HR Detacheringsbureau

HR detacheringsbureau (Zuid-Holland, Den Haag en Rotterdam)

Als organisatie of ondernemer krijgt je HR afdeling geregeld te maken met onverwachte pieken in drukte, zoals bij een grote opdracht, ziekte of zwangerschapsverlof. Maar ook met de (tijdelijke) behoefte aan specifieke kennis. Het is niet nodig om dan direct zelf de arbeidsmarkt op te gaan. Met HR-detachering haal je eenvoudig de gewenste capaciteit of kennis in huis, voor zolang je dit nodig hebt. Detacheringsbureau Panthion beschikt over de juiste kandidaten voor HR-detachering in Zuid-Holland (locaties in Rotterdam en Den Haag). Ons detacheringsbureau heeft alle HR kennis onder één dak beschikbaar, zodat de focus van een organisatie snel weer op stressvrij ondernemen kan.

Wat is het voordeel van HR-detachering?

Bij HR-detachering huur je een HR-professional in via een detacheringsbureau. Je leent als het ware een medewerker van een ander bedrijf. De belangrijkste voordelen van HR-detachering zijn de flexibiliteit die het de organisatie geeft, de hoogwaardige vakkennis van de HR-professional en de snelheid waarmee de HR specialist zich aan de organisatie aanpast. HR-detachering is er namelijk op gericht om organisaties tijdelijk van van extra capaciteit en specifieke kennis te voorzien. De HR medewerkers die je inhuurt blijven in dienst bij het detacheringsbureau waardoor je nergens aan vast zit. Daarnaast zijn de mensen die je via detachering binnenhaalt gewend om zich snel aan te passen aan een nieuwe organisatie en daar het verschil te maken.

Binnen 72 uur meerdere kandidaten

Wil je in Zuid-Holland (Den Haag en Rotterdam) snel een oplossing voor een capaciteitsprobleem of specifieke HR kennis binnenhalen voor je organisatie? Dan is HR-detachering de oplossing. Detacheringsbureau Panthion kan al binnen 72 uur meerdere kandidaten aan je voordragen. Wij beschikken over alle HR kennis onder één dak waardoor we je organisatie snel van extra capaciteit of specifieke kennis kunnen voorzien. Omdat kandidaat bij HR-detachering op een cruciale positie binnen een bedrijf terecht komt, zorgt ons detacheringsbureau altijd voor maatwerk. Hierbij letten we niet alleen op de functie-eisen, maar ook of de kandidaat als mens binnen je organisatie past. Dankzij locaties in Den Haag en Rotterdam beschikt ons detacheringsbureau over goede kennis van de plaatselijke arbeidsmarkt en een groot kandidatenbestand om uit te putten.

Detacheringsbureau nodig in Rotterdam of Den Haag?

Voor (tijdelijke) versterking via HR-detachering in Rotterdam en Den Haag neem je contact met ons op. Ons detacheringsbureau zorgt ervoor dat je team op korte termijn versterkt wordt met de kennis en/of capaciteit die je organisatie nodig heeft.

Toegevoegde waarde

Door onze ondersteuning bespaart u tijd en dus geld. Uren die u anders nodig zou hebben om u de constant veranderende wet- en regelgeving eigen te maken. Daarnaast zijn de risico’s als het gaat om bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten niet altijd eenvoudig te overzien en kunnen zo onbedoeld een dure aangelegenheid worden. Wij nemen graag deze taken uit handen en zorgen er zo voor dat u meer tijd overhoudt om te doen wat u eigenlijk moet doen: ondernemen. Daarnaast werken wij samen met een arbeidsjurist voor de additionele ondersteuning.

Waarom Panthion?

Jackling Engineering
Jackling Engineering
Lees verder
"Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!"
John van Lent
Lees verder
"Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search. "

Duurzame relatie

Panthion streeft naar een duurzame relatie met haar opdrachtgevers. Hierdoor leren wij uw bedrijf goed kennen, groeien we als het ware mee met uw onderneming en zijn wij een constante factor in uw bedrijfsvoering. Hoe beter wij u en uw bedrijf kennen, des te beter wij u kunnen adviseren en ondersteunen. Wij helpen u graag bij uw personeelsbeleid, zodat problemen voorkomen in plaats van opgelost kunnen worden.

Logo JackLing

Reviews

“Ik wil Panthion ontzettend bedanken voor alle steun en hulp die zij mij hebben gegeven, want ik had ‘t ontzettend moeilijk en het gaat nu een stuk beter met me. De psycholoog waar ik ook mee bezig was heeft niet tot nauwelijks bijgedragen aan m’n herstel voor mijn gevoel. Panthion was echt wel de partij die me de juiste handvatten heeft gegeven om me erdoorheen te slepen.”
Petra de Ruijter
“Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search.”
Logo JackLing
JACkLING Engineering
“Ik ben begonnen aan een traject bij Panthion omdat ik bij mijn oude werkgever niet op mijn plek zat. Ik wist niet goed wat ik wilde in een volgende baan, dat maakt zoeken naar werk best lastig. Om deze reden zijn we begonnen met kijken wat ik nou eigenlijk wilde. De loopbaanadviseur van Panthion heeft me daar heel goed mee geholpen. Samen hebben we gekeken naar wat ik kan en wat ik wil. Daarna heeft mijn coach mij geholpen om mijn cv helemaal op orde te krijgen en om sollicitatiebrieven te schrijven. Toen ik een sollicitatiegesprek had, heeft zij mij heel goed geholpen om me daarop voor te bereiden. Het resultaat is dat ik bij mijn eerste sollicitatie een baan kreeg aangeboden die precies is wat ik zoek! Dankzij Panthion heb ik dus in zeer korte tijd de perfecte plek gevonden.”
Tess van Vliet
“Omdat ik tijdens het traject een nieuwe functie kreeg aangeboden bij mijn werkgever is het outplacementtraject omgezet in een coachingstraject. Hierdoor kan ik geen suggesties geven waar jullie wat aan hebben. Ik heb een bijzonder goede tijd gehad tijdens onze sessies, waarvoor mijn hartelijke dank. Rapportcijfer : 9”
Sander van Wijk
“Na een reorganisatie moest ons HR team opnieuw worden vormgegeven. Panthion heeft niet alleen ons "oude" team voor een groot deel succesvol herplaatst, maar ook drie nieuwe kandidaten gevonden die ons HR team van de toekomst vorm gaan geven. Tot grote tevredenheid van directie en medewerkers.”
Jack de Koning
“Nadat ik in het najaar na meer dan 30 jaar vanwege een reorganisatie op straat kwam te staan heb ik Panthion bereid gevonden mij te helpen met de zoektocht naar een nieuwe baan. Al bij de eerste bijeenkomst had ik het gevoel dat ik een uitstekende keuze had gemaakt. Positief, realistisch en prikkelend waren de eerste ervaringen waarbij de loopbaanadviseur van Panthion mij op het goede pad zette. Na zo lang niet actief op de arbeidsmarkt te zijn geweest is wat hulp en coaching van groot belang. In 2 wekelijkse stappen heb ik mijn plannen vormgegeven en ben ik voorbereid op mijn volgende stap. Met heldere feedback, aanmoediging en deskundige adviezen heeft Panthion mij ondersteund.”
Mario Zeelenberg

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?