HR Consultancy

HR Consultancy door Panthion: Jouw betrouwbare partner voor strategisch HR- en veranderprocessen

Bij Panthion begrijpen we dat jouw medewerkers de drijvende kracht zijn achter het succes van jullie organisatie. Als ervaren HR-consultancy bureau staan we klaar om jouw organisatie te ondersteunen bij alle HR-uitdagingen. Met onze diepgaande expertise en jarenlange ervaring helpen wij bij het optimaliseren van jullie HR-processen, het doorvoeren van veranderingen en het realiseren van jullie strategische doelstellingen.

Onze expertise in HR-consultancy

Ons team van gekwalificeerde HR-professionals beschikt over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van HR-consultancy. We werken nauw met jullie samen om jullie unieke behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij jullie organisatiecultuur en doelstellingen. Onze expertise omvat:

  • Veranderprocessen begeleiden en implementeren;
  • Strategisch HR-beleid ontwikkelen en uitvoeren;
  • Ondersteuning bieden bij reorganisaties en herstructureringen;
  • HR-processen stroomlijnen, zoals functiewaardering en performance management.

Veranderprocessen en strategisch HR

Verandering is een constante factor in de bedrijfswereld. Panthion begeleidt bij het navigeren door complexe veranderprocessen. Onze HR-consultancy aanpak is gericht op het creëren van draagvlak, het betrekken van stakeholders en het effectief communiceren van veranderingen. We helpen bij het ontwikkelen van een strategisch HR-beleid dat aansluit bij jouw bedrijfsstrategie en bijdraagt aan het realiseren van jullie organisatiedoelen.

Reorganisaties en HR-Processen

Panthion biedt deskundige ondersteuning bij reorganisaties en herstructureringen. We begeleiden bij het zorgvuldig plannen en uitvoeren van deze ingrijpende veranderingen, met oog voor zowel de bedrijfsbelangen als het welzijn van jullie medewerkers. Daarnaast optimaliseren we HR-processen, zoals functiewaardering, om eerlijkheid, transparantie en efficiëntie te waarborgen.

Klaar om jouw HR naar een hoger niveau te tillen?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Panthion’s HR consultancy jouw organisatie kan versterken. Samen werken we aan het creëren van een bloeiende, toekomstbestendige organisatie waar jouw medewerkers zich gewaardeerd en betrokken voelen.

Waarom Panthion?

Jackling Engineering
Jackling Engineering
Lees verder
"Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!"
John van Lent
Lees verder
"Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search. "

Duurzame relatie

Panthion streeft naar een duurzame relatie met haar opdrachtgevers. Hierdoor leren wij uw bedrijf goed kennen, groeien we als het ware mee met uw onderneming en zijn wij een constante factor in uw bedrijfsvoering. Hoe beter wij u en uw bedrijf kennen, des te beter wij u kunnen adviseren en ondersteunen. Wij helpen u graag bij uw personeelsbeleid, zodat problemen voorkomen in plaats van opgelost kunnen worden.

Logo JackLing

Reviews

“Over de leiderschapstraining van Panthion: Het was een fijne dag met een prettige groep. De training heeft mij inzichten en concrete handvatten gegeven. Dank voor het organiseren van deze training en de nazorg momenten. Al met al ontzettend leerzaam. Mooi om te ervaren hoe de trainer een omgeving kan creëren waarin je je veilig genoeg voelt om persoonlijke / niet alledaagse zaken met de groep te delen. Het was een inspirerende reis. ”
BMW Services
Ijsbrandt van de Waal
“Ik ken Rik als een bescheiden, goed gekwalificeerde professional met oog voor het detail. Actief betrokken bij hetgeen noodzakelijk is, zonder op de voorgrond te treden, maar wel duidelijk het beoogde doel voor ogen houdend. Ik heb de gesprekken vanuit Panthion als positief inspirerend ervaren. Mijn coach gaf mij via deze gesprekken en opdrachten een mooie spiegel voor. Ik kijk met veel plezier terug op onze gevoerde gesprekken en ben blij met de behaalde resultaten.”
Stefan van de Korput
“Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!”
John van Lent
“Ik ben begonnen aan een traject bij Panthion omdat ik bij mijn oude werkgever niet op mijn plek zat. Ik wist niet goed wat ik wilde in een volgende baan, dat maakt zoeken naar werk best lastig. Om deze reden zijn we begonnen met kijken wat ik nou eigenlijk wilde. De loopbaanadviseur van Panthion heeft me daar heel goed mee geholpen. Samen hebben we gekeken naar wat ik kan en wat ik wil. Daarna heeft mijn coach mij geholpen om mijn cv helemaal op orde te krijgen en om sollicitatiebrieven te schrijven. Toen ik een sollicitatiegesprek had, heeft zij mij heel goed geholpen om me daarop voor te bereiden. Het resultaat is dat ik bij mijn eerste sollicitatie een baan kreeg aangeboden die precies is wat ik zoek! Dankzij Panthion heb ik dus in zeer korte tijd de perfecte plek gevonden.”
Tess van Vliet
“Panthion heeft een rol gehad in ons organisatieadvies traject. Rik (van Panthion) is een sterke persoonlijkheid waarbij vertrouwen, enthousiasme en doorzettingsvermogen zijn sterkste karaktereigenschappen zijn. Organisatiewijzigingen waarbij personele aangelegenheden een rol spelen pakt, hij als HRM manager professioneel, integer en daadkrachtig op. Rik denkt in oplossingen.”
Cor van der Meer
“Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search.”
Logo JackLing
JACkLING Engineering

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?