Interim HR oplossingen

De arbeidsmarkt is continu in beweging. Om de groei en continuïteit van jouw organisaties te waarborgen is gespecialiseerde kennis en kunde in HR en recruitment een must. Maak daarom kennis met Panthion úw partner voor interim HR oplossingen. Samen met onze specialisten zorgen wij voor de talentvolle HR medewerkers van vandaag en de succesvolle werving van talent voor morgen.

Hoe krijg ik de juiste medewerker op de juiste plek? Wat kan ik doen om mijn personeel te motiveren? En hoe ga ik om met uitdagingen rondom in-, door- of uitstroom? Wat je HR-vraagstuk ook is, wij kennen de interim HR professional met de ervaring die je nodig hebt. Wij staan in contact met de volledige beroepsgroep en plaatsen maandelijks meerdere professionals bij onze opdrachtgevers.

Als partner met de juiste connecties, vinden wij interim HR professionals snel en zorgvuldig.

Wist je dat zo’n 80 procent van de HR-professionals niet op zoek is naar een andere baan of opdracht? Daarom kiezen wij voor een actieve benadering. Wij bemiddelen al tien jaar in het vakgebied en hebben honderden professionals in onze database. Ben je op zoek naar een vaste of interim HR-medewerker? Starter, senior, specialist of leidinggevende? Wij regelen het voor je. Snel en zorgvuldig. 

Panthion is actief (en heeft een groot netwerk) in de regio Breda, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Onze opdrachtgevers kiezen voor een regionale aanpak en kennis van de lokale arbeidsmarkt. Wij kennen de professionals, arbeidsmarkt én specifieke vraagstukken in jouw regio.

Panthion helpt mensen en organisaties succesvol te zijn op de arbeidsmarkt en wij willen een betrouwbare en duurzame relatie opbouwen met onze opdrachtgevers. Zo werken we aan onderling vertrouwen als basis voor een optimale samenwerking en gezamenlijke groei. Voorbeelden van (HBO/WO) functies die reeds zijn vervuld:

  • Interim HR manager;
  • Interim recruiter;
  • Allround HR adviseur;
  • (Senior) HR business partner;
  • HR director;
  • Manager Development & Mobility;
  • Adviseur Duurzame Inzetbaarheid;
  • Consulent Vitaliteit.

Passie voor HR
Onze passie voor HR komt voort uit de drijfveren van de oprichting en managing partner van Panthion, Rik Berghout. Rik is circa vijftien jaar werkzaam geweest in diverse HR functies binnen bedrijfsleven en overheid. Hij begrijpt als geen ander hoe mensen (optimaal) functioneren en weet feilloos de brug te slaan tussen organisatiebehoefte en HR talent. Wilt u Rik, of één van onze recruitment adviseurs, persoonlijk spreken, neem dan gerust contact met ons op.

 

Meer weten?

Interesse in een van onze diensten? Wil je hierover verder praten? Neem contact met ons op of klik op één van de bijbehorende "producten" voor meer informatie.

Telefoon: +31(0)85-4018200

E-mail adres: info@panthion.nl

"Ik heb een outplacement traject via Panthion doorlopen. Dit was soms best lastig en confronterend. Het traject was intensief, maar heeft mij veel nieuwe inzichten opgeleverd en niet te vergeten: een nieuwe baan!"

Ronald

"Ik ken Rik als een bescheiden, goed gekwalificeerde professional met oog voor het detail. Actief betrokken bij hetgeen noodzakelijk is, zonder op de voorgrond te treden, maar wel duidelijk het beoogde doel voor ogen houdend. Ik heb de gesprekken vanuit Panthion als positief inspirerend ervaren. Mijn coach gaf mij via deze gesprekken en opdrachten een mooie spiegel voor. Ik kijk met veel plezier terug op onze gevoerde gesprekken en ben blij met de behaalde resultaten."

Stefan

Meer reviews lezen? Alle reviews

Bekijk meer opdrachtgevers