Opleiding en Ontwikkeling

Continu leren en blijven ontwikkelen. Een leven lang werken bij één werkgever past niet meer bij deze tijd. Ongeveer de helft van de banen gaat de komende twintig jaar verdwijnen. Automatisering en nieuwe technologie leiden tot radicale innovaties in het complete bedrijfsproces.

Hoe blijven medewerkers aangehaakt bij de ontwikkeling van de organisatie en andersom? Hoe kun je als organisatie ‘toekomst’ proof blijven, medewerkers motiveren en optimaal gebruik maken van innovatieve oplossingen om medewerkers betrokken te houden?

Panthion biedt een quick-scan en hands-on tools om dit voor u in kaart te brengen en met onze adviseur learning & development te implementeren. Enkele diensten / producten / thema’s waar de inzet van Panthion  vaak gevraagd is:

  • Opleidingsplan;
  • Opstellen van competentiesets;
  • Kennismanagement: Talent werven of zelf ontwikkelen;
  • Vlootschouw;
  • Strategisch HR beleid;
  • E-learning mogelijkheden.

Meer weten?

Interesse in een van onze diensten? Wil je hierover verder praten? Neem contact met ons op of klik op één van de bijbehorende "producten" voor meer informatie.

Telefoon: +31(0)85-4018200

E-mail adres: info@panthion.nl

"Panthion heeft een rol gehad in ons organisatieadvies traject. Rik (van Panthion) is een sterke persoonlijkheid waarbij vertrouwen, enthousiasme en doorzettingsvermogen zijn sterkste karaktereigenschappen zijn. Organisatiewijzigingen waarbij personele aangelegenheden een rol spelen pakt, hij als HRM manager professioneel, integer en daadkrachtig op. Rik denkt in oplossingen."

Cor

"Ik ben begonnen aan een traject bij Panthion omdat ik bij mijn oude werkgever niet op mijn plek zat. Ik wist niet goed wat ik wilde in een volgende baan, dat maakt zoeken naar werk best lastig. Om deze reden zijn we begonnen met kijken wat ik nou eigenlijk wilde. De loopbaanadviseur van Panthion heeft me daar heel goed mee geholpen. Samen hebben we gekeken naar wat ik kan en wat ik wil. Daarna heeft mijn coach mij geholpen om mijn cv helemaal op orde te krijgen en om sollicitatiebrieven te schrijven. Toen ik een sollicitatiegesprek had, heeft zij mij heel goed geholpen om me daarop voor te bereiden. Het resultaat is dat ik bij mijn eerste sollicitatie een baan kreeg aangeboden die precies is wat ik zoek! Dankzij Panthion heb ik dus in zeer korte tijd de perfecte plek gevonden."

Tess

Meer reviews lezen? Alle reviews

Bekijk meer opdrachtgevers