TMA Training

Bij Panthion geloven wij dat de grootste troef van elke organisatie haar mensen zijn. In een wereld die voortdurend evolueert, is het essentieel om uw team te voorzien van de juiste tools en inzichten om te gedijen. Daarom introduceren wij met trots onze TMA Training – een krachtig instrument voor professionele organisaties die streven naar optimalisatie en succes.

Wat is TMA?
TMA staat voor Talenten Motivatie Analyse, een uitgebreide benadering die niet alleen de competenties van individuen in kaart brengt, maar ook hun drijfveren, talenten en ontwikkelingsmogelijkheden. Het gaat verder dan traditionele assessments door de unieke combinatie van psychometrie, gedragswetenschappen en competentieanalyse.

De Meerwaarde voor Uw Organisatie

  1. Optimaliseer Teamperformance: Onze TMA Training biedt inzicht in individuele en collectieve sterke punten en zwaktes, waardoor u uw team kunt afstemmen op de specifieke doelen van uw organisatie. Hierdoor ontstaat er een dynamische en productieve werkomgeving.
  2. Verbeterde Communicatie: Door te begrijpen hoe teamleden communiceren en wat hen motiveert, wordt de onderlinge samenwerking versterkt. Dit leidt tot duidelijkere communicatie, minder misverstanden en een positievere sfeer op de werkvloer.
  3. Persoonlijke Ontwikkeling: TMA identificeert niet alleen de huidige vaardigheden, maar ook het potentieel voor groei. Hierdoor kunnen individuen gericht werken aan hun ontwikkeling, wat niet alleen gunstig is voor henzelf maar ook voor de organisatie als geheel.
  4. Effectief Leiderschap: Voor leidinggevenden biedt TMA waardevolle inzichten in hun eigen stijl en hoe ze het beste kunnen samenwerken met hun team. Het bevordert authentiek leiderschap en helpt bij het bouwen van een positieve leiderschapscultuur.

Om onze overtuiging kracht bij te zetten, bieden wij iedere waardevolle HR relatie een gratis TMA test en analyse aan.

Onze Uitnodiging aan HR Managers
Als u als HR-manager serieus bent over het verbeteren van teamperformance, het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling en het creëren van een positieve werkcultuur, nodigen wij u graag uit voor een diepgaand gesprek over de mogelijkheden van TMA voor uw organisatie. Ontdek met ons hoe TMA de sleutel kan zijn tot het ontsluiten van het volledige potentieel van uw team en het stimuleren van duurzaam succes. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen aan de toekomst van uw organisatie bouwen.

Waarom Panthion?

Jackling Engineering
Jackling Engineering
Lees verder
"Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!"
John van Lent
Lees verder
"Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search. "
Lachende vrouw tijdens bespreking

Panthion als partner

Panthion is uw partner, geen leverancier. Al onze diensten zijn toegesneden op de behoeften van werknemers en organisatie. Kwaliteit is voor ons belangrijk en maatwerk is regel, geen uitzondering.

Wij gaan heel ver om onze opdrachtgevers tevreden te stellen en ons werk is onze passie. Dat uit zich in onze betrokkenheid met de mensen en organisaties voor wie wij werken.

Logo JackLing

Reviews

“Omdat ik tijdens het traject een nieuwe functie kreeg aangeboden bij mijn werkgever is het outplacementtraject omgezet in een coachingstraject. Hierdoor kan ik geen suggesties geven waar jullie wat aan hebben. Ik heb een bijzonder goede tijd gehad tijdens onze sessies, waarvoor mijn hartelijke dank. Rapportcijfer : 9”
Sander van Wijk
“De coach die mij via Panthion was aangeboden, was een zeer geduldige en professionele coach. Ik heb het loopbaantraject dan ook met veel plezier en nieuwe inzichten doorlopen. Mijn coach was erg behulpzaam, vindingrijk, zeer positief ingesteld. Dit heeft zeer zeker bijgedragen aan het traject. Een echt mensen mens met goede kennis van zaken!”
Lydia Graafsma
“Ik ken Rik als een bescheiden, goed gekwalificeerde professional met oog voor het detail. Actief betrokken bij hetgeen noodzakelijk is, zonder op de voorgrond te treden, maar wel duidelijk het beoogde doel voor ogen houdend. Ik heb de gesprekken vanuit Panthion als positief inspirerend ervaren. Mijn coach gaf mij via deze gesprekken en opdrachten een mooie spiegel voor. Ik kijk met veel plezier terug op onze gevoerde gesprekken en ben blij met de behaalde resultaten.”
Stefan van de Korput
“Ik ben begonnen aan een traject bij Panthion omdat ik bij mijn oude werkgever niet op mijn plek zat. Ik wist niet goed wat ik wilde in een volgende baan, dat maakt zoeken naar werk best lastig. Om deze reden zijn we begonnen met kijken wat ik nou eigenlijk wilde. De loopbaanadviseur van Panthion heeft me daar heel goed mee geholpen. Samen hebben we gekeken naar wat ik kan en wat ik wil. Daarna heeft mijn coach mij geholpen om mijn cv helemaal op orde te krijgen en om sollicitatiebrieven te schrijven. Toen ik een sollicitatiegesprek had, heeft zij mij heel goed geholpen om me daarop voor te bereiden. Het resultaat is dat ik bij mijn eerste sollicitatie een baan kreeg aangeboden die precies is wat ik zoek! Dankzij Panthion heb ik dus in zeer korte tijd de perfecte plek gevonden.”
Tess van Vliet
“Over de leiderschapstraining van Panthion: Het was een fijne dag met een prettige groep. De training heeft mij inzichten en concrete handvatten gegeven. Dank voor het organiseren van deze training en de nazorg momenten. Al met al ontzettend leerzaam. Mooi om te ervaren hoe de trainer een omgeving kan creëren waarin je je veilig genoeg voelt om persoonlijke / niet alledaagse zaken met de groep te delen. Het was een inspirerende reis. ”
BMW Services
Ijsbrandt van de Waal
“Na ruim 16 jaar bij mijn vorige werkgever was het voor mij einde oefening en moest ik op zoek naar een nieuwe baan. Via internet ben ik bij Panthion terecht gekomen en bij het intakegesprek met mijn loopbaanadviseur was er gelijk een klik en een goed gevoel. De verdere begeleiding van mijn outplacement traject was fantastisch, ik kan niet anders zeggen. Duidelijke communicatie en afspraken, goed en vakkundig advies en begeleiding, aanstekelijk enthousiasme. De uitstekende begeleiding bij het schrijven van mijn brieven en de goede voorbereiding op sollicitatiegesprekken hebben mij enorm geholpen. De LinkedIn workshop was ook zeer leerzaam en waardevol. En na 5 maanden outplacement via Panthion heb ik een fantastische baan gevonden waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. Al met al een enorme positieve ervaring!”
Claudia Winkelman

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?