HR Detacheringsbureau

HR detacheringsbureau (Zuid-Holland, Den Haag en Rotterdam)

Als organisatie of ondernemer krijgt je HR afdeling geregeld te maken met onverwachte pieken in drukte, zoals bij een grote opdracht, ziekte of zwangerschapsverlof. Maar ook met de (tijdelijke) behoefte aan specifieke kennis. Het is niet nodig om dan direct zelf de arbeidsmarkt op te gaan. Met HR-detachering haal je eenvoudig de gewenste capaciteit of kennis in huis, voor zolang je dit nodig hebt. Detacheringsbureau Panthion beschikt over de juiste kandidaten voor HR-detachering in Zuid-Holland (locaties in Rotterdam en Den Haag). Ons detacheringsbureau heeft alle HR kennis onder één dak beschikbaar, zodat de focus van een organisatie snel weer op stressvrij ondernemen kan.

Wat is het voordeel van HR-detachering?

Bij HR-detachering huur je een HR-professional in via een detacheringsbureau. Je leent als het ware een medewerker van een ander bedrijf. De belangrijkste voordelen van HR-detachering zijn de flexibiliteit die het de organisatie geeft, de hoogwaardige vakkennis van de HR-professional en de snelheid waarmee de HR specialist zich aan de organisatie aanpast. HR-detachering is er namelijk op gericht om organisaties tijdelijk van van extra capaciteit en specifieke kennis te voorzien. De HR medewerkers die je inhuurt blijven in dienst bij het detacheringsbureau waardoor je nergens aan vast zit. Daarnaast zijn de mensen die je via detachering binnenhaalt gewend om zich snel aan te passen aan een nieuwe organisatie en daar het verschil te maken.

Binnen 72 uur meerdere kandidaten

Wil je in Zuid-Holland (Den Haag en Rotterdam) snel een oplossing voor een capaciteitsprobleem of specifieke HR kennis binnenhalen voor je organisatie? Dan is HR-detachering de oplossing. Detacheringsbureau Panthion kan al binnen 72 uur meerdere kandidaten aan je voordragen. Wij beschikken over alle HR kennis onder één dak waardoor we je organisatie snel van extra capaciteit of specifieke kennis kunnen voorzien. Omdat kandidaat bij HR-detachering op een cruciale positie binnen een bedrijf terecht komt, zorgt ons detacheringsbureau altijd voor maatwerk. Hierbij letten we niet alleen op de functie-eisen, maar ook of de kandidaat als mens binnen je organisatie past. Dankzij locaties in Den Haag en Rotterdam beschikt ons detacheringsbureau over goede kennis van de plaatselijke arbeidsmarkt en een groot kandidatenbestand om uit te putten.

Detacheringsbureau nodig in Rotterdam of Den Haag?

Voor (tijdelijke) versterking via HR-detachering in Rotterdam en Den Haag neem je contact met ons op. Ons detacheringsbureau zorgt ervoor dat je team op korte termijn versterkt wordt met de kennis en/of capaciteit die je organisatie nodig heeft.

Toegevoegde waarde

Door onze ondersteuning bespaart u tijd en dus geld. Uren die u anders nodig zou hebben om u de constant veranderende wet- en regelgeving eigen te maken. Daarnaast zijn de risico’s als het gaat om bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten niet altijd eenvoudig te overzien en kunnen zo onbedoeld een dure aangelegenheid worden. Wij nemen graag deze taken uit handen en zorgen er zo voor dat u meer tijd overhoudt om te doen wat u eigenlijk moet doen: ondernemen. Daarnaast werken wij samen met een arbeidsjurist voor de additionele ondersteuning.

Waarom Panthion?

Jackling Engineering
Jackling Engineering
Lees verder
"Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!"
John van Lent
Lees verder
"Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search. "

Duurzame relatie

Panthion streeft naar een duurzame relatie met haar opdrachtgevers. Hierdoor leren wij uw bedrijf goed kennen, groeien we als het ware mee met uw onderneming en zijn wij een constante factor in uw bedrijfsvoering. Hoe beter wij u en uw bedrijf kennen, des te beter wij u kunnen adviseren en ondersteunen. Wij helpen u graag bij uw personeelsbeleid, zodat problemen voorkomen in plaats van opgelost kunnen worden.

Logo JackLing

Reviews

“Na ruim 16 jaar bij mijn vorige werkgever was het voor mij einde oefening en moest ik op zoek naar een nieuwe baan. Via internet ben ik bij Panthion terecht gekomen en bij het intakegesprek met mijn loopbaanadviseur was er gelijk een klik en een goed gevoel. De verdere begeleiding van mijn outplacement traject was fantastisch, ik kan niet anders zeggen. Duidelijke communicatie en afspraken, goed en vakkundig advies en begeleiding, aanstekelijk enthousiasme. De uitstekende begeleiding bij het schrijven van mijn brieven en de goede voorbereiding op sollicitatiegesprekken hebben mij enorm geholpen. De LinkedIn workshop was ook zeer leerzaam en waardevol. En na 5 maanden outplacement via Panthion heb ik een fantastische baan gevonden waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. Al met al een enorme positieve ervaring!”
Claudia Winkelman
“Al jaren werk ik met veel plezier samen met Panthion/ViaMensa. Outplacement en 2e spoor trajecten voor de Veiligheidsregio Rotterdam worden kwalitatief en met goed resultaat uitgevoerd. Daarnaast kan ik altijd sparren met Rik in het zoeken naar maatwerkoplossingen voor onze medewerkers wat ik waardevol vind. Eerlijk, betrouwbaar en professioneel, de manier van werken die ik mag verwachten en ook krijg!”
Logo
Veiligheidsregion Rotterdam Rijnmond
Gino Valente
“Panthion heeft een rol gehad in ons organisatieadvies traject. Rik (van Panthion) is een sterke persoonlijkheid waarbij vertrouwen, enthousiasme en doorzettingsvermogen zijn sterkste karaktereigenschappen zijn. Organisatiewijzigingen waarbij personele aangelegenheden een rol spelen pakt, hij als HRM manager professioneel, integer en daadkrachtig op. Rik denkt in oplossingen.”
Cor van der Meer
“5 sterren! Dik verdiend!! Ik ben fantastisch geholpen door Panthion. Zij hebben mij niet alleen geholpen met sollicitatie brieven schrijven, want ja, hoe ging dat ook alweer, maar ook altijd een luisterend oor. Adviezen en een hart onder de riem in overvloed. Heb nu een leuke interessante baan gevonden. Door mijn coach van Panthion ben ik altijd in mijzelf blijven geloven. Dank je wel!”
Jordy Bakker
“Waar veel bureaus kiezen voor exorbitante werving & selectie fees, hanteert Panthion een gezonde werkwijze met dito tariefstelling. Vorige maand is onze nieuwe HR Business Partner gestart na werving & selectie door de recruiters van Panthion.”
Aerospex Systems
“De coach die mij via Panthion was aangeboden, was een zeer geduldige en professionele coach. Ik heb het loopbaantraject dan ook met veel plezier en nieuwe inzichten doorlopen. Mijn coach was erg behulpzaam, vindingrijk, zeer positief ingesteld. Dit heeft zeer zeker bijgedragen aan het traject. Een echt mensen mens met goede kennis van zaken!”
Lydia Graafsma

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?