werving en selectiebureau Rotterdam

Werving en selectie in Rotterdam Rotterdam

De HR afdeling is de brug tussen de directie en het personeel. Heb je dit goed op orde, dan kun je stressvrij ondernemen. Het is dan ook van het grootste belang dat hier alles op orde is en blijft. Om schommelingen en groei in je organisatie op te vangen, kun je je HR afdeling versterken met een vaste of een interim HR-professional. Maar het vinden van de juiste professional is arbeidsintensief en vraagt om de nodige ervaring. Werving en selectiebureau Panthion helpt je graag met het vinden van de juiste kandidaat. Doordat wij beschikken over uitgebreide kennis van de Rotterdamse arbeidsmarkt en een groot netwerk, weten wij het juiste talent aan je organisatie te koppelen. Zo ben je verzekerd van een goede match tussen de HR-professional en je organisatie.

Goede match dankzij maatwerk

Ons werving en selectiebureau zorgt altijd voor maatwerk. Een kandidaat moet niet alleen een expert zijn in zijn of haar werk, maar ook als mens bij de organisatie passen. Hiervoor is een grondige screening nodig. Werving en selectie is dan ook een secuur proces waarbij we niet alleen kijken naar de functiebeschrijving, maar ook naar wat er niet in staat. Zo zijn we in staat om voorbij functieprofielen en CV’s te kijken en, met ons werving en selectiebureau, de juiste professionals uit ons netwerk in Rotterdam aan je organisatie te koppelen.

Onze werkwijze

Heb je nog niet eerder samengewerkt met ons werving en selectiebureau? Dan beginnen we met een kennismakingsgesprek om elkaar en het bedrijf beter te leren kennen. Vervolgens bespreken we de behoefte van je organisatie en stellen we een nauwkeurig functieprofiel en een vacaturetekst op. Hiermee gaan we in ons netwerk op zoek naar geschikte kandidaten.

Deze kandidaten nodigen we uit op het kantoor van ons werving en selectiebureau in Rotterdam. Tijdens deze kennismaking bespreken we de opdracht, ervaring en verwachtingen van de kandidaten. Is er sprake van een match? Dan stellen we maximaal drie kandidaten aan je voor. Dit hele proces neemt één tot drie maanden in beslag.

Transparant proces

Ons werving en selectiebureau is ervaren in het vinden van de juiste kandidaat voor HR-, Finance- en administratieve functies. Werving en selectie bij Panthion is altijd helder en transparant, zo werken we op basis van exclusiviteit en een vooraf vastgesteld tarief voor het hele traject. Bij ons werving en selectiebureau geen onoverzichtelijke en ingewikkelde tariefberekeningen met een percentage over het jaarinkomen, maar duidelijke afspraken.

Werving en selectiebureau inschakelen?

Ben je op zoek naar een vaste of interim HR-professional in Rotterdam? Ons werving en selectiebureau helpt je graag bij het vinden van de juiste kandidaat. Neem gerust contact op een intakegesprek.

Toegevoegde waarde

Door onze ondersteuning bespaart u tijd en dus geld. Uren die u anders nodig zou hebben om u de constant veranderende wet- en regelgeving eigen te maken. Daarnaast zijn de risico’s als het gaat om bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten niet altijd eenvoudig te overzien en kunnen zo onbedoeld een dure aangelegenheid worden. Wij nemen graag deze taken uit handen en zorgen er zo voor dat u meer tijd overhoudt om te doen wat u eigenlijk moet doen: ondernemen. Daarnaast werken wij samen met een arbeidsjurist voor de additionele ondersteuning.

Waarom Panthion?

Jackling Engineering
Jackling Engineering
Lees verder
"Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!"
John van Lent
Lees verder
"Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search. "

Duurzame relatie

Panthion streeft naar een duurzame relatie met haar opdrachtgevers. Hierdoor leren wij uw bedrijf goed kennen, groeien we als het ware mee met uw onderneming en zijn wij een constante factor in uw bedrijfsvoering. Hoe beter wij u en uw bedrijf kennen, des te beter wij u kunnen adviseren en ondersteunen. Wij helpen u graag bij uw personeelsbeleid, zodat problemen voorkomen in plaats van opgelost kunnen worden.

Logo JackLing

Reviews

“Ik heb een outplacement traject via Panthion doorlopen. Dit was soms best lastig en confronterend. Het traject was intensief, maar heeft mij veel nieuwe inzichten opgeleverd en niet te vergeten: een nieuwe baan!”
Ronald Molenbeek
“De coach die mij via Panthion was aangeboden, was een zeer geduldige en professionele coach. Ik heb het loopbaantraject dan ook met veel plezier en nieuwe inzichten doorlopen. Mijn coach was erg behulpzaam, vindingrijk, zeer positief ingesteld. Dit heeft zeer zeker bijgedragen aan het traject. Een echt mensen mens met goede kennis van zaken!”
Lydia Graafsma
“Al jaren werk ik met veel plezier samen met Panthion/ViaMensa. Outplacement en 2e spoor trajecten voor de Veiligheidsregio Rotterdam worden kwalitatief en met goed resultaat uitgevoerd. Daarnaast kan ik altijd sparren met Rik in het zoeken naar maatwerkoplossingen voor onze medewerkers wat ik waardevol vind. Eerlijk, betrouwbaar en professioneel, de manier van werken die ik mag verwachten en ook krijg!”
Logo
Veiligheidsregion Rotterdam Rijnmond
Gino Valente
“5 sterren! Dik verdiend!! Ik ben fantastisch geholpen door Panthion. Zij hebben mij niet alleen geholpen met sollicitatie brieven schrijven, want ja, hoe ging dat ook alweer, maar ook altijd een luisterend oor. Adviezen en een hart onder de riem in overvloed. Heb nu een leuke interessante baan gevonden. Door mijn coach van Panthion ben ik altijd in mijzelf blijven geloven. Dank je wel!”
Jordy Bakker
“Ik ben begonnen aan een traject bij Panthion omdat ik bij mijn oude werkgever niet op mijn plek zat. Ik wist niet goed wat ik wilde in een volgende baan, dat maakt zoeken naar werk best lastig. Om deze reden zijn we begonnen met kijken wat ik nou eigenlijk wilde. De loopbaanadviseur van Panthion heeft me daar heel goed mee geholpen. Samen hebben we gekeken naar wat ik kan en wat ik wil. Daarna heeft mijn coach mij geholpen om mijn cv helemaal op orde te krijgen en om sollicitatiebrieven te schrijven. Toen ik een sollicitatiegesprek had, heeft zij mij heel goed geholpen om me daarop voor te bereiden. Het resultaat is dat ik bij mijn eerste sollicitatie een baan kreeg aangeboden die precies is wat ik zoek! Dankzij Panthion heb ik dus in zeer korte tijd de perfecte plek gevonden.”
Tess van Vliet
“Omdat ik tijdens het traject een nieuwe functie kreeg aangeboden bij mijn werkgever is het outplacementtraject omgezet in een coachingstraject. Hierdoor kan ik geen suggesties geven waar jullie wat aan hebben. Ik heb een bijzonder goede tijd gehad tijdens onze sessies, waarvoor mijn hartelijke dank. Rapportcijfer : 9”
Sander van Wijk

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?