Zoals ik Rik ken, is hij te bescheiden om zichzelf “aan te prijzen” en om die reden hebben wij wat opdrachtgevers en cliënten van Rik gevraagd om iets over hem te zeggen. (De kop boven deze tekst is overigens ook niet van Rik afkomstig, maar van een ondernemer).

Loopbaan

Rik (1977) is naast een trotse- en sportieve vader, ook de eigenaar en oprichter van Panthion BV (HR- Loopbaan Services) en ViaMensa BV (verzuim en te-integratie). De loopbaan van Rik start zo’n 22 jaar geleden. Rik is 12 jaar lang bij diverse organisaties (profit- en non profit) werkzaam geweest als HR-adviseur, HR Business Partner en HR-manager. In 2011 richtte Rik Panthion op met de ambitie om een toonaangevend en onderscheidend bureau te starten met als rode draad mens & organisatie.

Een bron van inspiratie

Succesvolle medewerkers en ondernemers hebben een ervaren sparringpartner. Rik heeft koffers vol instrumenten die hij in kan zetten op het gebied van coaching, consultancy en HR-advies. Daarnaast kent hij de weg / de sprong in het diepe van werken in loondienst naar ondernemerschap. Spreek je met Rik, dan ga je altijd weg met nieuwe ideeën en een goed gevoel. Hij is inspirerend, empathisch en heeft humor. Daarnaast heeft hij een enorme schat aan ervaring die medewerkers, HR-adviseurs en management een stap verder kunnen brengen. Rik geeft je nieuwe inzichten, geeft je een goed gevoel, bied je perspectief en weet haarfijn hoe je met persoonlijke of organisatorische uitdagingen moet dealen. Daarnaast is Rik projectleider geweest bij o.a.: reorganisaties, verzuimreductie, timemanagement, organisatieverandering, onboarding en recruitment vraagstukken.

Het advies van Rik is dus letterlijk GOUD waard. Wil jij (als medewerker, als HR-professional of als directeur) graag met Rik in gesprek, dan kan dat! Wij zorgen dat de koffie klaarstaat!

Waarom Panthion?


Maak een afspraak

Rik

Voorbeelden van gespreksonderwerpen

Tarieven voor een gesprek met Rik

Tarief zakelijk.  : € 175,- ex btw 
Tarief particulier : € 125,- ex btw

Volgt hier een traject uit bij Panthion BV of ViaMensa BV, dan worden de kosten voor het gesprek in mindering gebracht. 

Een afspraak met Rik inplannen

Een plekje reserveren in de agenda van Rik is mogelijk door te mailen naar: Hoekanikjehelpen@Panthion.nl
Uiteraard staan onze andere adviseurs altijd voor je klaar om een traject (loopbaan, training of re-integratie) te starten.


Afspraak maken

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?