HR Uitbesteden in Rotterdam, Den Haag en Zuid-Holland

HR professioneel uitbesteden

Wil je stressvrij kunnen ondernemen? Dan heb je een professionele HR-afdeling nodig die die zorgt dat alles rondom personeel op rolletjes loopt. Zo ben je goed voorbereid op zaken als groei, ziekteverzuim en arbeidsconflicten. Voor kleinere bedrijven loont het vaak niet om zelf een HR afdeling op te tuigen, maar je hebt ook geen tijd om het allemaal zelf te doen. Je HR geheel of gedeeltelijk uitbesteden is dan een goede oplossing. Wanneer je je HR uitbesteedt via Panthion heb je zelf de handen weer vrij.

HR uitbesteden bespaart ondernemers tijd

HR is een vak apart, als ondernemer is het niet te doen om volledig op de hoogte te blijven van alle wet- en regelgeving, dan kom je aan het ondernemen zelf niet meer toe. Iemand in dienst nemen? Dat is vaak net weer niet rendabel. Bovendien wil je niet het werk van het aansturen van deze persoon erbij hebben. Kies er daarom voor het uitbesteden van HR aan een professional, zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Zo houd je als MKB bedrijf of zelfstandige meer tijd over om te ondernemen.

Waarom je HR uitbesteden

Door het uitbesteden van je HR heb je niet alleen de handen vrij om te ondernemen, je beschikt ook over een klankbord voor een stukje coaching, ondersteuning en advies. Een HR professional van Panthion is ervaren en altijd goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bovendien beschikken we dankzij onze kantoren in Rotterdam en Den Haag over een grote kennis van de arbeidsmarkt in Zuid-Holland. Zo zijn we ook in staat om mee te denken over een lange termijnvisie en hiervoor de nodige stappen in werking te zetten.

Ondersteuning bij operationele vraagstukken

Door HR uit te besteden bespaart een ondernemer tijd en dus geld. Maar het biedt een ondernemer ook een bron van kennis en ondersteuning op andere vlakken, zoals: langdurig verzuim, werving en selectie, functioneringsgesprekken en arbeidsconflicten. Allemaal voordelen die je bij een normale administratieve medewerker niet hebt maar het uitbesteden van je HR aan Panthion wel.

Duurzame samenwerking

Met onze HR ondersteuning streven we naar een duurzame relatie waarbij we het bedrijf steeds beter leren kennen. Zo kunnen we met onze adviezen en ondersteuning steeds beter maatwerk bieden. Onze passie is het verzorgen van een goed personeelsbeleid waar zowel de werkgever als werknemer van profiteren. Zo lossen we problemen op voordat ze ontstaan.

Vrijblijvend sparren over het uitbesteden van HR?

HR uitbesteden in Zuid-Holland, Den Haag of Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Toegevoegde waarde

Door onze ondersteuning bespaart u tijd en dus geld. Uren die u anders nodig zou hebben om u de constant veranderende wet- en regelgeving eigen te maken. Daarnaast zijn de risico’s als het gaat om bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten niet altijd eenvoudig te overzien en kunnen zo onbedoeld een dure aangelegenheid worden. Wij nemen graag deze taken uit handen en zorgen er zo voor dat u meer tijd overhoudt om te doen wat u eigenlijk moet doen: ondernemen. Daarnaast werken wij samen met een arbeidsjurist voor de additionele ondersteuning.

Waarom Panthion?

Jackling Engineering
Jackling Engineering
Lees verder
"Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!"
John van Lent
Lees verder
"Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search. "

Duurzame relatie

Panthion streeft naar een duurzame relatie met haar opdrachtgevers. Hierdoor leren wij uw bedrijf goed kennen, groeien we als het ware mee met uw onderneming en zijn wij een constante factor in uw bedrijfsvoering. Hoe beter wij u en uw bedrijf kennen, des te beter wij u kunnen adviseren en ondersteunen. Wij helpen u graag bij uw personeelsbeleid, zodat problemen voorkomen in plaats van opgelost kunnen worden.

Logo JackLing

Reviews

“Ik heb een outplacement traject via Panthion doorlopen. Dit was soms best lastig en confronterend. Het traject was intensief, maar heeft mij veel nieuwe inzichten opgeleverd en niet te vergeten: een nieuwe baan!”
Ronald Molenbeek
“Ik ben overgestapt van een gemeente via een mobiliteitsdienstverband voor de duur van een jaar. Binnen zeven maanden heeft Panthion mij geplaatst bij een nieuwe werkgever. Dit had mij eigenlijk jaren eerder moeten gebeuren...”
Johan Kamerling
“Het outplacementtraject bij Panthion is mij goed bevallen. De praktische en doelgerichte aanpak heeft mij goed geholpen bij het maken van de juiste keuzes bij het zoeken naar een nieuwe baan en mij goed voorbereid op mijn sollicitaties. Uiteindelijk leidde dit snel tot een nieuwe baan. Uiteindelijk moet je het natuurlijk zelf doen, maar Panthion helpt je goed op weg, en zorgt ervoor dat je op een andere manier gaat nadenken over wat belangrijk is voor jou en je loopbaan.”
Mandy Veenstra
“Ik wil Panthion ontzettend bedanken voor alle steun en hulp die zij mij hebben gegeven, want ik had ‘t ontzettend moeilijk en het gaat nu een stuk beter met me. De psycholoog waar ik ook mee bezig was heeft niet tot nauwelijks bijgedragen aan m’n herstel voor mijn gevoel. Panthion was echt wel de partij die me de juiste handvatten heeft gegeven om me erdoorheen te slepen.”
Petra de Ruijter
“Niet alleen hulp, juist ook een andere manier van kijken naar werk. Goede gesprekken, tips en trucs en een nuchtere kijk op de arbeidsmarkt. Net wat ik nodig had. Niet alleen een kritische kijk op CV en brief, maar het bepalen van een doel, een focus. Waar ben jij het beste in? Voor mij erg nuttig, maar je bent en blijft zelf verantwoordelijk. ”
Jeroen de Wit
“Na ruim 16 jaar bij mijn vorige werkgever was het voor mij einde oefening en moest ik op zoek naar een nieuwe baan. Via internet ben ik bij Panthion terecht gekomen en bij het intakegesprek met mijn loopbaanadviseur was er gelijk een klik en een goed gevoel. De verdere begeleiding van mijn outplacement traject was fantastisch, ik kan niet anders zeggen. Duidelijke communicatie en afspraken, goed en vakkundig advies en begeleiding, aanstekelijk enthousiasme. De uitstekende begeleiding bij het schrijven van mijn brieven en de goede voorbereiding op sollicitatiegesprekken hebben mij enorm geholpen. De LinkedIn workshop was ook zeer leerzaam en waardevol. En na 5 maanden outplacement via Panthion heb ik een fantastische baan gevonden waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. Al met al een enorme positieve ervaring!”
Claudia Winkelman

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?