Werving & Selectie van HR professionals

Recruitment 2.0 : Waarom Panthion excelleert in dit proces

Wij geloven dat HR en recruitment anders kan. Vernieuwend, wendbaar en invloedrijk. Met professionals met lef die de status quo durven te doorbreken. Met oog voor individuen en teams in de organisatie. Want mensen maken het verschil. In 2023 behaalden wij een plaatsingspercentage van 100% voor onze opdrachtgevers. Niet alleen voor interim HR opdrachten, maar ook voor werving & selectie opdrachten (HR en Recruitment functies).

Hoe wij het W&S proces voor jouw organisatie professionaliseren

1: Maatwerk campagne

Panthion creëert een maatwerk campagne voor iedere aanvraag. Wij ondersteunen bij het opstellen van de vacaturetekst en bepalen de doelgroep op basis van de functie eisen en competenties van jouw organisatie. Samen maken we een campagne die een resultaatgarantie biedt en jullie organisatie daarnaast zichtbaar op de kaart zet. De doorlooptijd van het eerste gesprek met jullie organisatie tot het voorstellen van de eerste kandidaten, bedraagt slechts vier weken.

2: Een op maat gemaakte advertentie strategie

De nieuwste technologieën optimaliseren ons wervingsproces. Op basis van jullie campagne format, zetten wij een advertentie strategie uit. Onze recruiter bepaalt met onze marketing professional de relevante advertentienetwerken, waaronder Google, Facebook, Instagram en LinkedIn. Jullie vacature wordt binnen deze netwerken uitgezet.

Panthion heeft ons hele W&S proces voor HR functies uit handen genomen. Hierin hebben zij niet alleen waargemaakt wat zij beloofden (plaatsing van de juiste kandidaat), maar dit ook nog eens gedaan tegen zeer marktconforme kosten. Een absolute aanrader voor iedere organisatie.

Bas de Wit, HR Manager RDS


3: Selectie op basis van assessment en gesprekken

Vanuit ons recruitment systeem, worden de HR kandidaten (sollicitanten) op competentieniveau gerangschikt. Naast de selectiegesprekken, onderwerpen wij de door ons geselecteerde HR professionals ook aan een assessment. De kandidaten die wij uiteindelijk aan jullie organisatie voorstellen, hebben op competentie- en drijfveren niveau altijd een match van minimaal 85% Daarbij kijken wij uiteraard ook naar de match binnen het team en de organisatiecultuur.

4: No cure No Pay

Jouw organisatie biedt de opdracht aan Panthion aan om de juiste HR- of Recruitment professional te vinden en jullie worden volledig ontzorgt bij dit proces. Wij vragen om een investering vooraf van maximaal € 1500,- Die investering dekt 50% van de campagnekosten. De andere 50% van de campagnekosten dragen wij. Er wordt pas een fee in rekening gebracht nadat de HR professional daadwerkelijk is aangenomen bij jouw organisatie (een gedeelte bij het tekenen van de arbeidsovereenkomst en een gedeelte bij het doorkomen van de proeftijd).

Wat krijgt jouw organisatie voor die investering?

 • Een op de arbeidsmarkt gebaseerde aanpak
 • Facebook en Instagram advertising
 • Een realtime dashboard
 • Jouw eigen campagne succes manager
 • Een Applicant Tracking System (ATS) inclusief e-mail
 • Een eigen campagnepagina in huisstijl
 • Vacatureplaatsing op zeven verschillende jobboards
 • Google high organic leads
 • LinkedIn automated outreach
 • Matchbepaling op basis van AI
 • Employer branding video
 • Touchpoints methodiek
 • Latent naar Applicant proces

Offerte of gesprek aanvragen?

Een offerte en/of gesprek aanvragen is mogelijk via deze link. Tevens kun je ons bellen, e-mailen of whatsappen. Wij reageren altijd binnen een dag en kunnen de campagne starten binnen drie werkdagen.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op HR gebied, openstaande vacatures en trainingen en workshops.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op HR gebied, openstaande vacatures en trainingen en workshops.

Alle HR Services onder één dak

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?