HR Uitbesteden in Rotterdam, Den Haag en Zuid-Holland

HR professioneel uitbesteden

Wil je stressvrij kunnen ondernemen? Dan heb je een professionele HR-afdeling nodig die die zorgt dat alles rondom personeel op rolletjes loopt. Zo ben je goed voorbereid op zaken als groei, ziekteverzuim en arbeidsconflicten. Voor kleinere bedrijven loont het vaak niet om zelf een HR afdeling op te tuigen, maar je hebt ook geen tijd om het allemaal zelf te doen. Je HR geheel of gedeeltelijk uitbesteden is dan een goede oplossing. Wanneer je je HR uitbesteedt via Panthion heb je zelf de handen weer vrij.

HR uitbesteden bespaart ondernemers tijd

HR is een vak apart, als ondernemer is het niet te doen om volledig op de hoogte te blijven van alle wet- en regelgeving, dan kom je aan het ondernemen zelf niet meer toe. Iemand in dienst nemen? Dat is vaak net weer niet rendabel. Bovendien wil je niet het werk van het aansturen van deze persoon erbij hebben. Kies er daarom voor het uitbesteden van HR aan een professional, zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Zo houd je als MKB bedrijf of zelfstandige meer tijd over om te ondernemen.

Waarom je HR uitbesteden

Door het uitbesteden van je HR heb je niet alleen de handen vrij om te ondernemen, je beschikt ook over een klankbord voor een stukje coaching, ondersteuning en advies. Een HR professional van Panthion is ervaren en altijd goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bovendien beschikken we dankzij onze kantoren in Rotterdam en Den Haag over een grote kennis van de arbeidsmarkt in Zuid-Holland. Zo zijn we ook in staat om mee te denken over een lange termijnvisie en hiervoor de nodige stappen in werking te zetten.

Ondersteuning bij operationele vraagstukken

Door HR uit te besteden bespaart een ondernemer tijd en dus geld. Maar het biedt een ondernemer ook een bron van kennis en ondersteuning op andere vlakken, zoals: langdurig verzuim, werving en selectie, functioneringsgesprekken en arbeidsconflicten. Allemaal voordelen die je bij een normale administratieve medewerker niet hebt maar het uitbesteden van je HR aan Panthion wel.

Duurzame samenwerking

Met onze HR ondersteuning streven we naar een duurzame relatie waarbij we het bedrijf steeds beter leren kennen. Zo kunnen we met onze adviezen en ondersteuning steeds beter maatwerk bieden. Onze passie is het verzorgen van een goed personeelsbeleid waar zowel de werkgever als werknemer van profiteren. Zo lossen we problemen op voordat ze ontstaan.

Vrijblijvend sparren over het uitbesteden van HR?

HR uitbesteden in Zuid-Holland, Den Haag of Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Toegevoegde waarde

Door onze ondersteuning bespaart u tijd en dus geld. Uren die u anders nodig zou hebben om u de constant veranderende wet- en regelgeving eigen te maken. Daarnaast zijn de risico’s als het gaat om bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten niet altijd eenvoudig te overzien en kunnen zo onbedoeld een dure aangelegenheid worden. Wij nemen graag deze taken uit handen en zorgen er zo voor dat u meer tijd overhoudt om te doen wat u eigenlijk moet doen: ondernemen. Daarnaast werken wij samen met een arbeidsjurist voor de additionele ondersteuning.

Waarom Panthion?

Jackling Engineering
Jackling Engineering
Lees verder
"Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!"
John van Lent
Lees verder
"Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search. "

Duurzame relatie

Panthion streeft naar een duurzame relatie met haar opdrachtgevers. Hierdoor leren wij uw bedrijf goed kennen, groeien we als het ware mee met uw onderneming en zijn wij een constante factor in uw bedrijfsvoering. Hoe beter wij u en uw bedrijf kennen, des te beter wij u kunnen adviseren en ondersteunen. Wij helpen u graag bij uw personeelsbeleid, zodat problemen voorkomen in plaats van opgelost kunnen worden.

Logo JackLing

Reviews

“Na een reorganisatie moest ons HR team opnieuw worden vormgegeven. Panthion heeft niet alleen ons "oude" team voor een groot deel succesvol herplaatst, maar ook drie nieuwe kandidaten gevonden die ons HR team van de toekomst vorm gaan geven. Tot grote tevredenheid van directie en medewerkers.”
Jack de Koning
“Ik ben overgestapt van een gemeente via een mobiliteitsdienstverband voor de duur van een jaar. Binnen zeven maanden heeft Panthion mij geplaatst bij een nieuwe werkgever. Dit had mij eigenlijk jaren eerder moeten gebeuren...”
Johan Kamerling
“5 sterren! Dik verdiend!! Ik ben fantastisch geholpen door Panthion. Zij hebben mij niet alleen geholpen met sollicitatie brieven schrijven, want ja, hoe ging dat ook alweer, maar ook altijd een luisterend oor. Adviezen en een hart onder de riem in overvloed. Heb nu een leuke interessante baan gevonden. Door mijn coach van Panthion ben ik altijd in mijzelf blijven geloven. Dank je wel!”
Jordy Bakker
“Ik ben begonnen aan een traject bij Panthion omdat ik bij mijn oude werkgever niet op mijn plek zat. Ik wist niet goed wat ik wilde in een volgende baan, dat maakt zoeken naar werk best lastig. Om deze reden zijn we begonnen met kijken wat ik nou eigenlijk wilde. De loopbaanadviseur van Panthion heeft me daar heel goed mee geholpen. Samen hebben we gekeken naar wat ik kan en wat ik wil. Daarna heeft mijn coach mij geholpen om mijn cv helemaal op orde te krijgen en om sollicitatiebrieven te schrijven. Toen ik een sollicitatiegesprek had, heeft zij mij heel goed geholpen om me daarop voor te bereiden. Het resultaat is dat ik bij mijn eerste sollicitatie een baan kreeg aangeboden die precies is wat ik zoek! Dankzij Panthion heb ik dus in zeer korte tijd de perfecte plek gevonden.”
Tess van Vliet
“Ik heb een outplacement traject via Panthion doorlopen. Dit was soms best lastig en confronterend. Het traject was intensief, maar heeft mij veel nieuwe inzichten opgeleverd en niet te vergeten: een nieuwe baan!”
Ronald Molenbeek
“Nadat ik in het najaar na meer dan 30 jaar vanwege een reorganisatie op straat kwam te staan heb ik Panthion bereid gevonden mij te helpen met de zoektocht naar een nieuwe baan. Al bij de eerste bijeenkomst had ik het gevoel dat ik een uitstekende keuze had gemaakt. Positief, realistisch en prikkelend waren de eerste ervaringen waarbij de loopbaanadviseur van Panthion mij op het goede pad zette. Na zo lang niet actief op de arbeidsmarkt te zijn geweest is wat hulp en coaching van groot belang. In 2 wekelijkse stappen heb ik mijn plannen vormgegeven en ben ik voorbereid op mijn volgende stap. Met heldere feedback, aanmoediging en deskundige adviezen heeft Panthion mij ondersteund.”
Mario Zeelenberg

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?