Loopbaancoach Rotterdam

Loopbaancoach Rotterdam

Wist je dat 50% van alle werkenden niet (meer) op hun plek zitten? Mensen beginnen vaak vol enthousiasme aan hun loopbaan, maar komen later in hun carrière vast te zitten in werk dat ze geen voldoening meer geeft. Zekerheid en het opgebouwde salaris zijn vaak de reden om te blijven hangen. Dit is geen ideale situatie, niet voor de medewerker die eigenlijk ongelukkig is. Maar ook niet voor de werkgever of HR-professional die gebaat zijn bij een organisatie waarin mensen goed op hun plek zitten. Met loopbaancoaching kun je een ongelukkige medewerker over de drempel heen helpen om een baan te gaan zoeken die echt bij hem of haar past. Dit schept binnen een organisatie weer ruimte voor nieuw talent je behoudt de positieve sfeer op de werkvloer.

Ongelukkig personeel is onwenselijk

Als organisatie of HR-medewerker probeer je om een kundig en gemotiveerd personeelsbestand samen te stellen en te behouden. Iemand die niet (langer) op zijn of haar plek zit is ongelukkig en minder gemotiveerd, dit heeft zijn uitwerking op de organisatie als geheel. Een medewerker zal er niet direct happig op zijn om zijn haar verworven rechten en zekerheden op te geven. Loopbaancoaching door een van onze ervaren loopbaan coaches kan hier verandering in brengen.

Waarom als werkgever loopbaantraject aanbieden?

Door een medewerker een loopbaantraject aan te bieden handel je pro-actief en voorkom je grotere problemen in de toekomst. Zo voorkom je als werkgever of HR-professional dat frisheid en positieve sfeer in je team langzaam weglekken wanneer de motivatie daalt. Loopbaancoaching biedt hierin de gewenste ondersteuning. Door hier als organisatie open over te communiceren en hulp te bieden, voorkom je problemen in de toekomst die lastiger op te lossen zijn. Met een loopbaan coach geef je een medewerker nieuw perspectief. Een loopbaan coach van Panthion helpt ongelukkige medewerkers bij het vinden van een passende baan.

Wat een loopbaancoach doet

Panthion beschikt over ervaren loopbaan coaches met ruim 10 jaar ervaring. Zo hoef je binnen Rotterdam nooit verder dan 15 minuten te rijden, maar ook online loopbaancoaching is mogelijk. Wij begeleiden een vastgelopen medewerker van zelfonderzoek tot de eerste stappen in het sollicitatieproces.Met loopbaancoaching leveren we altijd maatwerk. Zodra we erachter zijn wat de unieke talenten en drijfveren van de medewerker zijn helpen we hem of haar hier een passende baan bij te vinden. Dankzij de aanwezigheid van ons hoofdkantoor in Rotterdam kennen we de plaatselijke arbeidsmarkt goed en beschikken we over een goed netwerk. Zo helpt een loopbaancoach een medewerker op weg naar een nieuwe baan.

Loopbaan coach nodig in Rotterdam?

Wil je een loopbaantraject starten voor één van je medewerkers in Rotterdam? Neem dan gerust contact op om hier de hulp van een loopbaancoach van Panthion voor in te zetten.

Toegevoegde waarde

Door onze ondersteuning bespaart u tijd en dus geld. Uren die u anders nodig zou hebben om u de constant veranderende wet- en regelgeving eigen te maken. Daarnaast zijn de risico’s als het gaat om bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten niet altijd eenvoudig te overzien en kunnen zo onbedoeld een dure aangelegenheid worden. Wij nemen graag deze taken uit handen en zorgen er zo voor dat u meer tijd overhoudt om te doen wat u eigenlijk moet doen: ondernemen. Daarnaast werken wij samen met een arbeidsjurist voor de additionele ondersteuning.

Waarom Panthion?

Jackling Engineering
Jackling Engineering
Lees verder
"Wij hebben Panthion gevraagd om een functie in te vullen als tijdelijke onderbouwing van ons team. Panthion heeft ons binnen drie werkdagen enthousiaste interim professionals voorgesteld. Uiteindelijk kon de door ons gekozen professional binnen twee weken starten. Top ondersteuning!"
John van Lent
Lees verder
"Wij hadden als organisatie behoefte aan invulling van een interim HR functie. Panthion heeft ons binnen vier werkdagen een aantal topkandidaten aangedragen. Uiteindelijk kon onze nr1 binnen een week beginnen. Tijd, aandacht en kwaliteit. Ik kan Panthion zeker aanraden als partner voor HR interim search. "

Duurzame relatie

Panthion streeft naar een duurzame relatie met haar opdrachtgevers. Hierdoor leren wij uw bedrijf goed kennen, groeien we als het ware mee met uw onderneming en zijn wij een constante factor in uw bedrijfsvoering. Hoe beter wij u en uw bedrijf kennen, des te beter wij u kunnen adviseren en ondersteunen. Wij helpen u graag bij uw personeelsbeleid, zodat problemen voorkomen in plaats van opgelost kunnen worden.

Logo JackLing

Reviews

“De coach die mij via Panthion was aangeboden, was een zeer geduldige en professionele coach. Ik heb het loopbaantraject dan ook met veel plezier en nieuwe inzichten doorlopen. Mijn coach was erg behulpzaam, vindingrijk, zeer positief ingesteld. Dit heeft zeer zeker bijgedragen aan het traject. Een echt mensen mens met goede kennis van zaken!”
Lydia Graafsma
“Ik heb een outplacement traject via Panthion doorlopen. Dit was soms best lastig en confronterend. Het traject was intensief, maar heeft mij veel nieuwe inzichten opgeleverd en niet te vergeten: een nieuwe baan!”
Ronald Molenbeek
“Nadat ik in het najaar na meer dan 30 jaar vanwege een reorganisatie op straat kwam te staan heb ik Panthion bereid gevonden mij te helpen met de zoektocht naar een nieuwe baan. Al bij de eerste bijeenkomst had ik het gevoel dat ik een uitstekende keuze had gemaakt. Positief, realistisch en prikkelend waren de eerste ervaringen waarbij de loopbaanadviseur van Panthion mij op het goede pad zette. Na zo lang niet actief op de arbeidsmarkt te zijn geweest is wat hulp en coaching van groot belang. In 2 wekelijkse stappen heb ik mijn plannen vormgegeven en ben ik voorbereid op mijn volgende stap. Met heldere feedback, aanmoediging en deskundige adviezen heeft Panthion mij ondersteund.”
Mario Zeelenberg
“Panthion heeft een rol gehad in ons organisatieadvies traject. Rik (van Panthion) is een sterke persoonlijkheid waarbij vertrouwen, enthousiasme en doorzettingsvermogen zijn sterkste karaktereigenschappen zijn. Organisatiewijzigingen waarbij personele aangelegenheden een rol spelen pakt, hij als HRM manager professioneel, integer en daadkrachtig op. Rik denkt in oplossingen.”
Cor van der Meer
“Het outplacementtraject bij Panthion is mij goed bevallen. De praktische en doelgerichte aanpak heeft mij goed geholpen bij het maken van de juiste keuzes bij het zoeken naar een nieuwe baan en mij goed voorbereid op mijn sollicitaties. Uiteindelijk leidde dit snel tot een nieuwe baan. Uiteindelijk moet je het natuurlijk zelf doen, maar Panthion helpt je goed op weg, en zorgt ervoor dat je op een andere manier gaat nadenken over wat belangrijk is voor jou en je loopbaan.”
Mandy Veenstra
“Ik ken Rik als een bescheiden, goed gekwalificeerde professional met oog voor het detail. Actief betrokken bij hetgeen noodzakelijk is, zonder op de voorgrond te treden, maar wel duidelijk het beoogde doel voor ogen houdend. Ik heb de gesprekken vanuit Panthion als positief inspirerend ervaren. Mijn coach gaf mij via deze gesprekken en opdrachten een mooie spiegel voor. Ik kijk met veel plezier terug op onze gevoerde gesprekken en ben blij met de behaalde resultaten.”
Stefan van de Korput

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?