Opleiding en Ontwikkeling

Continu leren en blijven ontwikkelen. Een leven lang werken bij één werkgever past niet meer bij deze tijd. Ongeveer de helft van de banen gaat de komende twintig jaar verdwijnen. Automatisering en nieuwe technologie leiden tot radicale innovaties in het complete bedrijfsproces.

Hoe blijven medewerkers aangehaakt bij de ontwikkeling van de organisatie en andersom? Hoe kun je als organisatie ‘toekomst’ proof blijven, medewerkers motiveren en optimaal gebruik maken van innovatieve oplossingen om medewerkers betrokken te houden?

Panthion biedt een quick-scan en hands-on tools om dit voor u in kaart te brengen en met onze adviseur learning & development te implementeren. Enkele diensten / producten / thema’s waar de inzet van Panthion  vaak gevraagd is:

  • Opleidingsplan;
  • Opstellen van competentiesets;
  • Kennismanagement: Talent werven of zelf ontwikkelen;
  • Vlootschouw;
  • Strategisch HR beleid;
  • E-learning mogelijkheden.

Meer weten?

Interesse in een van onze diensten? Wil je hierover verder praten? Neem contact met ons op of klik op één van de bijbehorende "producten" voor meer informatie.

Telefoon: +31(0)85-4018200

E-mail adres: info@panthion.nl

"Ik heb een outplacement traject via Panthion doorlopen. Dit was soms best lastig en confronterend. Het traject was intensief, maar heeft mij veel nieuwe inzichten opgeleverd en niet te vergeten: een nieuwe baan!"

Ronald Molenbeek

"Ik wil Panthion ontzettend bedanken voor alle steun en hulp die zij mij hebben gegeven, want ik had ‘t ontzettend moeilijk en het gaat nu een stuk beter met me. De psycholoog waar ik ook mee bezig was heeft niet tot nauwelijks bijgedragen aan m’n herstel voor mijn gevoel. Panthion was echt wel de partij die me de juiste handvatten heeft gegeven om me erdoorheen te slepen. "

Petra de Ruijter

Meer reviews lezen? Alle reviews

Bekijk meer opdrachtgevers