Kosteloos loopbaantraject voor Rijksmedewerkers

Misschien overweeg je al een tijdje een andere functie binnen of buiten de Rijksoverheid en/of zou je graag doorgroeien naar een andere functie. Dan loop je tegen inhoudelijke en praktische vragen aan, waarbij het heel prettig kan zijn om met een ervaren loopbaanadviseur te sparren. Bijvoorbeeld over de haalbaarheid van je ambities, hoe effectief te solliciteren, welke functie misschien beter zou passen, een helder stappenplan of een advies rond een studie.

Dit is jouw moment!

Door middel van de huidige regeling, bestaat er nu een kans om hier invulling aan te gaan geven. Speciaal voor Rijksmedewerkers is er een subsidieregeling waarbij je tot € 1500,- (ex btw) aan subsidie kunt aanvragen voor een loopbaantraject door een Register Loopbaanprofessional. De loopbaanadviseurs van Panthion helpen je graag verder!

De loopbaanadviseur van Panthion heeft mij geholpen bij het opstellen van een loopbaanplan. Inmiddels heb ik op basis hiervan een mooie stap binnen de overheid gemaakt. Het traject was nuttig, gaf nieuwe inzichten en gelukkig werd er genoeg gelachen.

Esther – Strategisch Beleidsmedewerker

Kan ik daar gebruik van maken?

Als je Rijksmedewerker bent, binnen één van deze organisaties, kunt je gebruik maken van de regeling. Hier zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden (je hebt niet eerder van de regeling gebruik gemaakt en bent de afgelopen drie jaar onafgebroken in dienst geweest bij het Rijk). De regeling zelf loopt uiterlijk tot en met 30 juni 2022 (of stopt eerder als de subsidie pot leeg is).

Vertrouwen is goed, controleren is beter

Je kunt via deze link controleren of je in aanmerking komt voor de subsidie door enkele vragen te beantwoorden. Na het invullen krijg je informatie over het vervolg en het aanmaken van een digitaal dossier. Wij helpen je graag verder!Deel dit bericht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op HR gebied, openstaande vacatures en trainingen en workshops.

Panthion

Reageert binnen een uur

Panthion
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?