netwerk mee op zoek naar geschikte kandidaten. In de volgende stap nodigen we kansrijke kandidaten uit op ons werving en selectiebureau in Den Haag. Hier bespreken we de ervaring en verwachtingen van de kandidaten en natuurlijk de opdracht. Als er sprake is van een optimale match, stellen we maximaal drie kandidaten aan je voor. Het tijdsbestek dat dit proces bij ons werving en selectiebureau in beslag neemt bedraagt, gerekend vanaf de eerste aanvraag, één tot drie maanden.

Altijd helder en transparant

Ons werving en selectiebureau is bedreven in het vinden van de juiste professionals voor HR-, Finance- en administratieve functies. Dit doen we altijd op basis van exclusiviteit en een vooraf vastgesteld tarief voor het hele traject. Bij ons geen ondoorzichtige tarieven met percentages over het jaarinkomen maar een duidelijk kostenplaatje. Wij werken altijd helder en transparant.

Werving en selectiebureau Den Haag inschakelen

Zoek je (tijdelijke) uitbreiding op HR gebied? Ons werving en selectiebureau helpt je bij het vinden van de juiste kandidaat. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een afspraak.

Toegevoegde waarde

Door onze ondersteuning bespaart u tijd en dus geld. Uren die u anders nodig zou hebben om u de constant veranderende wet- en regelgeving eigen te maken. Daarnaast zijn de risico’s als het gaat om bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten niet altijd eenvoudig te overzien en kunnen zo onbedoeld een dure aangelegenheid worden. Wij nemen graag deze taken uit handen en zorgen er zo voor dat u meer tijd overhoudt om te doen wat u eigenlijk moet doen: ondernemen. Daarnaast werken wij samen met een arbeidsjurist voor de additionele ondersteuning.

Waarom Panthion?

Jackling Engineering
Jackling Engineering
Lees verder
"Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!"
John van Lent
Lees verder
"Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search. "

Duurzame relatie

Panthion streeft naar een duurzame relatie met haar opdrachtgevers. Hierdoor leren wij uw bedrijf goed kennen, groeien we als het ware mee met uw onderneming en zijn wij een constante factor in uw bedrijfsvoering. Hoe beter wij u en uw bedrijf kennen, des te beter wij u kunnen adviseren en ondersteunen. Wij helpen u graag bij uw personeelsbeleid, zodat problemen voorkomen in plaats van opgelost kunnen worden.

Logo JackLing

Reviews

“Na ruim 16 jaar bij mijn vorige werkgever was het voor mij einde oefening en moest ik op zoek naar een nieuwe baan. Via internet ben ik bij Panthion terecht gekomen en bij het intakegesprek met mijn loopbaanadviseur was er gelijk een klik en een goed gevoel. De verdere begeleiding van mijn outplacement traject was fantastisch, ik kan niet anders zeggen. Duidelijke communicatie en afspraken, goed en vakkundig advies en begeleiding, aanstekelijk enthousiasme. De uitstekende begeleiding bij het schrijven van mijn brieven en de goede voorbereiding op sollicitatiegesprekken hebben mij enorm geholpen. De LinkedIn workshop was ook zeer leerzaam en waardevol. En na 5 maanden outplacement via Panthion heb ik een fantastische baan gevonden waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. Al met al een enorme positieve ervaring!”
Claudia Winkelman
“Ik wil Panthion ontzettend bedanken voor alle steun en hulp die zij mij hebben gegeven, want ik had ‘t ontzettend moeilijk en het gaat nu een stuk beter met me. De psycholoog waar ik ook mee bezig was heeft niet tot nauwelijks bijgedragen aan m’n herstel voor mijn gevoel. Panthion was echt wel de partij die me de juiste handvatten heeft gegeven om me erdoorheen te slepen.”
Petra de Ruijter
“Na een reorganisatie moest ons HR team opnieuw worden vormgegeven. Panthion heeft niet alleen ons "oude" team voor een groot deel succesvol herplaatst, maar ook drie nieuwe kandidaten gevonden die ons HR team van de toekomst vorm gaan geven. Tot grote tevredenheid van directie en medewerkers.”
Jack de Koning
“De medewerkers die Panthion in coach begeleiding heeft zijn beiden vol lof over de coaches. De gesprekken en opdrachten geven hen veel inzichten en het lukt ook in actie te komen om wat te gaan doen met die inzichten. ”
Logo Vektis
Vektis business intelligence centrum voor de zorg
Karin de Jong - HR Business Partner
“Ik heb een outplacement traject via Panthion doorlopen. Dit was soms best lastig en confronterend. Het traject was intensief, maar heeft mij veel nieuwe inzichten opgeleverd en niet te vergeten: een nieuwe baan!”
Ronald Molenbeek
“Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!”
John van Lent

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?