Loopbaancoach Rotterdam

Loopbaancoach Rotterdam

Wist je dat 50% van alle werkenden niet (meer) op hun plek zitten? Mensen beginnen vaak vol enthousiasme aan hun loopbaan, maar komen later in hun carrière vast te zitten in werk dat ze geen voldoening meer geeft. Zekerheid en het opgebouwde salaris zijn vaak de reden om te blijven hangen. Dit is geen ideale situatie, niet voor de medewerker die eigenlijk ongelukkig is. Maar ook niet voor de werkgever of HR-professional die gebaat zijn bij een organisatie waarin mensen goed op hun plek zitten. Met loopbaancoaching kun je een ongelukkige medewerker over de drempel heen helpen om een baan te gaan zoeken die echt bij hem of haar past. Dit schept binnen een organisatie weer ruimte voor nieuw talent je behoudt de positieve sfeer op de werkvloer.

Ongelukkig personeel is onwenselijk

Als organisatie of HR-medewerker probeer je om een kundig en gemotiveerd personeelsbestand samen te stellen en te behouden. Iemand die niet (langer) op zijn of haar plek zit is ongelukkig en minder gemotiveerd, dit heeft zijn uitwerking op de organisatie als geheel. Een medewerker zal er niet direct happig op zijn om zijn haar verworven rechten en zekerheden op te geven. Loopbaancoaching door een van onze ervaren loopbaan coaches kan hier verandering in brengen.

Waarom als werkgever loopbaantraject aanbieden?

Door een medewerker een loopbaantraject aan te bieden handel je pro-actief en voorkom je grotere problemen in de toekomst. Zo voorkom je als werkgever of HR-professional dat frisheid en positieve sfeer in je team langzaam weglekken wanneer de motivatie daalt. Loopbaancoaching biedt hierin de gewenste ondersteuning. Door hier als organisatie open over te communiceren en hulp te bieden, voorkom je problemen in de toekomst die lastiger op te lossen zijn. Met een loopbaan coach geef je een medewerker nieuw perspectief. Een loopbaan coach van Panthion helpt ongelukkige medewerkers bij het vinden van een passende baan.

Wat een loopbaancoach doet

Panthion beschikt over ervaren loopbaan coaches met ruim 10 jaar ervaring. Zo hoef je binnen Rotterdam nooit verder dan 15 minuten te rijden, maar ook online loopbaancoaching is mogelijk. Wij begeleiden een vastgelopen medewerker van zelfonderzoek tot de eerste stappen in het sollicitatieproces.Met loopbaancoaching leveren we altijd maatwerk. Zodra we erachter zijn wat de unieke talenten en drijfveren van de medewerker zijn helpen we hem of haar hier een passende baan bij te vinden. Dankzij de aanwezigheid van ons hoofdkantoor in Rotterdam kennen we de plaatselijke arbeidsmarkt goed en beschikken we over een goed netwerk. Zo helpt een loopbaancoach een medewerker op weg naar een nieuwe baan.

Loopbaan coach nodig in Rotterdam?

Wil je een loopbaantraject starten voor één van je medewerkers in Rotterdam? Neem dan gerust contact op om hier de hulp van een loopbaancoach van Panthion voor in te zetten.

Toegevoegde waarde

Door onze ondersteuning bespaart u tijd en dus geld. Uren die u anders nodig zou hebben om u de constant veranderende wet- en regelgeving eigen te maken. Daarnaast zijn de risico’s als het gaat om bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten niet altijd eenvoudig te overzien en kunnen zo onbedoeld een dure aangelegenheid worden. Wij nemen graag deze taken uit handen en zorgen er zo voor dat u meer tijd overhoudt om te doen wat u eigenlijk moet doen: ondernemen. Daarnaast werken wij samen met een arbeidsjurist voor de additionele ondersteuning.

Waarom Panthion?

Jackling Engineering
Jackling Engineering
Lees verder
"Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!"
John van Lent
Lees verder
"Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search. "

Duurzame relatie

Panthion streeft naar een duurzame relatie met haar opdrachtgevers. Hierdoor leren wij uw bedrijf goed kennen, groeien we als het ware mee met uw onderneming en zijn wij een constante factor in uw bedrijfsvoering. Hoe beter wij u en uw bedrijf kennen, des te beter wij u kunnen adviseren en ondersteunen. Wij helpen u graag bij uw personeelsbeleid, zodat problemen voorkomen in plaats van opgelost kunnen worden.

Logo JackLing

Reviews

“Al jaren werk ik met veel plezier samen met Panthion/ViaMensa. Outplacement en 2e spoor trajecten voor de Veiligheidsregio Rotterdam worden kwalitatief en met goed resultaat uitgevoerd. Daarnaast kan ik altijd sparren met Rik in het zoeken naar maatwerkoplossingen voor onze medewerkers wat ik waardevol vind. Eerlijk, betrouwbaar en professioneel, de manier van werken die ik mag verwachten en ook krijg!”
Logo
Veiligheidsregion Rotterdam Rijnmond
Gino Valente
“De medewerkers die Panthion in coach begeleiding heeft zijn beiden vol lof over de coaches. De gesprekken en opdrachten geven hen veel inzichten en het lukt ook in actie te komen om wat te gaan doen met die inzichten. ”
Logo Vektis
Vektis business intelligence centrum voor de zorg
Karin de Jong - HR Business Partner
“5 sterren! Dik verdiend!! Ik ben fantastisch geholpen door Panthion. Zij hebben mij niet alleen geholpen met sollicitatie brieven schrijven, want ja, hoe ging dat ook alweer, maar ook altijd een luisterend oor. Adviezen en een hart onder de riem in overvloed. Heb nu een leuke interessante baan gevonden. Door mijn coach van Panthion ben ik altijd in mijzelf blijven geloven. Dank je wel!”
Jordy Bakker
“Omdat ik tijdens het traject een nieuwe functie kreeg aangeboden bij mijn werkgever is het outplacementtraject omgezet in een coachingstraject. Hierdoor kan ik geen suggesties geven waar jullie wat aan hebben. Ik heb een bijzonder goede tijd gehad tijdens onze sessies, waarvoor mijn hartelijke dank. Rapportcijfer : 9”
Sander van Wijk
“Ik wil Panthion ontzettend bedanken voor alle steun en hulp die zij mij hebben gegeven, want ik had ‘t ontzettend moeilijk en het gaat nu een stuk beter met me. De psycholoog waar ik ook mee bezig was heeft niet tot nauwelijks bijgedragen aan m’n herstel voor mijn gevoel. Panthion was echt wel de partij die me de juiste handvatten heeft gegeven om me erdoorheen te slepen.”
Petra de Ruijter
“Ik heb een outplacement traject via Panthion doorlopen. Dit was soms best lastig en confronterend. Het traject was intensief, maar heeft mij veel nieuwe inzichten opgeleverd en niet te vergeten: een nieuwe baan!”
Ronald Molenbeek

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?