Het verschil willen maken..

Rik Berghout (hierboven op foto) is oprichter en eigenaar van Panthion HR & Career Services B.V. Rik is afkomstig uit het HR vak en heeft als HR Adviseur, HR Manager en Hoofd P&O voor verschillende organisaties gewerkt (profit en non profit) voor hij begin 2012 Panthion oprichtte.

Vanuit de stellige overtuiging dat hij het verschil kon maken op de arbeidsmarkt, is Rik negen jaar geleden gestart als loopbaanadviseur en heeft hij Panthion als organisatie op de kaart gezet. Op HR- en loopbaan gebied is Panthion een sterke speler èn een belangrijke partner voor organisaties in de ‘driehoek’ Rotterdam-Utrecht-Amsterdam. Daar ligt het netwerk van Panthion.

Dynamische arbeidsmarkt
Rik: “De dynamiek van de arbeidsmarkt en de economie maakt dat geen dag hetzelfde is en we als organisatie continu moeten anticiperen op vraag / aanbod, nieuwe trends en veranderende regelgeving. Zelfs in deze bijzondere tijd waarin organisaties soms gedwongen zijn te reorganiseren en/of medewerkers op zoek moeten naar een nieuwe baan, zien wij mooie successen. Bijvoorbeeld door medewerkers vanuit outplacement, mobiliteitsdienstverbanden of Van Werk Naar Werk trajecten succesvol naar nieuw werk te begeleiden. Niets is mooier dan een succesvolle match op de arbeidsmarkt.”

Succesformule
Op de vraag wat de succesvolle aanpak van Panthion is, geeft Rik aan dat de slogan van Panthion “We zijn groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te kunnen betekenen” in de kern de meerwaarde voor onze opdrachtgevers en partners aangeeft. Samenwerken, goed ons netwerk onderhouden, afspraken nakomen en net dat stapje extra zetten. Daarmee behalen we (werknemer, werkgever en Panthion) gezamenlijk het succes.

Heeft u behoefte aan tips rond
• Loopbaanvraagstukken;
• Outplacementbegeleiding;
• Overname dienstverband met behoud van ABP pensioen (overheid);
• Van Werk Naar Werk begeleiding;
• HR expertise bij personeelsvraagstukken?

Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan geheel vrijblijvend door ons te mailen: Info@Panthion.nl of bellen: 085-4018200 U kunt desgewenst ook onze digitale brochure opvragen.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op HR gebied, openstaande vacatures en trainingen en workshops.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op HR gebied, openstaande vacatures en trainingen en workshops.

Alle HR Services onder één dak

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?